forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gdje su?...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 50

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 08:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ass ti Boga, ja plakanja i prekucavanja povijesti, kao da smo na sudu pred nekim trećim tko nije bio tad pa će on donijeti presudu.
Al i da je tako pa ga izbaci, ovaj nesvrstani bi se vratio. Kako ono? "Tata, tata, solar me izbacija". I ide tata i veli "uhh, godinu dana je predugo. Ništa to."... a Valter već 2 odležao. I sad on nastavlja vrijeđati i pametovati. A pokrij se dekom.

KAko ti je ono Ladić reka-Hijena.

Fašistoidnog morona koji bi zabranjiva pisat Srbima je tribalo izbacit za sva vrimena.
Znan i jednog kroničnog masturbatora koji poskrivećki fotografira žene pa na njih mlati majmuna. I to bi potira jer je dovoljno glup da se time hvali.

Uz još par likova, ti činiš dno kace ovoga foruma.
Par genijalaca tvoga kalibra je usralo forum.
Ako je Ladić otiša zbog tebe triba ti pokvarit kameru na mobitelu i tako ti uskratit seks.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 09:05:48
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6921 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/08/2022 : 09:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Pff, kakve gluposti i floskule, uvijek izvlačenje nekakvog fašizma.
Greška je upravo suprotna: što manhunter, jer nije osjetio problematiku te teme, nije pisao kazne za isfrustrirane spamere. I rekao sam mu što mislim da je istina. Svakoga zabavlja sukob dvije osobe ili dvije frakcije unutar grupe koja mu... kako politički tolerantno reći... nije draga, za koju ga nije briga, kojoj ne pripada itd. itd.

A ivanl je papak.
Poslije jedne pjesmice Libellusu napisao je jedan post pun uvreda i izbrisao.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 28/08/2022 09:32:53
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 28/08/2022 : 09:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Kad odrasli dečki razgovaraju uvijek se nađe neki koji bi bio pametan ili duhovit, a nije na našu žalost nijedno.
Da mobitel, treba mu uzeti internet da ne čita krive stvari.

Sad kaj se Hunter zbilja povukao zbog našeg pripetavanja, zvuči mi nategnuto.
Pa nije njega nitko prozivao ni napadao, mi smo se zbili u birtiji nakon par gemišta, stim da smo mi bili u pravu što se podrazumijeva.

Vukozec, ja sam rođen spreman, doli exproprijacija expproprijatora.
Nećete razbojnici.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2022 : 09:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Sad kaj se Hunter zbilja povukao zbog našeg pripetavanja, zvuči mi nategnuto.
Pa nije njega nitko prozivao ni napadao, mi smo se zbili u birtiji nakon par gemišta, stim da smo mi bili u pravu što se podrazumijeva.

Nije istina. Znam da je netko izjavio da treba Hrvatsku očistiti sve do poslednjeg Srba. A ostala dvojica verovatno niti nisu čitali taj nogometni topik ...
Ipak, očekivat da če ti dva hrvatska moderatora na najhrvatskijem topiku u tom momentu pomognu njemu, Srbinu, zbilja je bilo naivno ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 28/08/2022 09:47:00
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6921 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/08/2022 : 09:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ja bih volio da se vrati čovjek, neka ga, meni nije smetao dugo, ali se previše raskalašio. Nekome ne smeta, ali dođeš na forum, 20 novih tema u 6 sati i na 15 od njih on piše gluposti. Ne možeš se svima svidjeti i ako ćeš otići zbog jednoga, dvojice... bezveze.
A inače ih je dosta otišlo ili apstiniralo zbog toga. Previše smo tetkasti, lako uvredljivi.

loading...
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 28/08/2022 : 09:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Panzer, pa odstrani lika i mirna Bosna, nije mu zapalio kuću.
Sad da ja kažem da mlađi od pet banki ne bi smjeli pisati o tom i tom, sigurno bi se sve pokupili iz teme, moš mislit.
Nekim su i dicu spominjali u gorem kontextu, pa nije izbila revolucija i nisu se vile vadile i baklje palile.
Ja mislio i još mislim da je nešto drugo.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2022 : 09:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Meni je apusrdno da se ovde bez problema naziva ljude izdajicama, kompleksašima , prištavcima, jalnima, mrziteljima, ćelavcima bez apsolutno ikakve reakcije. Ne daj bože reć nekome da je glup ili pizda.

