forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Politički kompas i teoretske rasprave o politici
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 25/08/2022 : 14:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Koja je razlika ovoga šta ti pišeš u odnosu na ovo?

Ima razlike.
Ti ostaješ na zezanju drugih ili im nešto dobaciš, dok ja pokušavam i objasniti razmjere njihovih promašaja.

Znači, ti moraš biti opširniji.
Ja možda bliži ljudima, malo više krkanskiji, u smislu toga što je većini bliže, poznatije, normalnije. E sad, ovo ću ja teško baš do kraja usvojiti, makar sam trenutno barem malo više kul, što bi ti rekao, a ja rekao: prišao sam ljudima.

Ti svakako moraš biti određeniji, ako već želiš pametovati drugima. Moraš onda pokazati što valja, što ne valja, kako jedno, kako drugo...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2022 : 14:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Pa baš to da su primitivci "nevini i prirodni" je, recimo, vrhunska zabluda. Recimo, primitivan čovjek je opsjednut time da impresionira druge, da ih oponaša, da se utopi u čopor. Dok recimo, zaista jednostavan čovjek (a to je zapravo izgrađen čovjek) nema nikakvu potrebu za time, ne okreće se za vanjskim mišljenjem.

Pa zato i kažem da su prirodni kao životinje, žele se uklopiti u čopor i nepredvidljivi su. Nevini u smislu da ne rade stvari iz puke mržnje, više iz uzbuđenja i zabave. Naravno da nisu nevini u konkretnom slučaju ako nekom razbiju glavu, recimo.

nisan te ovde svatija s ovin sa zivotinjama.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 14:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Zoroasterixx

Pa baš to da su primitivci "nevini i prirodni" je, recimo, vrhunska zabluda. Recimo, primitivan čovjek je opsjednut time da impresionira druge, da ih oponaša, da se utopi u čopor. Dok recimo, zaista jednostavan čovjek (a to je zapravo izgrađen čovjek) nema nikakvu potrebu za time, ne okreće se za vanjskim mišljenjem.

Pa zato i kažem da su prirodni kao životinje, žele se uklopiti u čopor i nepredvidljivi su. Nevini u smislu da ne rade stvari iz puke mržnje, više iz uzbuđenja i zabave. Naravno da nisu nevini u konkretnom slučaju ako nekom razbiju glavu, recimo.

Ma primitivci općenito su kakvi sam napisao. Ima ih i među nižim i višim klasama u velikom broju. A sad, nitko nije primitivac sto posto, svačija priča je drugačija.

A što ti kažeš, je li uklopiti se u "čopor" - dobra stvar?

Što se tiče gađanja kamenja itd u čoporu, svakom, vrijedi ista stvar - pojedinac može biti nevin sam za sebe (ne nedužan, ali nevin u tom životinjskom smislu, da se ne zna kontrolirati), ali čopor nije nevin po definiciji. Čopor ili gomila je, uostalom, temelj totalitarizma (slijepa i poludjela gomila).
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6176 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/08/2022 : 14:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Oni tad nisu bili tinejdžeri, nisu bili klinci. Bili su mladi, dečki u naponu snage, ne znam sad, tu oko 25 godina, recimo. Jel možeš ti sad rezolutno reći je li to krkanski svijet, ili kakav, jesu li to krkani (jer, rekao sam ti jasno: pogodio ga je kamenom)?

Ovisi, premalo je to informacija da bi se sudilo nekome. I do definicije krkana :D

Po meni je krkan netko tko uvijek stavlja sebe ispred drugih i gazit će po svima da dobije ono što hoće, . Netko može biti izrazito loših manira, neobrazovan i slično i ne biti ni najmanje krkan.

