gleda mala odozgora pita koji ti je broj od postola nije diko to postola nego hrbat zbrda-zdola a šta onda nanj stojiš ko da Boga moliš srićo, znaš da te ljubin al mi malo fali da ti dan po zubin
Beva, druže, jao, jao, Svaki stih ti lijepo pao, Neka ti je svaka čast, Ma ultimativni Libellus Alan, živa strast! Zato tko kaže da je ovo spam neka ga je odmah sram.
Oh Lord, won't you buy me a Libellus Benz? My friends all drive Porsches, I must make amends Worked hard all my lifetime, no help from my friends So Lord, won't you buy me a Libellus Benz?
Oh Lord, won't you buy me a color HC? Dialing for dollars is trying to find me I wait for delivery each day until three So oh Lord, won't you buy me a color HC?
Oh Lord, won't you buy me a good night on this site? I'm counting on you, Lord, please don't let me down Prove that you love me and buy the next LL round Oh Lord, won't you buy me a good night on this site? Everybody!
Oh Lord, won't you buy me a Libellus Benz? My friends all drive Porsches, I must make amends Worked hard all my lifetime, no help from my friends So oh Lord, won't you buy me a Libellus Benz? That's it.
Presveti moj Libelluše Ti plamenu moje duše Zlobnici te zlobom guše Al im ne dam da te sruše Samo ti si život moj Zbog tebe cu ja u boj Moje ruke tebe brane Dok srce mi ne kucat stane Izgladnit cu djecu svoju Da si kupim knjigu tvoju Knjiga tvoja skupa nije Nit je bila ikad prije Za pruženu kvalitetu Novca nema tog na svijetu Kojeg nebi tebi dao Što smisao si meni dao Djeca moja gladna plaču Što me briga, tebi dat cu Zaboravih na djece plač Cim je stigo dostavljac Nista vise vazno nije Jer bez tebe teško mi je Iščitavat idem ja Dok se pece teletina A do iduce tvoje ture Ispiti cu bocu Jure
Presveti moj Libelluše Ti plamenu moje duše Zlobnici te zlobom guše Al im ne dam da te sruše Samo ti si život moj Zbog tebe cu ja u boj Moje ruke tebe brane Dok srce mi ne kucat stane Izgladnit cu djecu svoju Da si kupim knjigu tvoju Knjiga tvoja skupa nije Nit je bila ikad prije Za pruženu kvalitetu Novca nema tog na svijetu Kojeg nebi tebi dao Što smisao si meni dao Djeca moja gladna plaču Što me briga, tebi dat cu Zaboravih na djece plač Cim je stigo dostavljac Nista vise vazno nije Jer bez tebe teško mi je Iščitavat idem ja Dok se pece teletina A do iduce tvoje ture Ispiti cu bocu Jure
if you tolerate this, then your children will be next
Oj čudnih li vrimena, dragi Bože, S ovin parama jedva jedan komplet Ultimatea uzet se može Otkad izvoz pšenice brodom presta, logika sva na svitu nesta Skupila se kolekcionara svita sva Gospoda viču "Ja bih dva, ja bih dva" A jedan skromno "Meni tri, meni tri" Ko da će bez toliko dite da mu mri Vidim da hitno moram se poduzet Ili će mi i onaj jedan oduzet. Oj čudnih li vrimena, dragi Bože, zar od mene bandita napravit se može?
Oj čudnih li vrimena, dragi Bože, S ovin parama jedva jedan komplet Ultimatea uzet se može Otkad izvoz pšenice brodom presta, logika sva na svitu nesta Skupila se kolekcionara svita sva Gospoda viču "Ja bih dva, ja bih dva" A jedan skromno "Meni tri, meni tri" Ko da će bez toliko dite da mu mri Vidim da hitno moram se poduzet Ili će mi i onaj jedan oduzet. Oj čudnih li vrimena, dragi Bože, zar od mene bandita napravit se može?
@Edi
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Čudo koliko talenta na forumu, zbilja svaka čast. Stihom protiv spama. Plej of d dej bi mi bio da Hunter napiše neki stih o utamničenju Libellustihovaca.