forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Shaner
Advanced Member

Croatia
7620 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/06/2023 : 00:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja od tih "velikih" serija nisam gledao Breaking bad i Lost. Niti ću ih gledati u skorije vreme. Nekako me ni najmanje ne privlači tema (BB), niti kasting (Lost).

Ček, šta i Lost spada u velike serije? To mi pak ne pada na pamet da gledam.

Radije ću pogledati starije favorite ponovo. Nedavno ponovio Deadwood, a sad bi mogao i Justified.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/06/2023 : 01:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Lost je jedna od najboljih serija ikad.
Je, frustrirajuće je di je sve skupa to otišlo na kraju i frustrirajuće je šta nismo dobili zadovoljavajući kraj, al jebemu sve, ritko koja serija ostavlja takav dojam iz epizode u epizodu. Fenomenalna je.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/06/2023 : 10:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ja ovih dana gledam Banshee i uopšte nije loše.
Ivana Milićević je ženska i po.

https://m.imdb.com/title/tt2017109/

Banshee je orgazmički dobra. Slabija erekcija tijekom 4. sezone, ali sam kraj ima jakih navlačenja i garantira zadovoljavajuću ejakulaciju.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/06/2023 : 11:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Ja od tih "velikih" serija nisam gledao Breaking bad i Lost. Niti ću ih gledati u skorije vreme. Nekako me ni najmanje ne privlači tema (BB), niti kasting (Lost).

Ček, šta i Lost spada u velike serije? To mi pak ne pada na pamet da gledam.

Radije ću pogledati starije favorite ponovo. Nedavno ponovio Deadwood, a sad bi mogao i Justified.

Lost je teško gledat znajući da nema ispunjavajuću završnicu. Ipak, prve sezone su se upisale u elitni vrh giganata tv svita.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/06/2023 : 11:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Inače, Southland pozdravljam.
3Body je na Vikiju, možda je jednom pogledam.
Ona dva nadobudna Dudatora koji su od vlastite želje da polete sjebali sve živo će vjerojatno napravit dobar posal, jer im adaptiranje ide dobro - originalna kreacija definitivno ne.

Šta se tiče velikana i obavezne lektire u tv i inom medijskom kreatonu, nije ni važno. Sve me manje briga za mantru "ovo moraš pogledat" i jedino prihvaćam isto kao probir među ovom abnormalnom produkcijom.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12239 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/06/2023 : 16:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Meni je recimo takva situacija sa Breaking Bad. Nisam nikad vidio niti jednu scenu i sumnjam da ću se hvatati toga.

Stvarno steta. Em je Breaking Bad vrhunska serija, em ces ostati uskracen onda i za Better Call Saula koji je sve ono najbolje iz Breaking Bada uzeo i podigao na jos veci umetnicki i dramaturski nivo. Meni je Better Call Saul najbolja serija koju sam ikad pogledao.

Sto se tice mojih rupa u tv lektiri jos uvek nisam pogledao The Wire, Mad Men, Boardwalk Empire i Peaky Blinders od tih cuvenijih i poznatijih serija. Mislim da ce prvo na redu da bude The Wire.

E da i Twin Peaks, to je jedino delo Dejvida Linca koje jos uvek nisam pogledao.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2023 : 20:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Ja ovih dana gledam Banshee i uopšte nije loše.
Ivana Milićević je ženska i po.

https://m.imdb.com/title/tt2017109/

Banshee je orgazmički dobra. Slabija erekcija tijekom 4. sezone, ali sam kraj ima jakih navlačenja i garantira zadovoljavajuću ejakulaciju.

Sjajno si je opisao. Završih malopre i u pravu si. Slabija četvrta u odnosu na ranije, ali dobra.
Zadovoljan sam. Pitka za gledanje, za tri dana gotovo.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/06/2023 : 20:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Za Banshee sam i ja čuo da je odlična, ali baš to što spominjete...prekratak život za ovu hiperprodukciju.
Ali ovo imam na ''playlisti'' i pogledat ću sigurno zbog Antony Starr-a. ;)
3 body problem je dosta ishvaljena knjiga, tako da ću prvo knjigu jednoga dana, a onda možda i seriju.
Mi trenutno gledamo Episodes sa Matt Leblancom koji glumi sebe, naravno ni blizu jednog Larry Davida u Curbu, ali simpatično, od druge sezone je dosta bolje.
Nakon toga ćemo vj 6u sezonu Black Mirrora, a onda moram gledat Casa del Papel ili kako već jer mi je žena popila krv sa njom više. :D

Breaking Bad je jedna od najboljih serija, Shaneru gledaj to! :D
Saula još nisam gledao, ali je na playlisti.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 23/06/2023 20:24:40
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1676 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 23/06/2023 : 21:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

Lost je navlakusa, prve dvije sezone dobre, poslije su se pogubili, pojelo ih cudoviste od dima. Ja sam isto u klubu ovih koji nisu gledali Breaking Bad, niti bas kanim. Sa Zicom sam se mucio, tri ili cetiri je puta poceo gledati i odustajati i onda se nakraju zakacio (pun intended).