Ti nas želiš navesti na relaciju urbano - nekrkanski, ruralno - krkanski ili nešto slično, ali krkan može biti i doktor znanosti, što se mene tiče.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 14:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

urbano - nekrkanski, ruralno - krkanski

Pronađi razliku...

https://magazin.ba/wp-content/uploads/2015/01/selak_seljacina.jpg
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6176 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/08/2022 : 14:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Ti momci očito ne razmišljaju previše, više se vode instinktima. U tom smislu mislim, ne znaš što možeš očekivati od njih. Možeš se dobro družiti kao stinky, a mogu te poklopiti kamenom ako im puhne tako :D

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 14:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne razmišljaju previše, više se vode instinktima.

Čopor po instiktu cijeni snagu, a mrzi slabost. Ako se postaviš bez straha, vjerojatno će te i ne baš svjesno donekle cijeniti. Zato je takvim ljudima, jednom kad skužiš njihovu psihologiju, relativno lako manipulirati i zato su često oruđe u rukama diktatora.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 14:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nitko se u zrelijim godinama ne bi trebao pravdati društvu. Oni po ovome napisanom jesu nevini i prirodni u smislu u kojem su i životinje nevine i prirodne, pitanje je trebaju li kao ljudi stremiti nečemu drukčijem?

Također, ako pogledaš kakvi ljudi su obično najpohlepniji, ili nezadovoljni sa onim što imaju i samo bi jošjošjoš, to su obično ljudi koji su i po karakteru primitivni (npr životna želja je kupiti mercedes). Dok ako uzmeš nekoga poput npr Ujevića ili Cesarića (znači, izgrađene ljude, da sad ne uzimam neke teške primjere iz religija) onda ne možeš vidjeti da su ovi težili da imaju mnogo, da su tražili slavu i priznanje itd.

Nema ti baš ovo puno smisla.
Umjetnici su likovi koje bi indijanci najčešće poštovali ka luđake.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 25/08/2022 : 14:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovisi, premalo je to informacija da bi se sudilo nekome. I do definicije krkana :D

Po meni je krkan netko tko uvijek stavlja sebe ispred drugih i gazit će po svima da dobije ono što hoće, . Netko može biti izrazito loših manira, neobrazovan i slično i ne biti ni najmanje krkan.

Ti nas želiš navesti na relaciju urbano - nekrkanski, ruralno - krkanski ili nešto slično, ali krkan može biti i doktor znanosti, što se mene tiče.

Još ćeš mi postati najbolji;))))

Halo, ajde čovječe, napokon si počeo razmišljati!!!!!!!!

Ako ovdje ne možeš presjeći i reći: to su krkani, kako onda možeš onako bezveze pričati o nekome tko samo kaže: drago mi je da ne znam ćirilicu??!!

Pa što ima veću "težinu" neprihvatljivog: odbacivati knjige, odbacivati učenje, tući se, gađati kamenjem ili pak izreći jednu rečenicu?

Je li uopće sve ovo neprihvatljivo? Kako neprihvatljivo? Neprihvatljivo tako da se ne može uključiti u pojam ljudskog i mora se ograditi u rezervat? Ili neprihvatljivo tako da se samo treba reformirati?

Ili, zapravo, i to sve što se ovdje dogodilo je prihvatljivo jer je to - izraz života u svom realnom obliku, obliku koji moraš uvažiti da postoji?

Usput, izgleda da je tebi manje krkanski to što oni ne žele knjige i a priori odbacuju bilo kakav razvoj u tom smislu od toga da se tuku (ne znam kakva je to bila situacija i kako je do tučnjave došlo)?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 14:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nitko se u zrelijim godinama ne bi trebao pravdati društvu. Oni po ovome napisanom jesu nevini i prirodni u smislu u kojem su i životinje nevine i prirodne, pitanje je trebaju li kao ljudi stremiti nečemu drukčijem?

Također, ako pogledaš kakvi ljudi su obično najpohlepniji, ili nezadovoljni sa onim što imaju i samo bi jošjošjoš, to su obično ljudi koji su i po karakteru primitivni (npr životna želja je kupiti mercedes). Dok ako uzmeš nekoga poput npr Ujevića ili Cesarića (znači, izgrađene ljude, da sad ne uzimam neke teške primjere iz religija) onda ne možeš vidjeti da su ovi težili da imaju mnogo, da su tražili slavu i priznanje itd.

