forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Star Wars
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

emirem
Advanced Member

10845 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/09/2022 : 22:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

auh, pa za Asokinu seriji se zna maltene otkad se pojavila u drugom Mandou, anedugo nakon toga je i zvanicno najavljeno :D (i.e. evo vec godinu dana bezmalo, ako ne i vise xD)
Tales of the Jedi ce da pokrivaju period koji si naveo, plus dalje u prequelima (vidis da se Clone Wars pojavljuje, odrasli Anakin, Asoka iz tog doba, itd)
a mural s likovima iz Rebelsa i bukovima s Lotala, slican je onome sa "svetim trojstvom", pa se lako pobrka vrv:) (s druge strane, jebemu, ako si neki dan zavrsio seriju.... xD)

😁
Ma, da,onaj grafit sa Kananom, Ezrom, Sabine, Hera, Chopper, Zeb i vukovi.. Ma smetnuo sa uma, jer maratonski pregledavam i filmove sa liste, jer gasim pretplatu na Disney+ poskupljuje jos 20€, pa ionako to mogu naci kasnije na intu.
Vikend sam proveo vecinu uz filmove i serije, pa vise i ne znam sta sam gledao.
Da, radujem se prici o Ahsoki i ovim prequelima. Tako mi je dobra atmosfera uz muziku da mi je bolja nego u jednoj trilogiji uopce.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3029 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 15/09/2022 : 16:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/09/2022 : 09:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Baš sam se nekidan pitao kad će treća sezona... Prve dvi su mi bile super, baš onako zabavne i opuštajuće. Negdi sam nabasao na informaciju da će treća sezona imati crossovere s ovim ostalim novim serijama i to mi se ne sviđa (ako je istina, naravno). Mandalorian mi je bio super upravo zbog toga što je baš onako sam za sebe, jer nemam volje sad pratiti još par serija samo kako bi pohvatao šta se tu događa.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/09/2022 : 09:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
bice to do jaja sigurno, ova treca sezona

sto se tice crossovera & co, pa pazi, vec druga sezona ti je bila svojevrsni crossover (tj. jumping ground za nove serije) - Boba Fett, Ahsoka, Rangers of the New Republic za koje su tada mislili da ce biti snimani, itd.
a i nazalost vec je i pre ove trece sezone nametnuta obaveza da se gleda kojesta - npr. prelaz izmedju 2. i 3. Mandoa nema mnogo smisla bez onih par epizoda s Mandoom & co u The Book of Boba Fett :/

ako bude ikakvog crossovera u 3. sezoni, bice sa Ahsokom, a to svakako moras da gledas:)
i eventualno kojekakvih flashbackova na Clone Wars i mozda Rebels
a to svakako moras da gledas

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/09/2022 : 10:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Još je u prvoj sezoni bilo jasno da The Mandalorian neće biti priča za sebe, čim se pojavio Darksaber i teaser za povratak Boba Fetta (makar tada nije bilo očito da se radi o njemu).

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/09/2022 : 10:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma da, al to mi je sve djelovalo kao "backdoor pilot" (ako dobro koristim taj izraz), tj odskočna daska za te ostale serije... Nekako sam se nadao da će Mandalorian ipak ostati po strani.
Mislim, ne bi imao ništa protiv tih crossovera da imam vremena pratiti sve to zajedno A nemam.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/09/2022 : 10:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a i ovo sto kaze Bushido
a sto se tice vremena, ma samo prati forum, sve bitno cemo mi ovde prezvakati xD

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10845 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/09/2022 : 18:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Darksaber je uzela Sabine u rebelsima uz hrama Sitha.
Pratim, pratim.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22358 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/09/2022 : 10:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
I, sta kazete za Andor?
Po mom misljenju totalno nepotrebna serija.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10845 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/09/2022 : 10:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
@KW

Bas cu veceras pogledati.

