forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/12/2022 : 13:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nesvjesni rasizam. :P

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 14:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Ja navijam za francuze jer su najsekularnija ekipa od ovih koje su daleko dogurale.
A uveren sam da ih dobar deo ne voli jer nisu bela selekcija. I inače pišam na tu ideju o rasnoj i etničkoj čistoći, ali posebno mi je smešno to koliko ljudi na ovim prostorima simpatiše afričke selekcije, ali kad se neko s tog podneblja nađe u evropskim selekcijama onda im to odvratno. Kao simpatičan si ti, ali samo na daljinu.

Meni je to svejebno. Reka san vec zasto ne navijan za Fr.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 14:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ja navijam za francuze jer su najsekularnija ekipa od ovih koje su daleko dogurale.
A uveren sam da ih dobar deo ne voli jer nisu bela selekcija. I inače pišam na tu ideju o rasnoj i etničkoj čistoći, ali posebno mi je smešno to koliko ljudi na ovim prostorima simpatiše afričke selekcije, ali kad se neko s tog podneblja nađe u evropskim selekcijama onda im to odvratno. Kao simpatičan si ti, ali samo na daljinu.

Meni je to svejebno. Reka san vec zasto ne navijan za Fr.

Nisam te ni prozvao. Napisah dobar deo, ne svi
Imam tih iz mog posta u okolini, pa ne pričam o stanju na forumu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 14:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1, osim ovog dijela o sekularnosti.
Sasvim je jasno da ljude pere to o crncima i zbog toga ih apsolutno podržavam u finalu. Doduše, nije da će mi teško pasti biti protiv Argentine.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 14:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Argentinci samo kad bi malo manje olako padali, bili bi mnogo gotivniji.
Ali onda ne bi bili oni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 14:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Za Fransusku naravno.
Argentince se hejta još od patuljkove "božje ruke".
Ta Argentina je uvik bila odvratna, mesarska ekipa. Nikad nisan razumija simpatiziranje njih i patuljastog narkomana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 15/12/2022 : 15:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u dilemi. Volio bih da Messi uzme, ali ne i Argentina :D

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 15:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Belgijski nogometni savez traži novog izbornika oglasom na društvenim mrežama (?)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2022 : 16:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Tako su i prošlog našli.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/12/2022 : 16:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zašto ne?
Bolje i to nego priko stranaka ili klanova.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 16:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zašto ne?

Oćeš reć nešto ka mi?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 16:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Tako su i prošlog našli.

Nisam znao za ovaj podatak. Ovako, s Balkana, djeluje mi kao znanatvena fantastika da se negdje može zaposliti netko kao izbornik, a da prije toga neko društvance nije žderalo i lokalo. U to ime, dakako
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 16:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Zašto ne?

Oćeš reć nešto ka mi?

Ma kakvi natječaji... Natječaji se raspisuju kad se već zna čiji je posao. Barem na Balkanu.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 18:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Izbornik Portugala dobio otkaz. Očekivano.

Je li ovo prilika za Mourinha?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/12/2022 : 19:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Čist je penal, ne znam zašto izmisljati zavjere
Nije se napadač zaletio u golmana, nego je golman izašao u njegovu putanju, promašio loptu i ispružio (posve nepotrebno) nogu koja mu blokira put prema lopti/golu

Poznajem jednog Hrvata koji je u polufinalu navijao za Argentinu. Takodje poznajem i jednog Srbina koji je u istom tom mecu navijao za Hrvatsku.
Taj Hrvat je misicav i duhovit, Srbin jos misicaviji i duhovitiji, naravno i pametniji.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 19:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by supermark

Čist je penal, ne znam zašto izmisljati zavjere
Nije se napadač zaletio u golmana, nego je golman izašao u njegovu putanju, promašio loptu i ispružio (posve nepotrebno) nogu koja mu blokira put prema lopti/golu

Poznajem jednog Hrvata koji je u polufinalu navijao za Argentinu. Takodje poznajem i jednog Srbina koji je u istom tom mecu navijao za Hrvatsku.
Taj Hrvat je misicav i duhovit, Srbin jos misicaviji i duhovitiji, naravno i pametniji.

ne znam kakva su pravila u nogometu u ovakvim situacijama, ali u košarci se igrač smije postaviti ispred napadača, ali to mora napraviti na vrijeme i čim malo zakasni, odnosno uđe mu u putanju neposredno prije sudara, odmah je obrambeni, a ne faul u napadu
i još obrambeni ne smije ovako raširiti noge
to bi mu sudili i kao flagrant faul
nisam siguran da je to u nogometu tako detaljno obrađeno pravilima, ali kod ovog penala je moguće presudila baš ta ispružena noga koja je postavljena u putanju napadača

