forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: ORKA 57 - Cat Claw
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 24/05/2023 : 18:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Vrijeme je za akciju policije.
Kako je krenuo još će i u striparnicama prodavat,a onda dečki nema više ni Fibre ni Darkwooda ni ičega.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/05/2023 : 18:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma kako nema, ima, ima...bez brige Fibra ce biti s nama sve dok ne dodemo do cistine na kraju puta! Bez brige...

(Nisam vidio tog 'skrpljenog' Kobru nikad)

Nego, preuzeo sam Katu prije sat vremena. Sto reci... Odlicno izdanje! Cigla-bombonjera! Sto cu sad s onih 11 iz Ultimate collection...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 24/05/2023 : 19:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Prodaj meni ja imam skoro dva kompleta😂
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/05/2023 : 19:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Šta je u ovom integralu u boji?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 24/05/2023 : 19:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Na kraju knjige galerija raznih naslovnica iz raznih izdanja i ilustracije.
To mi je i najbolji dio izdanja.
Top.
Slično kao i recimo galerije na kraju Maršal Bassa samo mat papir.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/05/2023 : 20:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuzman

Na kraju knjige galerija raznih naslovnica iz raznih izdanja i ilustracije.
To mi je i najbolji dio izdanja.
Top.
Slično kao i recimo galerije na kraju Maršal Bassa samo mat papir.

Meni je Macanov itervju sa Banetom i Ljiljanom Kerac na preko 50 str. zakon. Bas sam uzivao citajuci ga. Vrlo iscrpan i vrlo zanimljiv- kao da je Bane napisao knjigu memoara
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/05/2023 : 20:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Nego, preuzeo sam Katu prije sat vremena. Sto reci... Odlicno izdanje! Cigla-bombonjera! Sto cu sad s onih 11 iz Ultimate collection...

Preuzeo si Katu prije sat vremena i tu visis na sajtu
Ja sam je dobio jucer i cijeli dan proveo ne micuci se od knjige.
Dok nisam sve opet procitao i dobro proucio nisam stao.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/05/2023 : 20:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Usput, i dalje mi je puno bolja fora sa Samantom Fox naspram Severine.

i... ako su ostale sve one ispale Katine sisice, zasto je Kerac opet obukao Koni Drejk? Bolja i zasca reakcija Kate je bila na Drejk bez odjece
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/05/2023 : 20:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by ivanl

Preuzeo si Katu prije sat vremena i tu visis na sajtu
Ja sam je dobio jucer i cijeli dan proveo ne micuci se od knjige.
Dok nisam sve opet procitao i dobro proucio nisam stao.

A kad sve znam napamet!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/05/2023 : 20:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Usput, i dalje mi je puno bolja fora sa Samantom Fox naspram Severine.

i... ako su ostale sve one ispale Katine sisice, zasto je Kerac opet obukao Koni Drejk? Bolja i zasca reakcija Kate je bila na Drejk bez odjece

Onda cu ipak sve ponovo provjeriti. A posebno je li jos uvijek Judas Priest na TVu, kod onog kriminalca i da li Halford pjeva Hands up, this is a private property...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2023 : 20:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:
Originally posted by kuzman

Izvinjavam se. nisam imao namjeru da reklamiram ovog.
Čak sam ga i prijavio ali očigledno uzalud.
I to još zimus čini mi se.
Sve je obrisano.

Hvala, Kuzmane.
Meni je sasvim razumljivo da lopov hoce da zaradi, ali ne shvatam ljude koji lose skenove iz raznih izdanja skrpljene u gomilu i kicerasto spakovane zele da imaju u kolekciji.

Ja hteo da vidim, pojma nisam imao.. Cekam taj i tegral koji si najavio. Album sa slicicama cuvam kao oko u glavi.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 25/05/2023 : 01:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam duzan malo objasnjenje akonto Samanthe, Nightwish, Severine i slicnih.
Kata je imala tri razdoblja, inicijalno sa trendi imenima iz osamdesetih, pa onda devedesete i dvehiljadite sa njihovim zvezdama i konacno sadasnje vreme sa sadasnjim imenima.
Hevi metal legende naravno da nisu dirane. Halford je jos tu, i Metalikin baner je jos uvek razapet preko ulice
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/05/2023 : 01:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Mislim da sam duzan malo objasnjenje akonto Samanthe, Nightwish, Severine i slicnih.
Kata je imala tri razdoblja, inicijalno sa trendi imenima iz osamdesetih, pa onda devedesete i dvehiljadite sa njihovim zvezdama i konacno sadasnje vreme sa sadasnjim imenima.
Hevi metal legende naravno da nisu dirane. Halford je jos tu, i Metalikin baner je jos uvek razapet preko ulice

