forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1058

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/02/2023 : 16:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
UW One je odličan.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
507 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 23/02/2023 : 16:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by stripadzija

quote:
Originally posted by Chui

Hm nekako iz svega mi miriše na kupnju Descendera da pročitam pa ako ne sjedne skroz može biti odličan poklon nekom mlađem.

Sprema se i TV serija.

https://www.slashfilm.com/574798/descender-tv-series/

Meni je ovo najiščekivaniji naslov u ovoj turi, ali ja sam baš zaluđeni fan SF-a, pa možda nisam kritičan.

Na primer još uvek ne mogu da verujem da se UW1 još nije rasprodao i da sada ide po sniženoj ceni. Strip je odličan!

Bio sam kupio UW1 i bio mi je full zabavan i napet do kraja al mi nije nešto sjeo taj koncept ozbiljnosti Interstelara sa likovima iz Dana nezavisnosti pa sam ga prodao. Al svakako je vrlo zabavan strip.

Naveo sam UW1 kao primer odličnog SF stripa, koji naravno neće svakome da se svidi, mada je velika verovatnoća da hoće većini ljubitelja SF-a.
Predak je malo više netipičan SF, crtan akvarelom što je prilično neobično za SF strip. Pročitao sam englesku verziju i jako mi je legao, tako da će za mene biti obavezan deo lične kolekcije.

Edited by - stripadzija on 23/02/2023 16:44:28
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/02/2023 : 17:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
UW1 je i meni odličan i isto me čudi da ne ide... :(
A vidim ni Bajram se nije nešto pretrgao da dovrši UW2.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/02/2023 : 19:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Čitam malo ove previewove za novu turu...
- Peter Kampf djeluje vrhunski, to uzimam definitivno
- Tamnovita ostavlja poprilično mlak dojam, imam osjećaj da se radi o plitkom stripu, baca mi pomalo na Staklene Mačeve čiji mi je preview također bio jako loš.
- Go West bi mogao biti sasvim pitka i pristojna kolekcija klasičnih western priča. Ništa za desetku, al korektno za laganu zabavu, plus su i crteži (bar oni koje imamo u previewovima) jako dobri do odlični.
- Oderano Meso... Štajaznam, okej je preview, al nije baš da me privlači za daljnje čitanje

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3324 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 23/02/2023 : 21:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Tamnovita, iliti Mračna kod nas, nije ništa epohalno, niti je među najboljim Hubertovim radovima, ali je dosta bolji strip od Staklenih mačeva. Iz prve ture, Sangoma najzanimljiviji strip.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4474 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 24/02/2023 : 08:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Nako postavljenih zavira, Sala je prevagnuo, Oderano meso ispalo iz konkurencije

Aristophania i Mracna su mi intrigantne, samo sto mi crtezi nisu po mom gustu

Sangoma djeluje kao dosta zanimljiv strip, crtacki prilicno zgodan

Je li netko citao 1984 strip? Isplati li se procitati ako se vec roman ranije procitao?

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/02/2023 : 08:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Mračna je potpuna bezvezarija, to se samo nekoj geek tinejdžerki može svidjeti.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4928 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 24/02/2023 : 09:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper
Je li netko citao 1984 strip? Isplati li se procitati ako se vec roman ranije procitao?

Slobodno, strip je verna adaptacija Orwellovog romana koja će te ako ništa drugo potaknuti da iščitah knjigu jer naravno da strip nije u potpunosti obuhvatio sve detalje knjige. Crtež, a pogotovo upotreba kolora, odlični. Nadam se da pomaže
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10456 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/02/2023 : 09:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Kada čitam komentare na naslove u pripremi čudim se da uopće ima najava.

Uz takve komentare ČKartel je najmanja briga.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/02/2023 : 09:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
O najavama i o mrtvima samo najbolje?

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1128 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 24/02/2023 : 09:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Mračna je potpuna bezvezarija, to se samo nekoj geek tinejdžerki može svidjeti.

