Author |
Topic |
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 09/07/2022 : 09:07:27
|
Nekad sam navijao za Zagreb, ali od kada ga je Banderos prepustio rođi da ga sahrani i osramoti nema više smisla. Ligu ponekad upratim, samo bude to dosta negledljivo nabijanje na livadi tako da je interes više što gledam dosta sporta nego želja za praćenjem. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14026 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31160 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 09/07/2022 : 15:32:47
|
Vjerovao ili ne kad je Medić u pitanju baš sam jučer čuo istinitu priču gdje mi majka priča kako su joj dva sina desetak godina igrala u Zagrebu i sad Medić za slobodne papire (koje on zove za razvoj) traži 200 000 Kn, klinci imaju 20 i 22 godine, kako je uopće moguće ovako nešto da budu robovi propalog kluba.
quote: Originally posted by ivi skoj
Nekad sam navijao za Zagreb, ali od kada ga je Banderos prepustio rođi da ga sahrani i osramoti nema više smisla. Ligu ponekad upratim, samo bude to dosta negledljivo nabijanje na livadi tako da je interes više što gledam dosta sporta nego želja za praćenjem.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 10/07/2022 : 14:17:50
|
To je takva sramota da taj debil tuče igrače, on je predsjednik, trener, njegov sin je kapetan… Ubio klub u četvrtu ligu i nikom ništa, to je moguće samo u ovom zajebistanu od države.
|
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 17/07/2022 : 10:32:40
|
Ne pratim baš jako nogomet, jer utakmice traju predugo da bih uspio zadržati pažnju na njima od početka do kraja, ali od domaćih klubova mi je nekako najdraža Rijeka. |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 17/07/2022 : 10:33:45
|
Zašto Rijeka? |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 17/07/2022 : 10:35:05
|
Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14026 Posts
Posted - 17/07/2022 : 11:44:41
|
quote: Originally posted by Qwertz
Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂
Zlobnici bi na ovo kazali da je i Rijeka osrednje kvalitete, ali takve nemoj slušati :) |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 17/07/2022 : 12:13:55
|
quote: Originally posted by supermark
Qwertz, ti postavljaš pitanja sebi i odgovaraš samom sebi Tebi ne treba forum :P
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 17/07/2022 : 12:39:49
|
Qwertz, ti postavljaš pitanja sebi i odgovaraš samom sebi Tebi ne treba forum :P
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post
To je ono kad u teretani svi bildaju i gledaju sebe u ogledalo, a rade to da ih drugi gledaju.
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14026 Posts
Posted - 17/07/2022 : 14:44:06
|
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post
Zbog ovakvih stvari Qwertz mi je sve draži forumaš :) |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 17/07/2022 : 14:59:25
|
Zbog moje visoke razine pismenosti? Ili ovih mojih iznimno kvalitetnih, organiziranih i smislenih postova? |
Edited by - Qwertz on 17/07/2022 14:59:55 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14026 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4581 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/07/2022 : 11:51:21
|
Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10254 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/07/2022 : 12:35:52
|
quote: Originally posted by King Warrior
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu.
Dobro, i nije ti baš usporedba jer je Sarajevo bilo veliki i jako izmišani grad. Meni je normalno da je u Sarajevu osin Manijaka i Hordi zla bilo i navijača klubova velike Četvorke. Dijelon zbog popularnosti, a dijelon i zbog necionalnog predznaka ili tradicije. Šta se tiče navijanja za lokalne klubove, ili konkretno Querzov slučaj, meni bi bilo normalno da navija za Istru. Ali u vrime kad većina mlađarije navija za Chelsea, Liverpool, ili Barcelonu, dobro da navija za bilo koji domaći klub. Pa makar to bila i Rijeka. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 21/07/2022 : 15:04:11
|
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu.
U mojem mjestu nema kluba.. Zapravo, još malo pa neće biti ni ceste za dolazak u mjesto jer se polako odranja. Što se tiče Sarajeva i Crvene zvezde, to je potpuno logično |
Edited by - Qwertz on 21/07/2022 15:14:03 |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 21/07/2022 : 15:10:51
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Dobro, i nije ti baš usporedba jer je Sarajevo bilo veliki i jako izmišani grad. Meni je normalno da je u Sarajevu osin Manijaka i Hordi zla bilo i navijača klubova velike Četvorke. Dijelon zbog popularnosti, a dijelon i zbog necionalnog predznaka ili tradicije. Šta se tiče navijanja za lokalne klubove, ili konkretno Querzov slučaj, meni bi bilo normalno da navija za Istru. Ali u vrime kad većina mlađarije navija za Chelsea, Liverpool, ili Barcelonu, dobro da navija za bilo koji domaći klub. Pa makar to bila i Rijeka.
Za Istru se i prije početka sezone zna gdje će završiti. Bit će na rubu ispadanja većinu sezone, ali će se izvući u samoj završnici. A Rijeku općenito volim kao grad, pa zato navijam za klub. A ima i puno Istrijana tamo. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Topic |
|