forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

anto
Advanced Member

Serbia
21788 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/02/2023 : 14:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ovako na prvu,kad uhvatim vremena pogledaću pažljivije o kakvim se naslovima radi,nisam oduševljen.Lako moguće i da grešim.
Šest stripova se poklapa sa srpskim izdavačima,oosim Aldobranda i Tanigučija,na ničem ostalom mi srce nije zatreperelo.
Još ću posle ovakvih najava i da podržim Borinu zabranu

Markose,do neba ti hvala!!!

Edited by - anto on 21/02/2023 14:49:23
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21788 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/02/2023 : 14:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
doduše,Kolorke su mi počele kilavo i prošle godine,da bi u maju krenulo da pršti od fenomenalnih stvari

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2023 : 14:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ascender je preveden predak?
Nisam čitao strip pa uopće ne znam o čemu se radi?
Ja mislio da je neko uzletanje,dizanje

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2023 : 14:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Najave su mi za većinu stvari nepoznate ali to ništa ne znači...
Jedino da je moguće više iznenađenja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21788 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/02/2023 : 15:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
doduše,nema još najava za zadnjeg Matea,Arapina budućnosti,Nošenih vetrom i Neptuna.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2023 : 15:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ascender je preveden predak?
Nisam čitao strip pa uopće ne znam o čemu se radi?
Ja mislio da je neko uzletanje,dizanje

Descender.
Ascender je nastavak, nije ga Fibra još najavila. Mada, i meni je čudan prijevod, al virujem da ima smisla... Nisam čitao strip pa ne znam.

quote:
Originally posted by Odoakar

Nakon Okruga Essex, kupio bih naslijepo sve od Lemira.

Razočarao bi se u puno toga

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 21/02/2023 15:15:07
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2023 : 15:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Da, Lemir je baš probrati šta vredi a šta ne. Mnogo se raspisao i često imaš utisak da čitaš nešto već pročitano.

Elem, Descender/Ascender, ima smisla da bude Predak ako se gleda radnja i kako funkcioniše prvih 6 trejdova i gde ode radnja posle u završna 4.
Meni taj drugi deo bio slabiji, ovaj prvi sf legao bolje ali svakako ću overiti još jednom ceo strip.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2023 : 16:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01
Descender.
Ascender je nastavak, nije ga Fibra još najavila. Mada, i meni je čudan prijevod, al virujem da ima smisla... Nisam čitao strip pa ne znam.

A to ima smisla već
Zaboravija na descendera...
uzlazno i silazno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 21/02/2023 : 16:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Godišnjak, Sangoma, Go west, Canoe Bay zasad, kad se pojave zaviri bit će garant još štagod.
I sad kad je Markos započeo sa Corentinom Rougeom (Sangoma) nadam se da će se netko sjetit izdat i Rio (integral, pojedinačne albume, može i na onom crvenom WC papiru, samo da izađe).

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 21/02/2023 : 16:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iluvatar

Vidim neki traze tj jedva cekaju betmene, a ja bi koliko da ga god volim,volio da se sa istim uspori. Tempo betmena u 22 je bio brutalan. Jos ga nisam ispratio, 7 od 10 knjiga

Jesu ti betmeni prodavaniji od Taniguchija, Dorisona, Gipija, Chaboutea, Prugnea...? Baš me zanima. Al to samo prodavači znaju. Možda i Shaner

Edited by - petarStripovi10 on 21/02/2023 16:36:41
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2023 : 17:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
da.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21788 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/02/2023 : 17:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
malo pažljivije pogledah najavljeno;bogme prevarih se,dobre su najave.Biće ovde sjajnih stvari.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2023 : 17:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A od 27 najavljenih stvari mora biti i sjajnih

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2970 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 21/02/2023 : 18:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:
Originally posted by brko17

Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.

Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu

Buuu... :) Nikako se ne slažem (znam, sto ljudi sto čudi). Evo, ja sam preskočio skoro sve Fibrine amere u formatu "Kriminala", ali isto tako i skoro sve absolute. I jednih i drugih sam kupio na prste jedne ruke. Ne znam koji su mi od njih mrži. Jedino i isključivo ću uzimati F. amere u formatu "Zatamnjenja". Da su u pitanju stripovi od 3-4 eura ne bih ni riječ rekao, ali kad plaćam 10x više onda želim savršeno ili nikako. Zato pohvala k'o kuća za format Descendera, i za cijenu. Američko izdanje (formatom čak i nešto manje u daleko većem tiražu) je preko 50 €, uz sva poskupljenja Marko je uspio svesti cijenu svog Descendera na 36 €. Kapa dolje.

