Elem: navedite do 10 forumaša (najmanje 5, najviše 10)koji po vašem mišljenju zaslužuju titulu forumaša godine. Njih desetorica koji budu dobili najviše "poena" /nominacija idu u poll.
Nominacije koje imaju manje od 5 ili više od 10 nominovanih neće biti uzete u obzir. Nominovanje traje do 28.01.2022. do 16h.
Iskreno imam dojam da su sticky topici manje vidljivi od ovih običnih, ali to sam samo ja.
Što se tiče nominacija, aposlutni favorit ove godine je vukozec. Bio je dobar i prije, ali ove godine je bio glavni glas razuma i uvijek na braniku ispravnih vrijednosti, dosljedno i perzistentno. Možda mu se dogodilo jednom ili dva put da je nešto pogriješio, ali pored toga, izvrsna godina.
Drugi glas za Markosa, jer se napokon odlučio pozabaviti nekim stvarima na forumu. I zbog stripovskih ratova.
Još tri mi je nekako puno, ali neka budu Caleb, Cromwell, Chief Warhead.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
01. Spock 02. Qwertz 03. Hercule 04. Delboj 05. Dwayne 06. Ivan L. 07. Tex2 (nema veze što je slavio prošle godine, ali čovjek je blago ovog foruma, dvostruka/uzastopna titula da se desi ne bi nimalo bila nezaslužena) 08. Jaki 09. Lwood 10. don_draper (meni jako ugodno iznenađenje, mislim naročito s naglaskom na sport/nogomet, volim čitati njegove nogometne analize, pogotovo o PL)
Moj glavni favorit za naj forumaša 2022. je Qwertz, baš je dečko donio neku pozitivu na forum, često je bio prisutan u piskaranju na forumu u 2022., jedna od onih osoba za koju ti je drago vidjet da je ovdje s nama.