Odlična reklama za strip. Hvala.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
377 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 24/02/2023 : 11:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Jos jedan naslov postaje TV serija. :)

https://deadline.com/video/essex-county-trailer-cbc-series-adaptation-jeff-lemire-graphic-novel/

U linku je i trejler, a serija krece sa prikazivanjem 19.03.2023.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
627 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/02/2023 : 11:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Ajde zanimljivo, Essex county mi je sjajan strip i baš me zanima kako će ovo ispast. Ne znam što očekivati, ali tu ima materijala za jednu kvalitetnu mini seriju. Moglo bi u dogledno vrijeme vidjeti još ekranizacija Lemirovih djela jer je Sweet Tooth prošao vrhunski. Nisam čitao strip, gledao sam prvu sezonu serije i oduševljen sam, željno iščekujem sljedeću. Možda je i Gideon Falls dobar za seriju, posebno kada se uzme u obzir uspjeh koji su polučili Stranger Things i Dark, serije po tematici relativno slične ovom stripu. Mene je iskreno umorio pa sam stao sa čitanjem na polovici, ali primjetio sam po komentarima da je hvaljen od dosta ljudi.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1143 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 24/02/2023 : 11:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Da se i ja osvrnem na Mračnu, pročitao sam je nedavno.
Meni je extra sjela. Crtež, priča, sve...
Definitivno kupujem Fibrino izdanje a rješavam se
izdanja Čarobne knjige i definitivno ponavljam gradivo.
Od mene preporuka...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/02/2023 : 11:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
mracna? sranje!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2870 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 24/02/2023 : 12:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by Paka01

O najavama i o mrtvima samo najbolje?

O najavama sve najbolje, naravno,.)))
Meni npr., u ovoj prvoj turi osim Godišnjaka i Davida Sale, i eventualno P. Kampfa sve mi je teški meh (ne računam 1984. koju već imam u izdanju one lažljive pizde) Ali, zato mi je sljedeća tura prava bomba: Taniguchi, Gipi, Macan, Lepage, Mael (kupujem ga na neviđeno zbog Naše majke rat), Njujorški kanibali... i tura nakon nje donosi mi sjajne stvari, al' ova, jbga, ne.
Nije mi uvijek sve što Fibra nudi wow, daleko od toga, i dobro što nije tako jer bih izgubio i ovo malo mozga što mi je ostalo. Ovaj omjer mi je taman, jači ne bih izdžrao.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/02/2023 : 12:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
elem, oko najava za mene melvile, tinta iz proslosti i breme junaka su sigurica. ostalo, videcemo
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

494 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 24/02/2023 : 12:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Dobro izgleda trailer za Essex. Kvalitetni glumci, 5 epizoda, atmosfera mi se čini pogođena. Moglo bi biti dobro.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2444 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 24/02/2023 : 18:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bosko

Marko,ima li se u planu mozda nesto od Corbena uskoro? Den

Nešto ovako?

https://www.cbr.com/richard-corben-murky-world-den-neverwhere-reprints-dark-horse/

José Villarrubia koji radi na novoj restauraciji Den Volume 1 & 2 za Dark Horse ovih dana objavio je nekoliko sličica:

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/02/2023 : 21:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, bas si je nalozio rad, ali treba vidjeti jos ostalo. Ovo za sada dobro ispalo.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 24/02/2023 21:50:45
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 24/02/2023 : 22:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Od Macana je ovo ili nešto drugo?
https://www.mojstrip.com/arhiva/42

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21326 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2023 : 23:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

bitno je čiji su komentari - Svemp ting je operisan od dobrog ukusa,a i Paka ume da kenja.
Nisam čitao Mračnu,ali nema šanse da je slab strip.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 24/02/2023 23:20:03
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/02/2023 : 23:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Od Macana je ovo ili nešto drugo?
https://www.mojstrip.com/arhiva/42

Izgleda, da je to to, da.
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/stripovijetke-1-ahernaut-i-druge-stripovijetke/878/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 25/02/2023 : 00:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Klesar anto - samo dobre preporuke
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2023 : 01:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

i Paka ume da kenja.

Zato sam ti drag

Go to Top of Page
Page: of 1058 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Snitz Forums 2000