Nedostajuće pasice (čuvene A pasice nedjeljne) nisu smjele biti objavljene, mislite da DW to nije tražio)
Nisu ovo A pasice, u DW izdanju čak ima ubačenih nekih A pasica, kojih nema u Stripoteci i Gigantu. Ovo su pasice sa redovnim, normalnim brojevima, raspravljali ste davno o tome na topiku o Modesti Blejz, koji je zapravo i pokrenut baš povodom izostanka tih pasica u Tinovom izdanju: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35219
Pa najbolje da Boru pitate poslije lijepih riječi o njemu na ovom forumu.
Kao i uvek u zivotu, svaki covek sam sebe opisuje svojim postupcima. Kriviti druge ljude sto uocavaju anomalije u njegovom ponasanju i odstupanja od osnova etike, je klasicno prebacivanje odgovornosti tipicno za Pink televiziju. Na kraju krajeva, kada se skupe sve uvrede na Borin racun na svim mogucim forumima, kao i bilo sta to je neko o njemu pomislio ne moze da se poredi sa kolicinom bezobrazluka koju ovaj covek predstavlja svakim svojim podstupkom. Cak mu je i trebalo skoro godinu dana da se uopste usudi da javno o tome prica, do tada je cutao kao obican mlakonja i podmetao druge ljude. Najjiskrenije me je sramota sto smo on i ja poreklom iz iste zemlje, i sto je u mojoj zemlji trenutno vodeca izdavacka kuca, sa ovom politikom i nemanjem muda da udje u utakmicu kvalitetom. I to nije uvreda to je osecanje koje dosta ljudi iz Srbije ima. Pa i ove price u biznisu nema pravila i sve je dozvoljeno, jeste, jer je svet u moralnom rasulu i samo se o novcu razmislja. Ako je to put i opravdanje, odlican cemo svet ostaviti nasoj deci.
Pa najbolje da Boru pitate poslije lijepih riječi o njemu na ovom forumu.
Kao i uvek u zivotu, svaki covek sam sebe opisuje svojim postupcima. Kriviti druge ljude sto uocavaju anomalije u njegovom ponasanju i odstupanja od osnova etike, je klasicno prebacivanje odgovornosti tipicno za Pink televiziju. Na kraju krajeva, kada se skupe sve uvrede na Borin racun na svim mogucim forumima, kao i bilo sta to je neko o njemu pomislio ne moze da se poredi sa kolicinom bezobrazluka koju ovaj covek predstavlja svakim svojim podstupkom. Cak mu je i trebalo skoro godinu dana da se uopste usudi da javno o tome prica, do tada je cutao kao obican mlakonja i podmetao druge ljude. Najjiskrenije me je sramota sto smo on i ja poreklom iz iste zemlje, i sto je u mojoj zemlji trenutno vodeca izdavacka kuca, sa ovom politikom i nemanjem muda da udje u utakmicu kvalitetom. I to nije uvreda to je osecanje koje dosta ljudi iz Srbije ima. Pa i ove price u biznisu nema pravila i sve je dozvoljeno, jeste, jer je svet u moralnom rasulu i samo se o novcu razmislja. Ako je to put i opravdanje, odlican cemo svet ostaviti nasoj deci.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hvala na odgovoru, Gil-galade, interesantno znaci da bi materijali mogli biti njemacki, a koliko vidim na ovom linku sto si stavio, Nijemci su izdali knjige zakljucno sa tomom za 2021.-2022. Stanc Valijanta do kraja.
Nema na cemu drug, slazem se potpuno sa nekim od tvojih prethodnih postova, ovo nece proci i nece se zaboraviti, bez obzira koliko pokusavao Bora da se opravda. Ima mnogo ljudi koji u Srbiji razmisljaju slicno, ovo je jedan velika sramota i transfer blama na nas.
Hvala na odgovoru, Gil-galade, interesantno znaci da bi materijali mogli biti njemacki, a koliko vidim na ovom linku sto si stavio, Nijemci su izdali knjige zakljucno sa tomom za 2021.-2022. Stanc Valijanta do kraja.
Pa to, i kopiraju ih nekvalitetno, kao i do sada...Ck ce postati pojam za nemarnost, nekvalitetu.
Bolje da podelili prave kondome nego ove kartonske, makar bi nekome znacilo nesto...kad vec nece dragoceni profit uloziti u majice...mada mozemo svi misliti kakve bi majice bile :-)
Znaci fibrinu publiku u hrvatskoj javnosti se prepoznaje po izvrsno dizajniranim majicama, publiku čarobne knjige u srbiji cemo u buducnosti prepoznavati po kartonskim galskim kapicama... zvuci ok.
Savo Drakulić Uzeo sam juče da ponovo iščitam "Sendmena" od Čarobne knjige i prosto je tužno koliko grešaka se može pronaći samo u prvoj knjizi. Onako, baš raznolikih - prevod, nedosljednost u istom, pa čak i dizajnerski zahvati. Ali, mrzilo me da ih dokumentujem, pa sam prešao na drugu knjigu. Ipak, mislim da nakon ovoga hoću, jer ovo... pa, ovo je prosto sjajno! Procijenite sami, ali mešči da neko tamo baš dobro zajebava čitaoce...