A tko je spominjao Indijance?
Pleme i plemenski život je nešto drugo, u odnosu na ono što mislim pod čoporom.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 14:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Koja je razlika ovoga šta ti pišeš u odnosu na ovo?

Ima razlike.
Ti ostaješ na zezanju drugih ili im nešto dobaciš, dok ja pokušavam i objasniti razmjere njihovih promašaja.

Znači, ti moraš biti opširniji.
Ja možda bliži ljudima, malo više krkanskiji, u smislu toga što je većini bliže, poznatije, normalnije. E sad, ovo ću ja teško baš do kraja usvojiti, makar sam trenutno barem malo više kul, što bi ti rekao, a ja rekao: prišao sam ljudima.

Ti svakako moraš biti određeniji, ako već želiš pametovati drugima. Moraš onda pokazati što valja, što ne valja, kako jedno, kako drugo...

Meni je baš zabavno ovo od tebe pročitat.

Ne dragi, isto je 100%
Ostalo je blabla bulšit.
Triba samo malo podbost ljude da pokažu pravo lice.
Ako ti krenen pokazat šta valja i ne valja reć ćeš mi da san mladjo i da se o tome ne priča.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 14:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja san ih spomenija.
Al je zabranjeno?
jel ti uopće razumiš kontekst u kojen su spomenuti?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/08/2022 14:53:21
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 14:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja san ih spomenija.
Al je zabranjeno?

I što si htio reći?
Da su Indijanci primitivni, a vidi vraga, poštuju luđake?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja san ih spomenija.
Al je zabranjeno?

I što si htio reći?

zamajkubožju di si ti otiša
Umjetnici uglavnon imaju tu urođenu "munjenu" crtu. Dakle uprošćeno, najčešće su luđaci. Usporedija si pohlepne i luđake. Kakvog to ima smisla?
Di si ti vidija da komentiran način ili civilizacijski nivo života indijanaca stvarno neznan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 15:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja san ih spomenija.
Al je zabranjeno?

I što si htio reći?

Umjetnici uglavnon imaju tu urođenu "munjenu" crtu. Dakle uprošćeno, najčešće su luđaci. Usporedija si pohlepne i luđake. Kakvog to ima smisla?
Di si ti vidija da komentiran način ili civilizacijski nivo života indijanaca stvarno neznan.

Ako si čuo za onu englesku uzrečicu "not even wrong", tamo bi pod definicijom trebala stajati slika ovog tvog posta.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma samo kažem, ako čovjek hoće o tome razmišljati (podvlačim: hoće baš o tome, iako ne vidim zašto bi i čemu, ako je često stvar zapravo samo s figom u džepu, ne ulazi se u srce same stvari iz životnobitnih pobuda, nego ili iz dosade ili iz pravljenja važnim ili iz manijakalne želje za negiranjem itd. naravno, ne kažem da ti to radiš, pa znaš da mi se sviđaš;)),

Dakle, ako hoće sad životorelevantno o tome razmišljati, onda si mora posložiti takve elementarne stvari.
Ne može se zadovoljiti jednom formulom, ovakva stvar se ne može odgovoriti na brzaka i takorekuć, otresti s dnevnog reda.

Sad, tu ulaze dodatne poteškoće, jer ulazi čitava jedna povijest u to pitanje, ulazi formulirano znanje, ulazi dogma. Pa se čovjek i ne može s time ishrvati, jer tko je pojedinac da ruši dogmu??!!

S druge strane, ti si postavio to teško pitanje i ono se može odgovoriti na razne načine. Ja sam stavio samo jedan uopćeni, koji je polazište. To je formula, i ona zapravo ne ulazi u pitanje kako si ga ti postavio. U pitanje se ulazi spekulacijom. U spekulativnom idealizmu ima pokušaja odgovora. Ja sam čitao, i usuđujem se reći, razumio Hegelovo raspravljanje ovoga problema. Kao se na takvo pitanje odgovara na sto stranica, recimo, to ne dolazi u obzir da mi sad tu u laganoj konverzaciji to raspravimo. Samo spominjem da on stavlja tu jedan moment novuma, a to je konačnost. Ali to onda povlači i druge konzekvence, i onda treba vidjeti što on smatra kad kaže Bog.