Solara miči pothitno jer takvu vrstu tupave pizde triba izbacit a ne budali dat pendrek.

Pa to si ti rekao Solaru. Markos ti je ne samo da je smanjio kaznu, nego mislim da je kaznu čak i ukinuo.

Ili čete biti svi kažnjavani zbog ovakvih izjava ili pak nitko.

Inače, svi se mogu pozivati na presedan iz slučaja Solar protiv Nesvrstanog

Edited by - panzer on 28/08/2022 10:22:55
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2022 : 10:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je očekivao pomoč/podršku ostalih moderatora, a nije ju dobio ... Ipak je bila to hrvatska tema pa je htio vidjeti da to Hrvati odrade kako treba ...

Edited by - panzer on 28/08/2022 10:03:29
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/08/2022 : 10:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, dosta sa uvredama. Nisam mislio da će se sprovesti ova rasprava o meni, bukvalno sam hteo da kažem da razumem Ivanl. Razočarao se, povukao se, proći će ga, pa će se vratiti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2022 : 10:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
To su i za Solara rekli ... Neki se vrate, neki pak ne ...

Edited by - panzer on 28/08/2022 10:17:20
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 10:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

quote:

Meni je apusrdno da se ovde bez problema naziva ljude izdajicama, kompleksašima , prištavcima, jalnima, mrziteljima, ćelavcima bez apsolutno ikakve reakcije. Ne daj bože reć nekome da je glup ili pizda.

Solara miči pothitno jer takvu vrstu tupave pizde triba izbacit a ne budali dat pendrek.

Pa to si ti rekao Solaru. Markos ti je ne samo da je smanjio kaznu, nego mislim da je kaznu čak i ukinuo.

Dobro jutro Columbo
O tome cilo vrime pričan.

Šta se presedana tiče, istina je da mi je ćaća ukinija kaznu od godinu dana, ali misec dana san odleža.
Znači nije baš da me ćaća amnestira.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 10:41:57
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2859 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 28/08/2022 : 10:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma vratit će se... kad se nitko ne bude nadao... i nek' se vrati, nek' jal drhti :))

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 28/08/2022 : 10:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Verab, dobar.

Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
805 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 28/08/2022 : 10:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

A ivanl je papak.
Poslije jedne pjesmice Libellusu napisao je jedan post pun uvreda i izbrisao.

Jbg, taj post nisan vidia.
Koliko se sican, ivanl je napisa samo jednu kratku pismicu, i to odma na pocetku tog festivala i odmah nakon toga se povuka.
Dok smo mi ostali nastavili jos dva dana, i onda je uletia hunter i poizbaciva pjesnike ukljucujuci ivanloa koji je jos u startu presta s poezijom i koji je u stvari brania LL.
E sad, ja neman nista protiv šta se mene izbacilo zbog poezije, al iman protiv šta nisu svi pjesnici i šaljivđije bili izbaceni.
Virujen da je i njega to zasmetalo, jer izbacen je iako nije bia dio te price, a drugi koji su bili, ostali su bez kazne.
To se u tom razdoblju ponovilo vise puta, jer ocito ne vride za svakoga isti kriteriji.

EDIT: @verab

Edited by - Edi B on 28/08/2022 10:49:09
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/08/2022 : 10:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislim da je očekivao pomoč/podršku ostalih moderatora, a nije ju dobio ... Ipak je bila to hrvatska tema pa je htio vidjeti da to Hrvati odrade kako treba ...

Je,ono je bija vrhunac svađanja u sportu. Luđe od bilo kojeg političkog topica (manhunter očito to ni sad ne kuži). Čak su se povremene svađe nastavile i godinu nakon. 3,4 forumaša san izbacija na ignore. A mislin da san nastavija pisat po sportskim topicima još bi ih bar toliko odlepršalo.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2022 : 11:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dobro jutro Columbo

Šta se presedana tiče, istina je da mi je ćaća ukinija kaznu od godinu dana, ali misec dana san odleža.