🤟😉🤙

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/05/2023 : 07:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, iako mogu da razumem te "mutacije/adaptacije" za danasnje doba, ipak mislim da je strip prvenstveno i odraz vremena i da je (pre)cesto bolje nista ne dirati. Ono, pa nisu ni citaoci dripci kojima uvek trebaju titlovi. ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/05/2023 : 09:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Oće li i ovo zabranit u Srbiji?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 25/05/2023 : 10:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Prodaje se uveliko u Srbiji, ne brini
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 25/05/2023 : 12:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Impresivno, monumentalno izdanje, na savršenom papiru. Predviđam rasprodaju najkasnije do Interlibera.

Kad se bude radio reprint odnosno drugo izdanje, predlažem sljedeće :

- 2 knjige
- kutija
- svaka kutija numerirana, sa potpisom Baneta
- veći format
- sa više dodataka na kraju u smislu skenova originala

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 25/05/2023 : 12:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Je Aco pa da kupujem još jednu Katu🙂
Al ako bude u koloru...
Tarzan je izvisio pa eto Tari posla.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2188 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/05/2023 : 12:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Za reprint moze i da strip bude prilagodjen za citanje 3D-naocarama.
(kolor bi bio neizbezan takodje)

uh samo mi trebao ovaj video.. i ovako mucim muku da odolim
http://youtu.be/a0MNFQBv12A

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 25/05/2023 12:40:55
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/05/2023 : 13:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A zašto bi odolio?
Izdanje je odlično.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2188 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/05/2023 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
pa imam onu ultimate ediciju (sa kojim crtezom baneta unutra cini mi se) + gotovo kompletnu katu na jednom od skandinavskih jezika (mesano nesto crno-belo, nesto u boji)
pa rekoh "ne treba mi" :) ali sad kad videh... dodatne materijale pa kad pomislim na format, papir, znacaj ovog stripa... :)
nista ono gore samo je razlog vise da ovo uzmem ako mi prekipi ostavim samo ovo izdanje :)

I'm in 1 of 600 ako sve krene kao zamisljeno.

Nego koliko bi ovo cudo kostalo da je u boji... 55 evra? 6500 din? :) ne vredi spekulisati.. bolje ovako pa je dostupno
koliko toliko "svima".

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 25/05/2023 13:25:09
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/05/2023 : 13:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jaoj bre, podseti me sad na jednu kratku vratolomiju dopremanja norveških izdanja Kate Banetu preko jedne ortakinje
pre [jbt još malo pa 15 :| ] godina, good times xD \m/

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/05/2023 : 13:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

pa imam onu ultimate ediciju (sa kojim crtezom baneta unutra cini mi se) + gotovo kompletnu katu na jednom od skandinavskih jezika (mesano nesto crno-belo, nesto u boji)
pa rekoh "ne treba mi" :) ali sad kad videh... dodatne materijale pa kad pomislim na format, papir, znacaj ovog stripa... :)
nista ono gore samo je razlog vise da ovo uzmem ako mi prekipi ostavim samo ovo izdanje :)

I'm in 1 of 600 ako sve krene kao zamisljeno.

Nego koliko bi ovo cudo kostalo da je u boji... 55 evra? 6500 din? :) ne vredi spekulisati.. bolje ovako pa je dostupno
koliko toliko "svima".

Bojati ovo ne triba...
A u ovom izdanju je papir>od papira u ultimate albumima.
+ veliki intervju.
Sasvim dovoljno razloga za duplirat

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

StripArt
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
307 Posts

Member since 14/04/2019

Posted - 25/05/2023 : 20:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send StripArt a Private Message  Reply with Quote
Kada će se moći kupiti u BiH i gdje?

Everyone is entitled to their own opinion, but not their own set of facts.
Go to Top of Page

Promys
Starting Member

73 Posts

Member since 03/02/2023

Posted - 26/05/2023 : 11:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Promys a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Za reprint moze i da strip bude prilagodjen za citanje 3D-naocarama.
(kolor bi bio neizbezan takodje)

uh samo mi trebao ovaj video.. i ovako mucim muku da odolim
http://youtu.be/a0MNFQBv12A

I da Warner Bros izbaci film...
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000