Jao dobro da si me sjetio za Justified, vraca nam se Raylan vec iduci mjesec:

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/06/2023 : 21:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja planiram da krenem sa nekom serijom (gledam na mahove, kad nađem vremena). Poslednje dve koje sam gledao (Night sky I 1883) su mi bile više nego dobre. Banshee mi zvuči ok, ali mi previše vuče na Ray Donovan, koji mi se svideo, ali dve iste serije na istu temu su ipak previše.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 23/06/2023 21:45:13
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2023 : 21:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Pazi ovo, svideće ti se: na jednom mestu imaš - Amiše, Indijance, naciste, genijalnu bandu pljačkaša, polukorumpirane policajce, uvrnute seksi scene, ritualna ubistva, ženske koje ubijaju boga u svakome i na kraju, vrlo poremećenog gospodara grada i njegovog jezivog batlera 😁

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/06/2023 : 22:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, glavni glumac mi je izrazito antipatičan, nekako je prenafuran da bih mu poverovao. Počeću da gledam, videćemo dokle ću stići. :)

Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 23/06/2023 : 22:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno, glavni glumac mi je izrazito antipatičan, nekako je prenafuran da bih mu poverovao. Počeću da gledam, videćemo dokle ću stići. :)

Pogledao sam Donovana i Banshee i nema ti nekih dodirnih točaka,
da se razumijemo, izvrsne su obje...
Banshee sam počeo gledati sasvim slučajno i oduševio se, a opet,
ako ti Antony Starr ide na nerve...ne znam.
Meni je bio dobar gotovo u svemu što sam s njim gledao a
pogotovo u The Boys. Daj šansu pa ćeš vidjeti, uvijek možeš odustati.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7620 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/06/2023 : 23:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fandango

Lost je navlakusa, prve dvije sezone dobre, poslije su se pogubili, pojelo ih cudoviste od dima.

To sam i pretpostavio po svemu što sam čuo/čitao. Serije koje gledam samo da bi saznao što će se dalje desiti su mi odavno prestale biti zanimljive.

quote:
Originally posted by fandango

Jao dobro da si me sjetio za Justified, vraca nam se Raylan vec iduci mjesec

Yep. Jedva čekam.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2023 : 23:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Prve tri, četiri sezone Lost-a su nešto najzanimljivije što sam gledao od serija. Nakon toga, kreće lutanje, odugovlačenje i takvo sranje od završetka da je čak gore i od završnice GoT.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2023 : 23:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro ti reče udarnik. Nešto malo sam gledao Donovana, ali ne vidim neke sličnosti.

Glumca sam prvi put sada video. Dobro mu je legla uloga.

Edited by - Caleb on 23/06/2023 23:13:00
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/06/2023 : 23:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro ti reče udarnik. Nešto malo sam gledao Donovana, ali ne vidim neke sličnosti.

Glumca sam prvi put sada video. Dobro mu je legla uloga.

Sličnosti u smislu fotografije, kamere, a donekle i radnje (sudeći po trejleru). Malo opičeno gledam filmove i serije, znam.
Glumca sam prvi put video i nekako mi je antipatičan, nema tu pomoći. Daću mu šansu,verujem tvojoj preporuci.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 23/06/2023 : 23:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Lost je ipak, za uživanje u gledanju prvenstveno. Koga zanima samo radnja biće neminovno razočaran, ali ko je za kvalitetno izvedenu "vožnju" kroz avanturu i misteriju, verovatno neće. Treba imati i vremena za tako obimne serije.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/06/2023 : 00:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Justified će bit prava litnja rasturačina. Olyphant protiv Holbrooka? Uffffff...

Počela je i 3. sezona Righteous Gemstones, da imamo i dozu Gogginsa.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7620 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 26/06/2023 : 00:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Novi Zerocalcare nešto slabiji od prethodnog, no i dalje dobar.

A sa zaostatkom se pogledala i treća sezona Staged. Tko ovo nije gledao, ne znam što čeka. David i Michael (i Simon i svi ostali) su naprosto fantastični.

Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 26/06/2023 : 12:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Justified će bit prava litnja rasturačina. Olyphant protiv Holbrooka? Uffffff...

Počela je i 3. sezona Righteous Gemstones, da imamo i dozu Gogginsa.

Uf, u prve dvije ni traga od Gogginsa...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/07/2023 : 19:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Witcher u trećoj sezoni nastavlja u istom tempu: jedna epizoda je prosečna, jedna odlična. Sve u svemu, više nego gledljivo.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/07/2023 : 22:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Lost je bar meni deep shit.

Taylor.
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2995 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 16/07/2023 : 00:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Za ljubitelje američkog fudbala:

https://www.netflix.com/tudum/articles/quarterback-nfl-docuseries-news

Pumpaj
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 19/07/2023 : 12:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Moji top favoriti u poslednje 3 godine su Yellowjackets i Silo.

Pre par dana sam zapoceo From koji nije idealan ali mi se dopada za sada. Videcemo dok pogledam obe sezone kakva je prica dalje. Malo mi mirise na Lost jer vidim da vozaju i vuku za nos, za sada mi to ne smeta.

Najprijatnije iznenadjenje je novi Justified, jedva cekam da izadju sve epizode pa da sednem i odgledam. Jedna od najboljih serija svih vremena za mene.

Videh Banshee da ste pominjali - ja sam uzivao u svim epizodama, veoma zabavna serija. :)

Edited by - mladeNS on 19/07/2023 12:26:32
Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000