Meni se čini da je presudnije, za pojedinca koji se živo zanima za takve stvari, posložiti baš ono što sam rekao: je li Isus, kada hoda u Palestini, kada živi na ovome svijetu, je li on tada Bog?

Ti kažeš ono što kažu, ali to opet ne znači puno ako razumiješ s koje pozicije ja hoću o tome govoriti. Jer to što kažeš se ne da misliti. Znači, ili možeš reći tako i tu je kraj... ili si pokušaš predočiti.

Što to znači biti istovremeno čovjek i Bog?
To se, za ljudsko znanje, a mi smo sada u tome, ne da misliti. Ja mogu reći: ja sam medvjed i čovjek, ali što to znači, to je druga stvar.

Da sad skratim, ja mislim da nije grijeh reći: kada Isus živi u Palestini, među učenicima, ljudima, on je čovjek. To se da misliti. I ne poriče se, odnosno, spojivo s time je da prihvaćaš da je Isus Bog. Ili još jasnije: prihvaćaš kršćanstvo, prihvaćaš vjeru. Isus je Bog, to je postavka koju kršćanin prihvaća, ali u trenutku kada živi on se može misliti jedino kao čovjek. U protivnom bi došlo dosta toga u pitanje, prvenstveno ono odlučujuće, patnja i sav taj strah i drhtanje, sve bi to onda bilo kao inscenirana igra, ako po definiciji, Bog ne može ne moći, odnosno obično rečeno, što je za Boga pribijanje na križ, kad je on od toga milijun puta jači. Evo, da sad ne idem dalje, to sam imao u vidu, u tom smjeru sam ti htio dati mig. Naravno, o ovome se može dalje pričati, ako se jednom vidimo:))

Izuzetan čovjek, ali čovjek - u tom trenutku. Prije i kasnije, to je opet druga spekulacija.

Ma to je bila samo jedna uvertura, nabacio sam pitanje na koje se vjerujem, ne može odgovoriti. Slažem se sa svime što si napisao i o tome se može pričati. Inače ne razmišljam o Bogu u tim logičkim obrazcima jer je to po meni pogrešan pristup (iako se može, odnosno prirodno da je čovjek želi shvatiti).
Zapravo nije prva stvar misliti da Bog postoji, da ostane na razini mišljenja, nego da je prije svega bitno iskustvo - da se eto, otvorim vječnosti. Eksluzivan put razuma može završiti samo u nekom ideološkom fideizmu. Dobro znaš kako je rekao Pascal: Bog Abrahama Izaka i Jakova, a ne bog filozofa. Vjera je prevelika, da bi je razum mogao skockati u svoje forme. Tako razumijem i Akvinskog kad je na kraju rekao da je sve što je u životu napisao, slama.
Ja sam u zadnjih par godina puno toga čitao, učio sam od Kierkegaarda, Chestertona, Jaspersa, de Lubaca... i od tebe;))
Ali Boga nisam upoznao (samo) tako nego kroz slomove. Doživio sam metanoju, ako smijem tako reći, čak do te mjere, da sam prošle godine upisao teologiju.
Neću dalje o toj temi jer je to (pitanje Boga) jedan čitav univerzum. Ne može se baš generalno o tome, možda možemo tu i tamo ili kroz neke stripove otvoriti pojedinačna pitanja.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ordell

quote:
Uostalom, moral se mijenja, prije tisuću godina mogao si čovjeku iščupati srce i biti cijenjen kao moralan čovjek unutar svoje zajednice.