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/12/2022 : 19:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
navijam za argentinu...i tako već skoro 40 godina...francuzi mi se gade...oduvik...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/12/2022 : 19:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Rokni protivnika ramenom na košarci da odleti 10 metara... u nogometu to najčešće znači samo sudar pa tko jači. Kažem najčešće... u košarci bi dobija namjeran faul.
Ono nije penal a drugi je par postola što se može opravdati "slobodnim sudačkim uvjerenjem".
Argentina je bila bolja i zasluženo prošla... ali tek od penala bolja.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/12/2022 : 19:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nisam siguran da je to u nogometu tako detaljno obrađeno pravilima, ali kod ovog penala je moguće presudila baš ta ispružena noga koja je postavljena u putanju napadača

Nije Livaković ustranu iša a šta je najvažnije on je stajao.
Čak i sa tom desnom nogom na zemlji prije nego li je ga napadač udarija koljenom u prepone i zato se na kraju ta noga podigla.
Po ovom kako se objašnjava da je to penal nijedan vratar nesmi izać na igraća jer je ovom dosta da nabije balun i udari u njega i to je penal.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33578 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/12/2022 : 19:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Navijam za Hrvatsku, bit će zanimljiv duel u finalu Messi vs Mbappe, a bilo bi fora da zlatna kopačka bude Giroud. Vidim da kladionice daju jednake šanse za naslov Argentini i Francuskoj, možda malo bolje izgledaju Francuzi, ali sve je moguće!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/12/2022 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
1.Livaković je iša na balun.
2.Zauzeo je položaj s obje noge na zemlji i zaustavio se prije sudara.
3.Nije se bacio na stranu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16763 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/12/2022 : 20:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Nije bitno jel isao na loptu ili ne, najveci dio prekrsaja u kaznenom prostoru
se i dogodi kad se ide na loptu, a faulira igrac, jer ne moze doci do lopte.

Isto nije bitno je li stajao ili ne, napadac je prvi dosao do lopte, golman mu je usao u putanju i na taj nacin ga je zaustavio.

To je prekrsaj na bilo kojem dijelu igralista. Tako nesto smo vidjeli vec milion puta.

ok, ali...zašto je sucu trebalo 5-6 sekundi da svira faul..znaći i on nije bio siguran..ako nije bio siguran zašto nije tražio Var da vidi jeli u pravu.. to su sve pitanja oko kojih je nastala magla

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16763 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/12/2022 : 20:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

navijam za argentinu...i tako već skoro 40 godina...francuzi mi se gade...oduvik...

+1

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 15/12/2022 : 20:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
U svakom slucaju se s obzirom na vaznost utakmice trebalo provjeriti,
u pravu si.
Prije 4 godine u finalu definitivno nije bio prekrsaj na Griezmannu koji je doveo do gola, ruka za penal je bila odbijena od drugog igraca na malom rastojanju, nije se moglo reagirati, nije bio penal. Definitivno je Francuska pogurana.

Ali sada je ovo cisto, cini mi se.

quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by surfer

Nije bitno jel isao na loptu ili ne, najveci dio prekrsaja u kaznenom prostoru
se i dogodi kad se ide na loptu, a faulira igrac, jer ne moze doci do lopte.

Isto nije bitno je li stajao ili ne, napadac je prvi dosao do lopte, golman mu je usao u putanju i na taj nacin ga je zaustavio.

To je prekrsaj na bilo kojem dijelu igralista. Tako nesto smo vidjeli vec milion puta.

ok, ali...zašto je sucu trebalo 5-6 sekundi da svira faul..znaći i on nije bio siguran..ako nije bio siguran zašto nije tražio Var da vidi jeli u pravu.. to su sve pitanja oko kojih je nastala magla

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 21:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

1.Livaković je iša na balun.
2.Zauzeo je položaj s obje noge na zemlji i zaustavio se prije sudara.
3.Nije se bacio na stranu.

Livaković je išao na balun kao što igrači idu u 80% faulova. Oni penali kao drugi za Englesku su izrazito rijetki. Potpuno irelevantno.
Zaustavio se neposredno prije sudara u putanji igrača.
Ajde jaki, daj nam primjer nekog slučaja sličnog ovome, a da se nije sviralo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000