Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
stripadzija
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Slovenia
507 Posts
Member since 03/03/2009 |
Posted - 23/02/2023 : 16:43:45
|
quote: Originally posted by Chui
quote: Originally posted by stripadzija
quote: Originally posted by Chui
Hm nekako iz svega mi miriše na kupnju Descendera da pročitam pa ako ne sjedne skroz može biti odličan poklon nekom mlađem.
Sprema se i TV serija.
https://www.slashfilm.com/574798/descender-tv-series/
Meni je ovo najiščekivaniji naslov u ovoj turi, ali ja sam baš zaluđeni fan SF-a, pa možda nisam kritičan.
Na primer još uvek ne mogu da verujem da se UW1 još nije rasprodao i da sada ide po sniženoj ceni. Strip je odličan!
Bio sam kupio UW1 i bio mi je full zabavan i napet do kraja al mi nije nešto sjeo taj koncept ozbiljnosti Interstelara sa likovima iz Dana nezavisnosti pa sam ga prodao. Al svakako je vrlo zabavan strip.
Naveo sam UW1 kao primer odličnog SF stripa, koji naravno neće svakome da se svidi, mada je velika verovatnoća da hoće većini ljubitelja SF-a. Predak je malo više netipičan SF, crtan akvarelom što je prilično neobično za SF strip. Pročitao sam englesku verziju i jako mi je legao, tako da će za mene biti obavezan deo lične kolekcije. |
Edited by - stripadzija on 23/02/2023 16:44:28 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 23/02/2023 : 17:09:55
|
UW1 je i meni odličan i isto me čudi da ne ide... :( A vidim ni Bajram se nije nešto pretrgao da dovrši UW2. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 23/02/2023 : 19:57:24
|
Čitam malo ove previewove za novu turu... - Peter Kampf djeluje vrhunski, to uzimam definitivno - Tamnovita ostavlja poprilično mlak dojam, imam osjećaj da se radi o plitkom stripu, baca mi pomalo na Staklene Mačeve čiji mi je preview također bio jako loš. - Go West bi mogao biti sasvim pitka i pristojna kolekcija klasičnih western priča. Ništa za desetku, al korektno za laganu zabavu, plus su i crteži (bar oni koje imamo u previewovima) jako dobri do odlični. - Oderano Meso... Štajaznam, okej je preview, al nije baš da me privlači za daljnje čitanje |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3324 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 23/02/2023 : 21:04:58
|
Tamnovita, iliti Mračna kod nas, nije ništa epohalno, niti je među najboljim Hubertovim radovima, ali je dosta bolji strip od Staklenih mačeva. Iz prve ture, Sangoma najzanimljiviji strip.
|
|
don_draper
Advanced Member
![](AvatarUpload/style-2012-04-mad-men-style-5-don-draper-96.jpg)
4474 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 24/02/2023 : 08:21:33
|
Nako postavljenih zavira, Sala je prevagnuo, Oderano meso ispalo iz konkurencije
Aristophania i Mracna su mi intrigantne, samo sto mi crtezi nisu po mom gustu
Sangoma djeluje kao dosta zanimljiv strip, crtacki prilicno zgodan
Je li netko citao 1984 strip? Isplati li se procitati ako se vec roman ranije procitao? |
I sell the fact that I can't be bought |
|
swamp thing
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(157).jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4928 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 24/02/2023 : 09:27:44
|
quote: Originally posted by don_draper Je li netko citao 1984 strip? Isplati li se procitati ako se vec roman ranije procitao?
Slobodno, strip je verna adaptacija Orwellovog romana koja će te ako ništa drugo potaknuti da iščitah knjigu jer naravno da strip nije u potpunosti obuhvatio sve detalje knjige. Crtež, a pogotovo upotreba kolora, odlični. Nadam se da pomaže ![](icon_smile.gif) |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10456 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
|
mmihoci
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1128 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 24/02/2023 : 09:56:05
|
quote: Originally posted by swamp thing
Mračna je potpuna bezvezarija, to se samo nekoj geek tinejdžerki može svidjeti.
Odlična reklama za strip. Hvala. |
|
mladeNS
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/w601095153742.8997.jpg)
Serbia
377 Posts
Member since 21/02/2023 |
|
DK24
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/essex2_03(6KAAYN0b6dF).jpg)
Croatia
627 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 24/02/2023 : 11:46:30
|
Ajde zanimljivo, Essex county mi je sjajan strip i baš me zanima kako će ovo ispast. Ne znam što očekivati, ali tu ima materijala za jednu kvalitetnu mini seriju. Moglo bi u dogledno vrijeme vidjeti još ekranizacija Lemirovih djela jer je Sweet Tooth prošao vrhunski. Nisam čitao strip, gledao sam prvu sezonu serije i oduševljen sam, željno iščekujem sljedeću. Možda je i Gideon Falls dobar za seriju, posebno kada se uzme u obzir uspjeh koji su polučili Stranger Things i Dark, serije po tematici relativno slične ovom stripu. Mene je iskreno umorio pa sam stao sa čitanjem na polovici, ali primjetio sam po komentarima da je hvaljen od dosta ljudi. |
|
udarnik007
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nick.jpg)
Croatia
1143 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 24/02/2023 : 11:51:37
|
Da se i ja osvrnem na Mračnu, pročitao sam je nedavno. Meni je extra sjela. Crtež, priča, sve... Definitivno kupujem Fibrino izdanje a rješavam se izdanja Čarobne knjige i definitivno ponavljam gradivo. Od mene preporuka... |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2870 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 24/02/2023 : 12:03:03
|
quote: Originally posted by Peyo
Kada čitam komentare na naslove u pripremi čudim se da uopće ima najava.
Uz takve komentare ČKartel je najmanja briga.
quote: Originally posted by Paka01
O najavama i o mrtvima samo najbolje?
O najavama sve najbolje, naravno,.))) Meni npr., u ovoj prvoj turi osim Godišnjaka i Davida Sale, i eventualno P. Kampfa sve mi je teški meh (ne računam 1984. koju već imam u izdanju one lažljive pizde) Ali, zato mi je sljedeća tura prava bomba: Taniguchi, Gipi, Macan, Lepage, Mael (kupujem ga na neviđeno zbog Naše majke rat), Njujorški kanibali... i tura nakon nje donosi mi sjajne stvari, al' ova, jbga, ne. Nije mi uvijek sve što Fibra nudi wow, daleko od toga, i dobro što nije tako jer bih izgubio i ovo malo mozga što mi je ostalo. Ovaj omjer mi je taman, jači ne bih izdžrao. |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Odoakar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar_new(1).jpg)
494 Posts
Member since 04/02/2017 |
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2444 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 24/02/2023 : 21:47:19
|
Hm, bas si je nalozio rad, ali treba vidjeti jos ostalo. Ovo za sada dobro ispalo.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 24/02/2023 21:50:45 |
|
ivi skoj
Senior Member
![](AvatarUpload/File Dec 08, 12 16 02 PM.jpg)
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/02/2023 : 23:19:21
|
quote: Originally posted by Peyo
Kada čitam komentare na naslove u pripremi čudim se da uopće ima najava.
Uz takve komentare ČKartel je najmanja briga.
bitno je čiji su komentari - Svemp ting je operisan od dobrog ukusa,a i Paka ume da kenja. Nisam čitao Mračnu,ali nema šanse da je slab strip. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 24/02/2023 23:20:03 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
swamp thing
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(157).jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|