Koliko vidim, Markos te amnestirao, ali te onda kasnije Mladjo vlastitom odlukom poslao u magareču klupu na mjesec dana. Inače bi ostao nekažnjen ...

Edited by - panzer on 28/08/2022 12:28:53
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14095 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/08/2022 : 12:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:

ma vratit će se... kad se nitko ne bude nadao... i nek' se vrati, nek' jal drhti :))

Ahhhhaaahhhaaahhhaaahhhaa
@verab, genijalno!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/08/2022 : 12:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajme

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 12:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobro jutro Columbo

Koliko vidim, Markos te amnestirao, ali te onda kasnije Mladjo vlastitom odlukom poslao u magareču klupu na mjesec dana. Inače bi ostao nekažnjen ...

Pa da, Marko nije nikad ni kažnjava ljude. On je samo ukinija kaznu od godinu dana. Ne meni, nego svima. Mladjo me izbacija.
A i zašto ti je to bitno?
Oćeš da ti pričan svoje iskustvo iz dva izbora za forumaša godine?Izbora pod solarovon paskon. Jel ti jasno kakvi se pacijenti znaju skupit na tome izboru? Koliko ljudi ozbiljno shvaća nešto šta bi tribala bit zajebancija???
Solar je prema meni bija izrazito nekorektan, i njegovo ponašanje san doživija ka osobnu uvredu. Isto mislin i danas. Uvreda nije samo kad napišeš "kurac".
Šta je najluđe, sad će bit genijalaca koji će se zgražat šta spominjen solara, a svako par dana mi ga neko nabije na nos.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/08/2022 : 12:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kakva drama

solar je za tebe avion, moj nesvrstani i nikakva drama neće ti tu pomoći. čuj, iskustvo iz, ne jednoga, nego dva izbora za forumaša godine???!!!!! da sam ja solar, namjestio bih da si nominiran za forumaša godine (i to ne jednom, nego bih ti dvaput namjestio!!) i onda bi mi jbao ježa. haha tako bih te ispreskakao i zadavao udarac za udarcem da bi ti danas još više dramatizirao na topicu koji je posvećen onima za koje se ne zna gdje su, a ne takvim sisicama za koje se uvijek zna gdje su: tamo gdje se drami
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 12:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

kakva drama

solar je za tebe avion, moj nesvrstani i nikakva drama neće ti tu pomoći. čuj, iskustvo iz, ne jednoga, nego dva izbora za forumaša godine???!!!!! da sam ja solar, namjestio bih da si nominiran za forumaša godine (i to ne jednom, nego bih ti dvaput namjestio!!) i onda bi mi jbao ježa. haha tako bih te ispreskakao i zadavao udarac za udarcem da bi ti danas još više dramatizirao na topicu koji je posvećen onima za koje se ne zna gdje su, a ne takvim sisicama za koje se uvijek zna gdje su: tamo gdje se drami

Tada san skužija da si najobičniji šuplji licemjer.
Budi dobar Stinki. Prikačeš čoporsku hijerarhiju, dobićeš po labrnji.
Ja tebe ne vriđan, molit ću te da da budeš pristojan.

E da, tada sam ti nadjenuo i odgovarajući nadimak "OLP Tupavi Dudek".
Ovo OLP ti je titula. Obična Licemjerna Pi...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 13:01:27
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/08/2022 : 13:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma ti nisi skužio ni da je solar za tebe avion, kamoli što drugo...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 13:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

ma ti nisi skužio ni da je solar za tebe avion, kamoli što drugo...

OK

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2648 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 28/08/2022 : 13:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jel moze netko stati na kraja Nesvrstanovom divljanju po forumu i vrijedjanju svih aktivnih i neaktivnih ovdje.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/08/2022 : 13:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Stinky i Nesvrstani, poslednje upozorenje.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 50 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000