Nista od njega, poslao sam upit preko fejsa Strip-Agentu da li planiraju nastaviti s Dampyrovim specijalima ove godine i odgovorili su mi da ne planiraju. Steta, sad nam ostaju samo skenovi kojih sam fala bogu uspio naci (od redovne serije) i to zavidan broj plus VC ako odluce nastaviti s onim svojim knjigama 3 u 1. Ali za VC je malo reci da su spori u objavljivanju.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Nista od njega, poslao sam upit preko fejsa Strip-Agentu da li planiraju nastaviti s Dampyrovim specijalima ove godine i odgovorili su mi da ne planiraju. Steta, sad nam ostaju samo skenovi kojih sam fala bogu uspio naci (od redovne serije) i to zavidan broj plus VC ako odluce nastaviti s onim svojim knjigama 3 u 1. Ali za VC je malo reci da su spori u objavljivanju.
Ja sam isto razocaran. Iako su mi specijali losiji od epizoda iz redovne serije, svejedno mi je bilo drago sto bar nesto od Dampyra izlazi. Sada niti to. A bas me zainteresirao serijal.
Steta za usporavanje ritma klasika, nikao docekati neke kultne price. Moguce da je i zbog ovih novih izdanja doslo do usporavanja ritma. S druge strane, redovni Tex se drzi dosta dobro. Ocekujem da bi po planu trebala izaci ova epizoda "Deset godina kasnije", tako da bi sve ove brojeve redovnog sa spiska trebali dobiti do kraja godine.
Kao da sam negdje vidio u nekom topicu da je netko pitao kad ce novi Tex maxi reprint. Ne mogu naci to, a nije ni bitno, informacija za sve koje zanima (pa i za tu osobu): unutar Texa 199 pise najava za "Zlato juga" tako da ce uskoro i taj osvanuti na kioscima. Ja taj broj vec imam u onoj staroj ediciji, ali eto najava za one kojima fali taj broj u kolekciji.
Odlično, ja sam baš mislio početi skupljati te Maxije otpočetka, ali mi nije bilo jasno kakav će biti ritam s reprintima. Prva dva su bila stvarno jako dobra...
Maxi Tex edicija je u pocetku izbacivala sjajne price, narocito su mi one u tandemu Segura-Ortiz vrhunske. Kasnije je doslo lagano do pada prvo u crtezu pa onda i u pricama, ali tako je to uvijek. Ja koristim ovaj reprint da si popunim rupe koje imam. Trojku vec imam pa to preskacem, ali fale mi onda brojevi 4-6 pa njih jedva cekam.