Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13426 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 11/07/2022 : 15:58:54
|
Meni je žao tih c/b epizoda 3-u-1, ali što možemo. Nadam se da će Talijani nastavit s kolorom pa da jednog dana LL ponovi te epizode u svojoj LL kolornoj ediciji.
Zasad mi se apsolutno ne žuri za čitanjem tih priča. |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 11/07/2022 15:59:40 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
logo111
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 11/07/2022 : 15:59:45
|
quote: Originally posted by teller
Meni su još uvijek prva dva Pergam kolorca neponovljiva.. Libellus knjige su tu da tu ediciju brzo izguraju ali nemaju duse te knjižurine.. Ovo je netko trebao odradit kao Gazzetta dello Sport..
Moj Telleru bogami su neponovljivi....
Teško da još itko može izdati samo dva broja, od toga jedan pod greškom hrbata a nakon toga prestati izdavati i otići bez riječi. I još sve to skupo naplatiti. Nadmašili čak i Agarthi.
Neponovljivo... |
|
roby05
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 11/07/2022 : 16:04:56
|
quote: Originally posted by logo111
quote: Originally posted by teller
Meni su još uvijek prva dva Pergam kolorca neponovljiva.. Libellus knjige su tu da tu ediciju brzo izguraju ali nemaju duse te knjižurine.. Ovo je netko trebao odradit kao Gazzetta dello Sport..
Moj Telleru bogami su neponovljivi....
Teško da još itko može izdati samo dva broja, od toga jedan pod greškom hrbata a nakon toga prestati izdavati i otići bez riječi. I još sve to skupo naplatiti. Nadmašili čak i Agarthi.
Neponovljivo...
A valjda nisu bez razloga odustali....iako mi je koncept bio bezveze,steta je kad bilo sta stane. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
jagodanbg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2924 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/07/2022 : 06:27:41
|
Bas mi zao tog izdavaca.. Sad Libellus pilota razvlacit broj po broj, ima ogromno jednodijelnih epizoda i mnogo kasnije dvodjelnih i trodijelnih.. Sad imaju ok tempo ali broj po broj u knjizi? Za 98 stranica stripa 120 kuna ako si brz..mogli su te kratke priče jednostavit po dve ili tri po knjizi...bili bi i puno jeftinije za kupce.. Nego, kao tako rade od početka pa sad nebi mijenjali... Bezvezarija, ako se mene pita.. Ovako jos nekih 60,70 knjiga i 6 ili 7 godina najmanje do kraja... Pergam je imao krasno izdanje i brzo bi oni to odradili kako spada.. Samo što kad su naivni losi plavaci skočili u razburkano more bez pojasa za spasavanje..steta, bili su mi dragi... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 17/07/2022 06:29:20 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|