Author |
Topic  |
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7993 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
knauso
Junior Member

.jpg)
302 Posts
Member since 18/12/2020 |
Posted - 17/10/2022 : 07:20:21
|
To je ono: da vam kazem kako je predobar strip sad kad ga ne mozete imati jer je rasprodan za 5 dana :)
Edit: Posto nema da se nabavi, a sam ga na kraju procitao u digitalnom obliku, sto inace vrlo retko radim, ako nesto kad krenem da citam bas bude dobro. Ako se nadje za neke pristojne pare, vredi imati u kolekciji. |
Edited by - knauso on 24/03/2023 10:11:56 |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7298 Posts
Member since 25/05/2003 |
|
don_draper
Advanced Member

4570 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 23/03/2023 : 19:00:30
|
Strip s vrlo zanimljivom premisom i dosta tematski dobro osmišljenim zapletom. Koliko god djelovao kontroverzno, subverzivno pristup koji su Hubert i Zanzim zajednički ovdje osmislili je vrlo pitak, pristupačan i vizualno zanimljiv. Zanzim me kupio sa svojim Otokom žena, a njegov stil ovdje uvelike izdiže vrlo dobar Hubertov scenarij. Setting u renesansnu Italiju je dosta dobar za jedno umjetničko djelo i dosta humorističan pristup ovoj temi u tom okružju nailazi na odobravanje. Ono što se činilo u početku kao literatura koja bi mogla pretresti dosta škakljivih područja i postavljati značajna pitanja, ipak prema kraju završava pomalo rezignirajuće, nekako jednostavno i pomalo zanemarujuće prema velikim pitanjima koje je početak postavio. Iako je strip prepun ironije i premda takav kraj u neku ruku odgovara ovdje, meni je definitivno to bio slaba strana stripa. No, prva polovica je vrlo ekspertno vođena i taj jednostavan i zdrav pristup tematici je temelj na kojem se gradi ovaj u suštini vrlo dobar strip. Scenarij je tu i itekako valja, radnja je tečna i pitka, crtež vizualno snažan. Možda prema kraju se meni nije svidio, ali narativno i vizualno vrlo dobra kohezija. Usprkos naznakama velikih kontroverzi, strip je stalno s obje noge na zemlji i nema velikih zanošenja i suštih filozofija ovdje. Domišljat, a opet realan, no, prema kraju malo previše natopljen smislom za ironiju pa izgubi na uvjerljivosti ipak. 4/5 |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
knauso
Junior Member

.jpg)
302 Posts
Member since 18/12/2020 |
Posted - 24/03/2023 : 10:13:24
|
quote: Originally posted by frano
Oprostite, a smeju li deca ovo da čitaju?
Ja bi rekao da mogu, ali mozda bi se roditelji Balkanci bunili, nikad se ne zna. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6346 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 07/04/2024 : 21:35:54
|
(Još jedan) strip sa glavnom junakinjom koja je poštena, pametna i snalažljiva, a muškarci su svi kreteni, lažljivci, pederi , preljubnici, vjerski fanatici..
Inace ok, zanimljiv strip da dobrom dozom humora i ok crtezom. Da nema tog prenaglasenog i teatralnog prikaza muske homoseksualnosti, bio bi još bolji.
|
Bond.James Bond. |
 |
|
Topic  |
|