Moral se ne mijenja. Vidi Kanta i kategorički imperativ.
Chesterton kaže da kanibali nisu vršili svoje rituale jer bi ih smatrali moralno ispravnim nego baš suprotno, jer su znali da je to pogrešno. Doslovno su htjeli okusiti zlo. Maori su još bili u toj praksi prije nekih 150 godina.

kakva gomila gluposti

Možeš malo više?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja san ih spomenija.
Al je zabranjeno?

I što si htio reći?

Ako si čuo za onu englesku uzrečicu "not even wrong", tamo bi pod definicijom trebala stajati slika ovog tvog posta.

Ke?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 15:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Što si se sav zbunio?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6176 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/08/2022 : 15:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ovdje ne možeš presjeći i reći: to su krkani, kako onda možeš onako bezveze pričati o nekome tko samo kaže: drago mi je da ne znam ćirilicu??!!

Ali ja nisam rekao da je spomenuti zbog toga krkan, samo da mi je čudno ponositi se neznanjem. Dotičnog smatram krkanom, ali zbog puno drugih stvari o kojima sam pisao, oportunizmu i sličnom.

quote:

Pa što ima veću "težinu" neprihvatljivog: odbacivati knjige, odbacivati učenje, tući se, gađati kamenjem ili pak izreći jednu rečenicu?

Prvo, naravno, već sam to objasnio.

quote:

Je li uopće sve ovo neprihvatljivo? Kako neprihvatljivo? Neprihvatljivo tako da se ne može uključiti u pojam ljudskog i mora se ograditi u rezervat? Ili neprihvatljivo tako da se samo treba reformirati?

Prihvatljivo je u smislu da može biti samo faza, nije dobro ako je čovjek cijeli život isti. Mlađima se neke stvari lakše toleriraju.

quote:

Ili, zapravo, i to sve što se ovdje dogodilo je prihvatljivo jer je to - izraz života u svom realnom obliku, obliku koji moraš uvažiti da postoji?

Kažem, mladost - ludost.

quote:

Usput, izgleda da je tebi manje krkanski to što oni ne žele knjige i a priori odbacuju bilo kakav razvoj u tom smislu od toga da se tuku (ne znam kakva je to bila situacija i kako je do tučnjave došlo)?

Ipak sam pacifist prije svega :D

Možda je tuča i bila opravdana, ali osobno gađanje nekoga kamenjem ne mogu opravdati osim ako braniš goli život. To s knjigama je pritisak društva, pa vidiš da bi neki od njih i čitali ali se stide. Čitanje nije cool. Tako meni sestre dan-danas znaju reći "zašto to gledaš/čitaš, kakve ti koristi od toga" misleći na neke informativne emisije ili članke na raznim portalima. Njima su naslovi dovoljni, ne mogu razumjeti da nekoga zanima i ono ispod :D

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što si se sav zbunio?

Kad nešto ne razumin san zbunjen.
Šta je tu čudno?

Moran ti priznat da si mi malo plitak.
Interesantno je kako si prominija ton komunikacije samnon otkad san ti reka da mi se ne svađa sa Stinkijen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 15:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Beva

Možda je tuča i bila opravdana, ali osobno gađanje nekoga kamenjem ne mogu opravdati osim ako braniš goli život.

A kad oni drugi navijaju za Dinamo?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 25/08/2022 : 15:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što si se sav zbunio?

Šta je tu čudno?

Htio si se napraviti pametan i samo si pokazao da nemaš pojma o čemu pričaš. Not even wrong, znači da si promašio sve do te mjere da je potreban poduži esej da ti se objasni.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6176 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/08/2022 : 15:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kad oni drugi navijaju za Dinamo?

Jesi me našao, najbliže navijanju što sam u zadnje vrijeme došao je praćenje karijere Ivice Zupca u Clippersima :D

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2022 : 15:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Što si se sav zbunio?

Šta je tu čudno?

Htio si se napraviti pametan i samo si pokazao da nemaš pojma o čemu pričaš. Not even wrong, znači da si promašio sve do te mjere da je potreban poduži esej da ti se objasni.

Neznan šta si tako nabrijan.
Kako stojiš sa one tri Stinkijeve točke?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000