Btw dr tj gasim Disney+ ide na 89,90€.
Ma da!
Toliko placam i internet, telefon, tv neograniceno.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7537 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/09/2022 : 10:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Pogledao tek prvu epizodu i dosta mi je blijed. Čitam da prava stvar kreće tek od treće epizode, pa ćemo vidjeti.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/09/2022 : 10:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

I, sta kazete za Andor?
Po mom misljenju totalno nepotrebna serija.

odgledao jednu epizodu i komadic druge
slazem se da odaje utisak potpune nepotrebnosti, kao i "predlozak" mu (Rogue One)
ali, isto po uzoru na R1, deluje makar de ne smeta

i opet kao i R1 (scenaristi kao da samo tu jednu matricu poznaju) hoce da se igra s wannabe realisticnim citanjem motiva iz glavnih filmova - ovde konkretno hajde da vidimo kako je imperija zapravo zadrigla lenja birokratija

sto ce da ih uvede u gomilu nedoslednosti i budalastina koje povrsinski izgledaju kao da imaju smisla
isto kao i - you guessed it - Rogue One

btw
evo tu jedva jednu i po epizodu sto sam pogledao - bukvalno ni jedan ceo minut nemam genuine utisak da sam u Star Wars univerzumu, nego u nekom generickom space opera environmentu; nema jedna poznata alien rasa, a kamoli nesto drugo
isto kao Prstenac moci npr, genericki fantasy environment

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27469 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2022 : 11:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Opet ovi kvaziimperijalci su zakurac ko crveni mundiri kad gone bleka.
Gledljivo zasad ali da nije SW niko to nebi gleda.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/09/2022 : 14:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Gledljivo zasad ali da nije SW niko to nebi gleda.

ovo

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 31/10/2022 : 11:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pogledao tri epizode Light and magic. Ovo je duplo bolje od svih filmova skupa.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/11/2022 : 14:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
+1, razbija L&M kolko je dobar

bukvalno ne mogu da verujem* da je Pacov izbacio ovako nesto, cime de facto puca sebi u nogu* in the big picture of things
dokumentarac RAZVALJUJE prikazujuci kako se nekad radilo sa srcem i dusom, spontano ali s ciljem i vizijom, predano, kako su se stvarale inovacije, i sve redom

naspram jelde, danasnje masine koja je u startnoj poziciji nesposoban da apsolutno bilo sta novo ponudi
osim kvazi-vizionarstva upotrebe kvazi-komunjarsko-brutalistickog estetstkog kljuca u prikazivanju jaoj zle imperije u Андреју, wow
(veca je vizija i inovacija, u Lukasovom i ILM stilu, onaj The Volume koji su koristili u Mandu, Boba Fetu, Kenobiju, itd....pa sve i neka izgleda jeftinije nego ovo sranje od Андреја, al o tom potom)

*da me se ne shvati pogresno - it's a figure of speech, ne vodim se zaverenickim mentalitetom, niti uopste smatram da bi se mega-masinerija poput Pacova snebivala od toga da protivreci sebi samoj ako bi time mogla da izicka jos koji dinar ili vec

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2022 : 16:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta je Light and magic? Sta je Pacov?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/11/2022 : 16:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Light&Magic je ovo: https://www.disneyplus.com/en-gb/series/light-magic/
Ako nisi gledao, bacaj se na posao, ovo se bindzuje ko kilo Haribo bombona:))

Pacov je tzv. Kompanija "Volt Dizni"

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2022 : 16:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam. Bacicu pogled cim stignem. :) Ionako nisam upalio Dizni+ od kad sam zavrsio kompletan SW.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2022 : 16:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa ovo dokumentarac.. Jebes to...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/11/2022 : 21:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa naravno da je dokumentarac, zaboga

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/11/2022 : 21:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
zato sam napisao "dokumentarac" u poruci gore

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 06/11/2022 : 10:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Andor mi se u prve dvije epizode činio bezvrijednim i dosadnim, ali nakon toga mi je postao super i uživam u seriji. Što se tiče Tales of the Jedi, sve su epizode odlične osim prve koja je fakat nebitna. Žao mi je što ovo nije prava serija nego kratka, ali dobro. Čeka se Bad Batch u međuvremenu...
Također, nedavno sam završio prvi KOTOR i oduševio me je. Trenutno sam na Battlefrontu 2.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7537 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 12/11/2022 : 07:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
https://www.ign.com/articles/studio-ghibli-and-lucasfilms-zen-grogu-and-dust-bunnies-arrives-on-disney-tomorrow-november-12-star-wars

Nadam se da će ovo biti onoliko dobro koliko zvuči.

Edit:
Pogledao. Potpuno nebitan, ali meni divan. Bilo bi stvarno lijepo vidjeti jednu konkretnu SW-Ghibli suradnju.

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 15/11/2022 20:54:32
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/11/2022 : 22:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
e, istu reč sam hteo da upotrebim - potpuno NEBITNO
javljajte utiske ko bude pratio ovo

Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000