Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Na kraju knjige galerija raznih naslovnica iz raznih izdanja i ilustracije. To mi je i najbolji dio izdanja. Top. Slično kao i recimo galerije na kraju Maršal Bassa samo mat papir.
Na kraju knjige galerija raznih naslovnica iz raznih izdanja i ilustracije. To mi je i najbolji dio izdanja. Top. Slično kao i recimo galerije na kraju Maršal Bassa samo mat papir.
Meni je Macanov itervju sa Banetom i Ljiljanom Kerac na preko 50 str. zakon. Bas sam uzivao citajuci ga. Vrlo iscrpan i vrlo zanimljiv- kao da je Bane napisao knjigu memoara
Nego, preuzeo sam Katu prije sat vremena. Sto reci... Odlicno izdanje! Cigla-bombonjera! Sto cu sad s onih 11 iz Ultimate collection...
Preuzeo si Katu prije sat vremena i tu visis na sajtu Ja sam je dobio jucer i cijeli dan proveo ne micuci se od knjige. Dok nisam sve opet procitao i dobro proucio nisam stao.
Nego, preuzeo sam Katu prije sat vremena. Sto reci... Odlicno izdanje! Cigla-bombonjera! Sto cu sad s onih 11 iz Ultimate collection...
Preuzeo si Katu prije sat vremena i tu visis na sajtu Ja sam je dobio jucer i cijeli dan proveo ne micuci se od knjige. Dok nisam sve opet procitao i dobro proucio nisam stao.
Usput, i dalje mi je puno bolja fora sa Samantom Fox naspram Severine.
i... ako su ostale sve one ispale Katine sisice, zasto je Kerac opet obukao Koni Drejk? Bolja i zasca reakcija Kate je bila na Drejk bez odjece
Onda cu ipak sve ponovo provjeriti. A posebno je li jos uvijek Judas Priest na TVu, kod onog kriminalca i da li Halford pjeva Hands up, this is a private property...
Izvinjavam se. nisam imao namjeru da reklamiram ovog. Čak sam ga i prijavio ali očigledno uzalud. I to još zimus čini mi se. Sve je obrisano.
Hvala, Kuzmane. Meni je sasvim razumljivo da lopov hoce da zaradi, ali ne shvatam ljude koji lose skenove iz raznih izdanja skrpljene u gomilu i kicerasto spakovane zele da imaju u kolekciji.
Ja hteo da vidim, pojma nisam imao.. Cekam taj i tegral koji si najavio. Album sa slicicama cuvam kao oko u glavi.
Mislim da sam duzan malo objasnjenje akonto Samanthe, Nightwish, Severine i slicnih. Kata je imala tri razdoblja, inicijalno sa trendi imenima iz osamdesetih, pa onda devedesete i dvehiljadite sa njihovim zvezdama i konacno sadasnje vreme sa sadasnjim imenima. Hevi metal legende naravno da nisu dirane. Halford je jos tu, i Metalikin baner je jos uvek razapet preko ulice
Mislim da sam duzan malo objasnjenje akonto Samanthe, Nightwish, Severine i slicnih. Kata je imala tri razdoblja, inicijalno sa trendi imenima iz osamdesetih, pa onda devedesete i dvehiljadite sa njihovim zvezdama i konacno sadasnje vreme sa sadasnjim imenima. Hevi metal legende naravno da nisu dirane. Halford je jos tu, i Metalikin baner je jos uvek razapet preko ulice
Hm, iako mogu da razumem te "mutacije/adaptacije" za danasnje doba, ipak mislim da je strip prvenstveno i odraz vremena i da je (pre)cesto bolje nista ne dirati. Ono, pa nisu ni citaoci dripci kojima uvek trebaju titlovi. ;)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
pa imam onu ultimate ediciju (sa kojim crtezom baneta unutra cini mi se) + gotovo kompletnu katu na jednom od skandinavskih jezika (mesano nesto crno-belo, nesto u boji) pa rekoh "ne treba mi" :) ali sad kad videh... dodatne materijale pa kad pomislim na format, papir, znacaj ovog stripa... :) nista ono gore samo je razlog vise da ovo uzmem ako mi prekipi ostavim samo ovo izdanje :)
I'm in 1 of 600 ako sve krene kao zamisljeno.
Nego koliko bi ovo cudo kostalo da je u boji... 55 evra? 6500 din? :) ne vredi spekulisati.. bolje ovako pa je dostupno koliko toliko "svima".
Francuski Bogovi Grafizma
Edited by - matori paraliticar on 25/05/2023 13:25:09
jaoj bre, podseti me sad na jednu kratku vratolomiju dopremanja norveških izdanja Kate Banetu preko jedne ortakinje pre [jbt još malo pa 15 :| ] godina, good times xD \m/
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
pa imam onu ultimate ediciju (sa kojim crtezom baneta unutra cini mi se) + gotovo kompletnu katu na jednom od skandinavskih jezika (mesano nesto crno-belo, nesto u boji) pa rekoh "ne treba mi" :) ali sad kad videh... dodatne materijale pa kad pomislim na format, papir, znacaj ovog stripa... :) nista ono gore samo je razlog vise da ovo uzmem ako mi prekipi ostavim samo ovo izdanje :)
I'm in 1 of 600 ako sve krene kao zamisljeno.
Nego koliko bi ovo cudo kostalo da je u boji... 55 evra? 6500 din? :) ne vredi spekulisati.. bolje ovako pa je dostupno koliko toliko "svima".
Bojati ovo ne triba... A u ovom izdanju je papir>od papira u ultimate albumima. + veliki intervju. Sasvim dovoljno razloga za duplirat