forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko nas ima
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 10:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.

Koristim malo ovu tvoju poruku sa odskocnicu za nesto drugo
cini mi se da je Komiko brbljao o tim licencama vec duzi period tako
da to nije toliko novo? Neka me ispravi neko ako gresim? Nego to sto je novo je da mu se prikljucio jedan veci igrac, sa svojim nekim racunicama u prici pa je ovo kao proslo kako je proslo za sada.

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 10:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by borg

.. Ovde se borim za prisustvo Fibre na tržištu, zbog sebe. Ne zbog njega…

Bravo!

Najpametnija izjava od svega napisanog u vezi ovih zabrana!

Ne slažen se.
Borbon, ili preciznije rečeno blebetanjen na forumu se ne postiže ništa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2023 : 10:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ono što Colt čini mi se reče, mrzi me da čitam sve da bih našao rečenicu.
Šta sa onim naslovima koje tek planiramo da otkupimo, a Fibra ih davno odradila, pa kad mi kupimo, ona stignu na 50%, i mi nismo konkurentni.

Pa, čoveče, naslove koje ni Fibra ne može da rasproda deset godina a radili se u par stotina primeraka- zaobiđi.

A ako si već kupio prava, onda spustiš rampu za to izdanje, pa prodaj svoje.

Naslov koji ima prođu će se prodati, bez obzira što je ušlo 50-100 Fibri pre toga.
A ono što niko neće da kupi, ne može nikom pomoći sve da je i jedino izdanje na svetu.

Slažem se. S tim da ima i druga strana medalje - pa postoji i dobar dio naslova koje Fibra radi nakon nekoga. Konkretno, Colt je objavio "Kako se obogatiti u junu 1940" 9/2019 a ja svoje izdanje 9/2021. Dakle, dvije godine kasnije. Ali da, "lako njemu, on ovo, on ono." Kriv sam ako uradim prije, kriv sam ako uradim poslije. Kad tako gledaš, stvarno, najbolje da me nema.

quote:
Treba imati njuh pa ubosti naslov. Tada samo ostaje da ispoštuješ neki minimum dobrog kvaliteta, i uspeh je zagarantovan.

Oni stariji ovdje će se sjetiti koliko su mi se ljudi smijali što sam napustio Libellus i zicere kao što su Marti, Mister No, Magični... da bi objavljivao Spaghetti Brothers i Svagdanju borbu i Eternauta za koje praktički nitko nikad nije čuo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 10:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
A Dzudasa i dalje nema ko da objavi... mogao bi ck!

Malo sale .. medju ozbiljnim recenicama...

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13152 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 25/02/2023 : 11:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali ova totalna zabrana je nešto što zaslužuje temu. I treba se boriti protiv toga. Velika se šteta nanosi čitaocima u Srbiji itd...

Istine radi, i kad odmakneš samoga sebe iz centra ove priče (odnosno, ne sagledavaš isključivo iz pozicije japajakanja), nitko tebi nije zabranio da čitaš štogod hoćeš, pa i famoznu fibru.

Gledam ovo, kako ste se uzbudili; za markosa je razumljivo, jer štiti svoje interese, no vi ostali malo pretjerujete s ovim kvazireligijskim momentom.

Ja to gledam sa strane (nit sam čitatelj fibre, još manje čitatelj - i pobornik - srpskih izdavača) i, sad kad sam na forumu, ne mogu ne vidjeti ove tzv. ratove. Jer ste podigli buku kao da se ne znam što dogodilo. Da, možda prava mala drama u životima nekih, podignuta na razinu drametine u rangu iskrcavanja na Normandiju.

Znači,
tebi nitko nije zabranio da čitaš - i kupuješ!! - fibru, niti ti to može zabraniti (osim ako nije u pitanju diktatura i ekstremne političke situacije). Samo su se tvoji sunarodnjaci dosjetili da otežaju markosu prodavanje fibri. Ne vidim da je to nešto tako abnormalno, kako tu dramite. Sasvim normalna situacija u tzv. poslovnom svijetu: to su pravila igre, jer ekonomsko nije svetinja, nego područje laganja i varanja. To su naličja svijeta kojemu vi pripadate i sad se nešto kao čudom čudite.

