forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2022 : 21:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Cudno je i da se ti tako lose izrazavas za novopecenog politicara pa sta sad.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/12/2022 : 21:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Pa da.To je normalno ponašanje kad si već prekršija zakon.Nećeš sam protiv sebe nepotrebno svjedočit.
Ne očekujem to od nikog jer ni ja ne bi to napravija.
Ja nisam razočaran nesvjedočenjem istine na sudu od Modrića nego sam razočaran tužiteljstvom dva puta.Prvo zašto mu nisu dali imunitet a kad mu već nisu dali imunitet onda je i njega trebalo optužit i to za dvije stvari:za lažno svjedočenje i za krađu novca(kojeg nije još vratio?).

Kao prvo, tužiteljstvo jest diglo optužnicu protiv Modrića, ali je odbačena od strane suda.
I kao drugo, nije stvar jel' to očekuješ od nekoga nego je li to legitimno opravdanje.

A biti razočaran hrvatskim tužiteljstvom je sasvim normalna stvar, no ne mogu oni biti krivlji od Modrića za kaznena djela koja je on počinio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 17/12/2022 : 21:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Ovo nisam očekivao prije početka prvenstva . Nadam se da Argentina sutra pobjeđuje. Istina je da su odvratni, ali Francuzi su u istom rangu.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.

Edited by - Qwertz on 17/12/2022 21:58:10
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/12/2022 : 22:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Cudno je i da se ti tako lose izrazavas za novopecenog politicara pa sta sad.

Puno relevantniji ljudi od tebe za procjenu mojeg izražavanja nisu imali takvo mišljenje. Bit će da je ipak do tebe.
Ovo o 'novopečenom političaru' je niski udarac u stilu nekih drugih forumaša (koje neću sada prozivati). Svatko tko me zna dobro, zna da mi je politika hobi, a ne ambicija.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 17/12/2022 : 22:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Sutra, njih trojica, a Messi sam...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/12/2022 : 22:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Kao prvo, tužiteljstvo jest diglo optužnicu protiv Modrića, ali je odbačena od strane suda.
I kao drugo, nije stvar jel' to očekuješ od nekoga nego je li to legitimno opravdanje.

Zbog čega?Lažnog svjedočenja?
Zašto nisu zbog izvlačenja novca?
Legitimno opravdanje?
O čemu ti pričaš?
Priča je bila da je Jere bija razočaran njegovim iskazom na sudu a ja sam rekao da nisam ni očekivao da tereti sam sebe.
Nije bila priča da je razočaran izvlačenjem novca.
Modrić je počinio kazneno djelo(2),prošao lišo i ostala mu lova.
Mogli bi otisnuti parolu na one ljetne majice
Sigurno nije baš da takvih slučajeva ima masu pa čak ni u Hrvatskoj.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/12/2022 : 22:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ti si, jaki, napisao 'pa čak ga i ne krivim toliko'. Ispričavam se što sam iz toga shvatio da Modrića ne kriviš za ono što je napravio.
Uglavnom, slažem se sa svime što pišeš u zadnjem postu. Jedino se ne slažem (a sada više ne znam ni slažeš li se sam) da Modrić ima dobro opravdanje za ono što je učinio.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/12/2022 : 23:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Svatko tko me zna dobro, zna da mi je politika hobi, a ne ambicija.

zašto ti ne virujem?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/12/2022 : 23:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

sutra je krunidba...nadam se...vamos argentina

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 17/12/2022 : 23:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Tutta

sutra je krunidba...nadam se...vamos argentina

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 00:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si, jaki, napisao 'pa čak ga i ne krivim toliko'.

Pa ne krivim ga da je laga na sudu da sebe ne utopi.
Krivim ga da je sudjelova u izvlačenju love.A i to me nebi bilo briga za dinamovu lovu samo što se stom lovom uradilo opet kriminal u korist dinama.
BTW.dinamo ne plaće za tom lovom niti priznaju da je nelegalno izvučena.
Pametnom dosta.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 00:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Felša ga je Oršić
Na 0:55

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/12/2022 : 00:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Svatko tko me zna dobro, zna da mi je politika hobi, a ne ambicija.

zašto ti ne virujem?