Potpis.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3386 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 21/02/2023 : 18:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

malo pažljivije pogledah najavljeno;bogme prevarih se,dobre su najave.Biće ovde sjajnih stvari.

Sad je počeo i najave da hvali na drugo čitanje
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 21/02/2023 : 19:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Hahahaha, dobra.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 21/02/2023 : 20:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:
Originally posted by brko17

Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.

Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu

Buuu... :) Nikako se ne slažem (znam, sto ljudi sto čudi). Evo, ja sam preskočio skoro sve Fibrine amere u formatu "Kriminala", ali isto tako i skoro sve absolute. I jednih i drugih sam kupio na prste jedne ruke. Ne znam koji su mi od njih mrži. Jedino i isključivo ću uzimati F. amere u formatu "Zatamnjenja". Da su u pitanju stripovi od 3-4 eura ne bih ni riječ rekao, ali kad plaćam 10x više onda želim savršeno ili nikako. Zato pohvala k'o kuća za format Descendera, i za cijenu. Američko izdanje (formatom čak i nešto manje u daleko većem tiražu) je preko 50 €, uz sva poskupljenja Marko je uspio svesti cijenu svog Descendera na 36 €. Kapa dolje.

Dobar je ovaj manji format za američke stripove cca. 24 cm visine. Idealno za čitanje u krevetu. Od ovih nabrojanih Fibri, to je i format ČK amerikanaca. Jedino Kriminal je još bolji, malo širi. A bogami i Libellus ih fura u AF izdanju. Puno mi je draži taj format od absolute izdanja. Absolute je overkill za debele stripove. A da se i ne govori koliko je onda manja cijena stripa za kupce. Naravno, format Zatamnjenja, Sin Citya.... je reklo bi se idealno, ali kako je Markos rekao i dosta skuplje. Valjda zbog omjera iskoristivosti arka papira i škarta. Pa em je skuplje za izdavača, skuplje je i za krajnje kupce.

No, postoji i nešto između, koje istina Markos gotovo da i nije koristio, a to je format visine 26 cm kakve imaju ili su imali Darkwoodovi amerikanci. Nešto najbliže B5 formatu. Meni isto drag format.

Edited by - petarStripovi10 on 21/02/2023 21:43:59
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/02/2023 : 21:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:

quote:

Hahahaha, dobra.

Kad je vidio najave rekao je "slabo je ovo, ocjena 4/5, 4.5/5 uvr glave", ali kad je malo bolje pogledao ipak 5.5 od 5.
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 21/02/2023 : 21:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message  Reply with Quote
Kod Tamnovite u opisu stoji crno-bijelo. Pretpostavljam da je greška u opisu, budući da je Kolorka. :D
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12790 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 21/02/2023 : 21:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Profesor

Kod Tamnovite u opisu stoji crno-bijelo. Pretpostavljam da je greška u opisu, budući da je Kolorka. :D

Crno-bijela Kolorka

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7639 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 21/02/2023 : 23:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

quote:
Originally posted by Iluvatar

Vidim neki traze tj jedva cekaju betmene, a ja bi koliko da ga god volim,volio da se sa istim uspori. Tempo betmena u 22 je bio brutalan. Jos ga nisam ispratio, 7 od 10 knjiga

Jesu ti betmeni prodavaniji od Taniguchija, Dorisona, Gipija, Chaboutea, Prugnea...? Baš me zanima. Al to samo prodavači znaju. Možda i Shaner

Jesu.

Iako me ugodno iznenadilo kako se prodaje Prugne. Do sada ga nije bilo u otkupu za knjižnice, ali ako se tamo nađe četvrtina naklade kao što to obično biva, mislim da ćemo ga uskoro vidjeti među rasprodanim izdanjima.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7639 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 21/02/2023 : 23:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by borg

quote:

quote:

Hahahaha, dobra.

Kad je vidio najave rekao je "slabo je ovo, ocjena 4/5, 4.5/5 uvr glave", ali kad je malo bolje pogledao ipak 5.5 od 5.

Mene strah što će biti nakon trećeg gledanja.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1245 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 22/02/2023 : 16:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Jel ko čitao Descender/Predak? Volim SF pa me baš zanima, malo sam škicnuo na netu pa je površni dojam da je više za širu publike ono za djecu i odrasle.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5573 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 22/02/2023 : 19:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Strip pati od nekoliko boljki, ali Descender je zanimljiv i zarazan za čitanje, dok je vizuelna podloga oslikana akvarelima prste da poližeš. U svakom slučaju, mnogo bolji strip od Sentienta istog autora. Nadam se da pomaže :)
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 22/02/2023 : 23:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
@markos "Peter Kampf je znao" preview ima title stripovi.pdf

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000