forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Luka svira frulu da bi zaradio za stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/07/2022 : 21:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast svima uključenima na trudu i vremenu za ovu vrijednu gestu.
Vjerujem da će je Luka pamtiti cijeli život.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4023 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/07/2022 : 21:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Netko da sumnja u Sawitcha mora stvarno bit debil. Čovjek je poštenjačina i dobričina kolko je težak, a nije da ga nema....
Ja sam vidio sliku malca kako otvara hrpetinu stripova iz kutija i vidi se daje riječ o jednom finom i dobro odgojenom dječaku ...
Ja imam hrpu tih duplikata i poslat ću mu ih po Sawitchu prvom prilikom kad mi navrati u goste. Isto tako, ako Sawitch može nek pita njegove roditelje da dođu sa klincem kod mene na more da se dogovorimo za datum. Sve gratis.... Samo nek ne svira Bože pravde na fruli 😛😛😛😛😛
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/07/2022 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Iskreno, više se ne sjećam:) Nadam se da nisam:)

Nisi, svi su noviji. Pitacu Luku da mi pozajmi da procitam :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/07/2022 : 22:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Netko da sumnja u Sawitcha mora stvarno bit debil. Čovjek je poštenjačina i dobričina kolko je težak, a nije da ga nema....
Ja sam vidio sliku malca kako otvara hrpetinu stripova iz kutija i vidi se daje riječ o jednom finom i dobro odgojenom dječaku ...
Ja imam hrpu tih duplikata i poslat ću mu ih po Sawitchu prvom prilikom kad mi navrati u goste. Isto tako, ako Sawitch može nek pita njegove roditelje da dođu sa klincem kod mene na more da se dogovorimo za datum. Sve gratis.... Samo nek ne svira Bože pravde na fruli 😛😛😛😛😛

Evo sad cu odmah da posaljem majci. A epremicu ga ja sa par sprskih pesama da ti svira :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/07/2022 : 22:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Edo, zena se zahvaljuje ali kaze da nece ove godine na more ali da ce te rado ugostiti ako dodjes u ZR :)

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/07/2022 : 23:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
muljatori polaze od sebe, pa automatski misle da i drugi muljaju
ne obazirite se
svaka čast saviću i svima koji su se uključili u akciju
bravo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/07/2022 : 23:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

muljatori polaze od sebe, pa automatski misle da i drugi muljaju
ne obazirite se

svaka čast saviću i svima koji su se uključili u akciju
bravo

Upravo tako.
Na Eurova baljezganja se ne triba obazirat.
Za akciju svaka čast.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 27/07/2022 : 23:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Daj Boze da mali ne dodje na ovaj forum da procita ove gluposti, treba to odmah brisati. Savicu i svima svaka cast, gledacu da ucestvujem i obradujem decka bar necim.
Treba nam jos ovakve dece, posto verujem da viskova imamo ;)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/07/2022 : 00:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne bude me na forumu pola dana i ovaj infantilni napravi haos. Ne mogu da poverujem šta sam pročitao ovde. Sramota, jad i beda.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/07/2022 : 00:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sawitchu, nisam stigao da ti pošaljem prošli put, ali ajd pošalji mi adresu klinca. Sad sam trenutno u Srbiji, mogu i ja nešto da mu pošaljem.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/07/2022 : 00:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Euro ne šalji mi privatne poruke, nego piši ovde ako šta imaš.
Činjenica je da svako polazi od sebe, za sve, ne samo stripove. Samo muljator može u ovakvoj akciji vidit muljanje.
Jesi li muljator neznan. Vjerovatno jesi jer non stop neki kurac kupuješ i prodaješ.
Ono šta znan je da si u ovon slučaju ispa debil.
Ovde ljudi pišu 20 godina pod punin imenon i prezimenon, masu ljudi se međusobno poznaje, i ti misliš da bi neko prodava obraz zbog 2 stripa?
Ispričaj se ljudima dok je na vrime, i ne blamiraj se više.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/07/2022 : 00:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A jbg, stvarno sam se ozderao. Bas se potrudio i imao najbolju nameru i onda me prozove da sam detetu maznuo stripove. Ceo dan vrtim po mozgu. Kako neko to moze smisliti.

Lopov i prevarant uvek polazi od toga da su svi poput njega. Samo u takvom neurotičnom umu može da nastane nešto tako. Ne žderi se, nema smisla.

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 28/07/2022 : 00:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Podrška sawitchu i za akciju i oko ove gluposti. Ljudina na kub i čovek od poverenja.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 28/07/2022 : 06:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Combatrock

Jel ovo realno???