Markos je meni nejasan (dobro, imam ja neke ideje o njemu, al' nije sad bitno: uzmimo da je njegovo čuđenje autentično): igra u svijetu ekonomskog, prodaje stripove (kako god uzmeš, uvaživši i njegove strip-zasluge, naposljetku on prodaje stripove za novac), a istovremeno očekuje da mu sve teče glatko, da mu svi otvaraju vrata i da glatko ide ono što mu je u jednom trenutku išlo. Mene ne bi čudilo ni da mu, recimo, slične stvari radi netko u Hrvatskoj, kamoli u Srbiji. Zašto bi markos mogao plasirati svoje stripove u Srbiju, bez da naiđe na kvrge i ćoškove? Zato jer bi to on tako htio? To bi bilo krasno, ali tako stvari u svijetu ne funkcioniraju.

On će se i sada ljutiti jako što ovo kažem, no, radi se o tome da je to istinito.
Mora se prihvatiti da postoje drugi, sa drugim težnjama, željama, planovima i da se sve ovo realizira na različite načine: od dogovora do podmetanja.

Uostalom, što je markosu do Srbije?
To je samo bonus, a primarna je Hrvatska.
Ako ti je stalo, onda to neće ići tako da se čudiš po forumu, nego da ulaziš u suprotstavljanje. To je realna realizacija planova i želja u stvarnosti. A ne očekivati da će sve teći bez kvrga.

Ove priče o stripu kao prvom principu, "sve za strip", "strip nas čini boljima", to je zastranjenje samo takvo. Zato kažem kvazireligijski moment, posebno izražen kod nekih fibraša, koji se ponašaju kao sekta i kao da si traže supstitut za religijsku potrebu.
Strip je okej, i možemo pričati i zajednički se uzdizati. Ali isto tako, stripovi se prodaju, obrće se novac i sve sveto se tu melje i vraća se u ovom obliku kojemu sada svjedočimo, gdje nisu svi baš tako sveti.

Za mene bi markos bolji bio da poizbaca srpske izdavače i zabrani im reklamu. Zabrani prodaju komika preko aukcija. To je poštenije, nego ovo kenjkanje. To bi bilo realno ostvarivanje svojih nastojanja, pokazao bi stav, i onima koji ga podržavaju i onima koji ga ne podržavaju. Ovo sada djeluje kao da je grogiran, i ne može se oporaviti od šoka. Njegovi protivnici su našli načina da ga načnu, i to je, što se tiče njih, sasvim u redu. Što se prije probudi, to će prije uzvratiti. A ima ohoho načina da pređe u protunapad i da ih nagazi.

Ili nek opet daje komiku materijale i poradi na samouništenju.

Što se tiče tebe, i vas čitatelja, kažem, tko je tebi zabranio da kupuješ fibru i dalje? Pa ti kupuj lafčino. Snađi se. Nigdje nije rečeno da i tebi mora biti komforno. Stalo ti je do fibre i vidiš ovdje neke principijelne stvari? Pa onda iskeširaj više novaca, plati poštarinu itd., i principijelno podržavaj fibru.

Sve mi se čini da će vam principijelnost brzo ispariti, kada troškovi stripova porastu. Drugim riječima, vama nije ni do kakvih principa, nego samo do japajakanja: ja hoću fibre po cijeni koju sam i do sada imao. Pa, čini se da nećeš to imati. Tvoji sunarodnjaci su se dosjetili načina da ti to zabibere, makar si ti samo kolateralna žrtva u tim igrama.

S druge strane, ti možeš zabiberiti i njima.
Jer, kad pustiš fibru, ovi su nagazili i tebe, otežavaju ti tvoje hirove. I ti možeš otežavati njima, možeš ih ocrniti, ne kupovati im izdanja itd. Sve su to igre bez granica.

Ali, što god da radiš, i kako god da se postaviš, stvar ne stoji tako da si ti isključivo na svetačkoj strani. Svatko ovdje ima svoje razloge, i motive, i za mene ovdje markos nema ekskluzivno pravo. On ima pravo, pravo se boriti, a ne pravo zauzimati pozu žrtve. Da se bori, po meni bi bio pravedniji.

Ako mu treba Srbija, onda je to već prigovor protiv fibre. Fibra treba stajati, i ja vjerujem da stoji, na zdravim nogama u Hrvatskoj. Ako hoće i Srbiju, onda se treba više boriti, a manje pisati postove u kojima se čudi kako je bio naivan, kako je dobar jer daje kojekakvima drugu šansu, riječju, odmaknuti se od te uloge žrtve i tješiti se među sljedbenicima.