Pa jer nisi u kategoriji ljudi koji me znaju dobro.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/12/2022 : 00:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Ti si, jaki, napisao 'pa čak ga i ne krivim toliko'.

Pa ne krivim ga da je laga na sudu da sebe ne utopi.
Krivim ga da je sudjelova u izvlačenju love.A i to me nebi bilo briga za dinamovu lovu samo što se stom lovom uradilo opet kriminal u korist dinama.
BTW.dinamo ne plaće za tom lovom niti priznaju da je nelegalno izvučena.
Pametnom dosta.

Dinamo je udruga građana. Postoje članovi te udruge koji ga krive, samo ih nitko ništa ne pita.
Isto tako, po onome koliko ja razumijem slučaj, nije oštećen samo Dinamo, već i državni proračun.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 00:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
orjunaši pivaju od 02:36:

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 00:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A jebate...
dva najbolja videja od danas...
Oršićev gol,pogled iz njegova pravca,vidi se koliko je felša balun a drugi je još jači,cila svlačionica,igrači i treneri i maseri i jebeni Kustić pivaju nije u šoldima sve i to cilu pismu.Ukrali nam pismu i sad su repkaši orjunaši

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 01:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ima pisma na facebooku od hnsa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 02:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 02:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 02:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/12/2022 : 07:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/evo-zasto-je-lovren-eksplodirao-i-verbalno-napao-novinare-dejane-nista-nam-nece-ovaj-dan-pokvarit-15287250

Lovren nikad nije bija najoštrija olovka u pernici.
Gluplji od prosječnog navijača.
cca 3000 nabreklih kuraca glup.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/12/2022 08:00:23
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/12/2022 : 08:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Taj lik kad ode neće nikome faliti, čak je i žena našla zamjenu da izdrži sa njime u vezi, dobro možda će Disney biti nesretan, ali ne može se svima ugoditi.
Važno da njemu i Mamiću ne može niko ništa jer su jači i od sudbine.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/12/2022 : 09:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

quote:
Originally posted by logo111

Edi B

Ma to što se oko nečeg nismo složili ne znači da u 100 drugih stvari nedijelimo slična razmišljanja. A i ono sam zaboravio.

Tko zna možda nekad bude prilika uz neku pivu da prijateljski i pročaskamo. Živio ti meni i uživaj u ovom uspjehu naših

Potpisujem.
Uživaj kockasti brate

Dojite oba u mene na gradele! Bez mislit se...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/12/2022 : 10:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Edi B

Ma to što se oko nečeg nismo složili ne znači da u 100 drugih stvari nedijelimo slična razmišljanja. A i ono sam zaboravio.

Tko zna možda nekad bude prilika uz neku pivu da prijateljski i pročaskamo. Živio ti meni i uživaj u ovom uspjehu naših

Potpisujem.
Uživaj kockasti brate

Kad ti logo dođe molin te da me nazoveš.
Moran to vidit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
816 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 18/12/2022 : 10:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Edi B

Potpisujem.
Uživaj kockasti brate

A i tebe san zaboravia spomenit ka ugodno iznenađenje ovog prvenstva, nisan zna da imaš tu stranu, po mome sudu vrlinu.
Al jebiga, po stoti put si dopustia, da te dok braniš svoje, isprovociraju ovi šta pljuju po tome šta ti braniš.
I onda si fasova opomenu, klasika.
P.s. viruj mi da bi doša isti moment da nisan vamo di jesan, znas vec di.
U svakom slucaju uživaj u ovom velicanstvenom, i prije svega zasluženom uspjehu, ka šta bi triba svak ko u sebi ima imalo zdravog razuma i časti.
A ove nerazumne pusti da i dalje ne razume
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.89 seconds. Snitz Forums 2000