Ono kad ti je forum domači rad pa tribaš privrtiti sve propušteno😁
A ima nešto u tome, i ja znam ''otić'' mna 2-3 tj i onda mi muka prolaziti kroz sve, ali trenutno je definitivno naj inn i najbolja preporuka ''Markos se nešto ućutao...''.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Evo me! Bilo je raznih obaveza, turbulencija, brodoloma, a i gluposti tokom druge polovine prethodne godine koje mi nisu dozvoljavale da se posvetim ovom forumu prvo zbog nedostatka vremena a kasnije i zbog nedostatka volje za bilo cim. Ali bilo je i gorih vremena. Nadam se da cu uspeti da pojacam svoju aktivnost u narednom periodu. Hvala sto me niste zaboravili!
A evo i ja da pitam gde je neko: gde je Grofica Varga?
Evo me! Bilo je raznih obaveza, turbulencija, brodoloma, a i gluposti tokom druge polovine prethodne godine koje mi nisu dozvoljavale da se posvetim ovom forumu prvo zbog nedostatka vremena a kasnije i zbog nedostatka volje za bilo cim. Ali bilo je i gorih vremena. Nadam se da cu uspeti da pojacam svoju aktivnost u narednom periodu. Hvala sto me niste zaboravili!
A evo i ja da pitam gde je neko: gde je Grofica Varga?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Originally posted by going going Evo me! Bilo je raznih obaveza, turbulencija, brodoloma, a i gluposti tokom druge polovine prethodne godine koje mi nisu dozvoljavale da se posvetim ovom forumu prvo zbog nedostatka vremena a kasnije i zbog nedostatka volje za bilo cim. Ali bilo je i gorih vremena. Nadam se da cu uspeti da pojacam svoju aktivnost u narednom periodu. Hvala sto me niste zaboravili!
Goinže, star druže , dobrodošao natrag.
Štogod da te snašlo, samo hrabro naprijed. Mlad si ti, pred tobom je još puno bitaka i vjerojatno lijepih stvari.
gde je nesto alekst_regularangnjavež?? Vidim po forumu aleksts_extragnjaveža,isti su im avatar i nik,pomalo podseća i stil smaranja,ali ovaj kolje neviđeno,mislim da veći pejnides (ako izuzmemo telera,stinkača i beugeu,koji su ipak poseban level bulšitinga) nije viđen od osnivanja foruma. alekse,vrati nam se što pre!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!