On će se ljutiti, a ovo je jedan realan post i realno sagledavanje.
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 11:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.

Opet pohvale, jer ovaj post ima jači i delotvorniji uticaj nego bilo kakva kazna za nepristojne. Njime se ovaj sajt usmerava ka mestu na kom će se prijatno osećati svi njegovi korisnici. Na mesto na kom je veliku većinu vremena i bio i koje svakako zaslužuje.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 11:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Dakle da se vratimo religiji (pravoj mozda najbolje) i sve ce polako doci na svoje mesto.

Edited by - matori paraliticar on 25/02/2023 11:31:27
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 11:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 11:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Kako se samo dobro maskirao u kontaktima sa tobom neverovatno.
Imao sam i ja tako jednog prijatelja sa kojim je sve fino funkcionisalo kad ono pola sela je varao bez da sam znao.. neverovatno.
(da nema zabune, ne mislim na Vuka!)

Edited by - matori paraliticar on 25/02/2023 11:55:10
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by naker

quote:
To su klošarke štakorske pizdurine.

Razočaran sam iskreno, stari Nesvrstani ne bi editovao post. Nažalost neki od nas su videli kako je glasila prvobitna rečenica, hvala ti puno na tome. Jel si editovao post jer si uvideo kakvu nebulozu si napisao ili si to uradio samo da bi izbegao ban?

Već odavno je donešen konsenzus da je ekipa izdavača iz Udruženja izgubila kompas i da ih niko živ ne podržava, i stvarno šteta što se u poslednje vreme dozvoljava korišćenje pogrdnih reči i što se izgubio bilo kakav vid forumskog bontona, ovo je stvarno postalo mučno za čitati. Ajde molim vas stavite ključ na ove teme jer biće samo gore.

Nisan napisa nikakvu nebulozu. Jedan pametan čovik mi je posla PM da to maknen jer se ne isplati izletit 3 miseca zbog klošara. Posluša san ga jer je u pravu.
Drago mi je da ima vas koji ste vidili original.
A zašto vas Srbe toliko smeta da se to napiše?
Meni ne smeta kad neko nekog mog Hrvata naacionalistu nazove hrvatskin epiteton.
Još mi napakiraj i nacionalizam da cirkus bude potpun.
Vi šta van smetaju riči više od djela ste posebna vrsta. Jebo vas forumski bon ton. Teška Glembajevština.
Podsjećate me na ovaj povijesni događaj:

Dobro, mene ne smeta težak rječnik (uostalom, Markos je sam započeo s time i ako želi da stane, može to napisati) i nemam problem da se i ti (izbrisani i hrvatski pandan) epiteti koriste u političkom kontekstu kada je prikladno.
Problem je što su obe riječi poprimile pejorativno značenje cijelog naroda i onda u ovakvom kontekstu zaista može izgledati (pogotovo novim članovima) kao šovinizam. Mislim da si pametno postupio što si editirao post.

Izgleda da si zaboravija čitat Hrvatski

Na 11. stranici:
quote:

S druge strane, prema konkretnin krivcima sa imenon i prezimenon ne triba imat zadrške kod lipljenja epiteta.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/02/2023 12:04:25
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 12:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.

Ovaj čovek je neuništiv. n-ti put ista priča. Sjaši više i ti, i Vuk,i dranje u kući zajedničkog prijatelja, i kuća zajedničkog prijatelja i zajednički prijatelj... i prve komšije (susedi) sleva i zdesna. Dokle više?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2023 : 12:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Ne ljutim se, svatko ima pravo misliti što hoće.
Ne kenjkam, ne tješim se, nisam grogiran, a pogotovo nisam svetac. I itekako se borim.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Možda ne bi bilo loše da se osin forumskog politički korektnog riječnika propiše i sadržajno o čemu se smi pisat na temu rata.
Nekog nervira kukanje, nekog nervirju Troterovski poslovni prijedlozi, nekog nerviraju zajednički prijatelji, nekog kuće zajedničkih prijatelja.
Triba otvorit četvrtu ratnu temu na kojoj će se definirat odgovori na ova pitanja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/02/2023 12:12:38
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/02/2023 : 12:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na 11. stranici:
quote:

S druge strane, prema konkretnin krivcima sa imenon i prezimenon ne triba imat zadrške kod lipljenja epiteta.