Evo ja i dalje sokiran

Mozemo da se slazemo i ne slazemo, volimo i ne volimo, ali neka mera mora da postoji. Ovo je dno dna.

sangue navajo
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1593 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 28/07/2022 : 06:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
U principu je čak i ok zatražiti odnosno zamoliti da se objasne stvari tko je i što donirao, ali ovaj način "meni je to sve sumnjivo", "ovo je balkan", "sve je samopromocija" i konačni zaključak da je klinac sigurno muljator je šupački.

U svakom slučaju mene baš zanima što je Luka dobio, a nadam se i da ćemo dobiti impresije kako mu se sviđaju stripovi :)
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1593 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 28/07/2022 : 07:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ma ne treba slike, ali ako bude neobavezan susret i razgovor o stripovima :)

Trebamo ipak odgajati nove forumaše

Edited by - Kerempir on 28/07/2022 07:51:01
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/07/2022 : 08:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam dobio video još od ranije, prije nego je Savić ovo organizirao, u kojem se Luka rasplakao od sreće kad je otvorio pakete sa stripovima. Vidi se da je neko dobro, drago dijete.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/07/2022 : 08:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Ma ne treba slike, ali ako bude neobavezan susret i razgovor o stripovima :)

Trebamo ipak odgajati nove forumaše

Taj deo cu ja. :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/07/2022 : 08:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ja sam dobio video još od ranije, prije nego je Savić ovo organizirao, u kojem se Luka rasplakao od sreće kad je otvorio pakete sa stripovima. Vidi se da je neko dobro, drago dijete.

Mojoj deci da je neko tako dosao oni bi rekli "hvala", bili tu jos 3 minuta i adios. :) Ovo dete je stvarno emotivno dozivelo sve. I majka isto.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 28/07/2022 : 08:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Navalili forumski pravednici na Eura ko španska inkvizicija.

Inaće lijepa inicijativa ali možda i malo pretjerana.
Da je meni u tim godinama kad sam bio zaludjen stripovima neko poklonio par kutija albuma ne znam da li bi danas imao ambiciju da imam kolekciju kakvu imam ...

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

177 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 28/07/2022 : 09:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Dan mi ionako nije dobro počeja pa sada još vidim ovo. Totalno sam se snerva. Briši offtopic eura.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/07/2022 : 09:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Nemas se ti Sawicu sta tu pravdat. Napravija si pravu stvar i boli te kita za bezvezna dobacivanja.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7949 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/07/2022 : 10:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Više puta sam bio svedok kad (loši) ljudi, neosnovano optužuju druge, za nešto što (verujem da) bi sami uradili, da su u toj poziciji. Tako da, ništa me ne može iznenaditi, mada stvarno je degutantno.

Suviše sam lenj da bi organizovao i vršio neke dostave, udaljeno od mene (nikako još da zemenim ni neke svoje loše odštampane, felerične stripove).

Ali uvek sam se nadao da u svom gradu neletim na (ili čujem za) neke klince, koje zanimaju stripovi, ne bi li im poklonio neke viškove. Nekako mi je to draže, nego pokušavati da ih prodajem. Nažalost, nije se to desilo (znamo da strip nije popularan kod mlađih, generalno), ali nije isključeno da će se desiti, nadam se.

U svakom slučaju, podržavam ovu i sve slične akcije.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/07/2022 : 10:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
hvalevrijedna akcija, nesumnjivo. luki želim što više stripova, posebice zagora, mister noa i sličnih... da iz njih izvuče ono najbolje. da ga nauče, da bez obzira na izazove, nedaće u životu i loše ljude koji ih uzrokuju, ne gubi nadu i vjeru, posebice u sebe. i neka ustraje u strasti prema glazbi i crtanju, za što se nadam da neće biti samo prolazna mladenačka faza.

a ovaj jedan euro... mislim da sam jednom čak bio i izbačen sa foruma jer sam se nešto žestoko obrušio na njega i njegov karakter. a sada vidim da je to bilo s pravom. i da sam bio nepravedno izbačen. kao i uvijek. :)

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/07/2022 : 10:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Promaklo mi ali bit će prilike za sudjelovanje.
Saviću svaka čast. Točka.
Svaka čast svima koji ste se uključili. Bravo!
Lip osjećaj kad znaš da si nekoga tako usrićija.

Marko, postoji li opcija brisanja sramotnih upadica u ovom topicu jer bi bilo žalosno da ostane i naruši plemenitost akcije.
Znam da dosad nije brisano ali onaj osjećaj kad te je sramota zbog drugog...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000