Nema šanse da ne razumiješ o čemu govorim. Da su Vuk i Bora crnci, ne bi im napisao da su 'crnačke pizde', a onda se vadio da se to misli konkretno na njih, a ne vrijeđaju se svi crnci.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by stinky

Ne ljutim se, svatko ima pravo misliti što hoće.
Ne kenjkam, ne tješim se, nisam grogiran, a pogotovo nisam svetac. I itekako se borim.

Da ti je dobre savjete.
Ostavi se ćorava posla.
Šta govna više diraš, više smrde.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 12:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
(za nesvrstaog)
Prvo da se dogovorimo o kome ratu.. :)

Evo lepo bi bilo da se javi neko da brani udrugu javno.. samo takvi mislim da su radje na nekim drugim forumima (ne o stripovima)

Edited by - matori paraliticar on 25/02/2023 12:18:29
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na 11. stranici:
quote:

Nema šanse da ne razumiješ o čemu govorim. Da su Vuk i Bora crnci, ne bi im napisao da su 'crnačke pizde', a onda se vadio da se to misli konkretno na njih, a ne vrijeđaju se svi crnci.

Izrazito loša usporedba.
Crnac, bijelac, Srbin ili Hrvat nisi svojin izboron. Ono šta san ja napisa si isključivo svojin izboron.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

(za nesvrstaog)
Prvo da se dogovorimo o kome ratu.. :)

Evo lepo bi bilo da se javi neko da brani udrugu javno.. samo takvi mislim da su radje na nekim drugim forumima (ne o stripovima)

Koga briga, glavno da se ratuje

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 12:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda ne bi bilo loše da se osin forumskog politički korektnog riječnika propiše i sadržajno o čemu se smi pisat na temu rata.
Nekog nervira kukanje, nekog nervirju Troterovski poslovni prijedlozi, nekog nerviraju zajednički prijatelji, nekog kuće zajedničkih prijatelja.
Triba otvorit četvrtu ratnu temu na kojoj će se definirat odgovori na ova pitanja.

Sad malo trolaš, verovatno iz dosade. Prebroj ako te ne mrzi postove o dranju u kući zajedničkog prijatelja. U ovom slučaju me nije isprovocirao prizeman rečnik nego repetativnost.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Inače, ovo sa posveton Fibri u Komikovon izdanju je vrh.
Ja da nekoga mrzin ka šta Vuk mrzi Marka ne bi nikad napisa onu zahvalu.
Rađe bi platija duplo, nego se mrskon neprijatelju zahvaljiva.
Klošarski odrađeno.
Marku svaka čast, navuka je budalu za male pare.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dovlajoe

quote:

Sad malo trolaš, verovatno iz dosade. Prebroj ako te ne mrzi postove o dranju u kući zajedničkog prijatelja. U ovom slučaju me nije isprovocirao prizeman rečnik nego repetativnost.

Doša vikend, a vrime šugavo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/02/2023 : 12:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Na 11. stranici:
quote:

Izrazito loša usporedba.
Crnac, bijelac, Srbin ili Hrvat nisi svojin izboron. Ono šta san ja napisa si isključivo svojin izboron.

Fora je u tome da četnik ne znači samo ono što si ti pod time mislio, nego se radi i o pejorativnom izrazu za Srbe.
Tako da kad nekome napišeš da je 'četnička pizda', uglavnom zvuči isto kao da si mu napisao da je 'srpska pizda'. Iako u tvojem slučaju nije bilo šovinističke namjere, nisu svi na forumu sto godina, pa da znaju to prepoznati.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 25/02/2023 12:34:12
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 12:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kod mene isto. Što bi rekli ptičije vreme. Samo za sovu i ševu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Na 11. stranici:
quote:

Izrazito loša usporedba.

Fora je u tome da četnik ne znači samo ono što si ti pod time mislio, nego se radi i o pejorativnom izrazu za Srbe.
Tako da kad nekome napišeš da je 'četnička pizda', uglavnom zvuči isto kao da si mu napisao da je 'srpska pizda'. Iako u tvojem slučaju nije bilo šovinističke namjere, nisu svi na forumu sto godina, pa da znaju to prepoznati.

Baš me briga šta neko nezna šta ja mislin.
Mislin da san bija dovoljno jasan sa onin svojin upison kojega neću opet quotat.
Ako nekome i nakon toga nije jasno, to više nije moj problem.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Kod mene isto. Što bi rekli ptičije vreme. Samo za sovu i ševu.

Sovu ću nekako popodne uspit organizirat, ševu malo teže jer su po ružnon vrimenu i dica doma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000