Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/01/2024 : 12:57:21
|
quote: Originally posted by mladjo
24:Ružičasti zečevi ubijaju LSD epizoda:)) Vrlo dobra epizoda sa zanimljivim twistom na kraju. Kako sam ja to shvatio a)Slowspeare je ružičasti zec u stvarnosti i on ubija ljude te b)on pomoću halucinogene droge koju daje ljudima da piju uvjerava ljude da ih ubija ružičasti zec, a zapravo to radi netko drugi. Međutim, tu je bitan twist na kraju gdje Groucho kaže da je vidio Dylana u crtiću na televiziji! U stripu se, isto spominje nova, sofisticirana tehnologija za izradu stripa pa bih ja to protumačio ovako:Ljudi polude zbog halucinogene droge, ubijaju druge ljude, a ta tehnologija sve to pretvara u crtić! Po meni je to jedino racionalno objašnjenje zadnje strane stripa. U svakom slučaju, epizoda ispunjava očekivanja, Slowspeare kao neki fini dječačić ispada krvožedni ubojica (što direktno, što kroz svoju drogu), a zanimljiv je i prikaz nastanka crtića (barem je tako bilo u osamdesetima). Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Scenarij:7/10 Crtež:8/10 Naslovnica:7/10
Evo da prebacim i ovdje jer nitko inače ne bu pročital. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 22/01/2024 : 16:49:01
|
25:Morgana Odlična epizoda, što scenaristički, što vizualno. Sjećam se najave iz 24. broja Dnevnikovog Dylan Doga koji, u skraćenoj/izmjenjenoj verziji kaže:"Konačno! Predstvaljamo vam epizodu koja oduzima dah. Nevjerojatno! Svakako nemojte propustiti sljedeći broj Dylan Doga:MORGANA!" Epizoda je svakako ispunila očekivanja. Znači ne samo da je Xabaras živ nego još saznajemo da je on otac Dylana Doga! I, što je zanimljivo kako to da Dylan o tome ništa ne zna? Dosad nismo ništa čuli o Dylanovoj prošlosti prije nego što je ušao u policiju. Znamo samo da je bio u Scotland Yardu i da je izašao iz njega. Ali što je bilo u tih prvih 20+ godina mi ne znamo ništa. Dylan u jednom trenutku kaže "ne spominji mog oca" što znači da je imao osobu koja se predstavljala kao njegov otac ali tko je to bio? I što znamo o majci? Zasad ništa. A tek priča o reinkarnaciji...Dakle Xabaras kaže da je Dylan živio prije 300 godina i da je reinkaniran na što Dylan vrlo uzbuđeno odgovara da je to samo Grouchova šala i da su to neistine. Ali odkud Grouchu ta šala? Malo je čudno da on to priča kao šalu, a da na kraju ispada da je Dylan ipak reinkarniran. Dva su pitanja tu još bitna:Tko su zombiji koji se pojavljuju u stripu i tko je Morgana? Mislim da su zombiji iz druge, alternativne stvarnosti koju je Morgana otvorila svojom pojavom. I povremeno dolaze u Dylanovu stvarnost.A Morgana...Zasad samo znamo da je njena namjena bila da dovuče Dylana ponovo Xabarasu i to u njegovu srušenu kuću koju je on zamislio kao cijelu i koja je odmah ponovno postala stvarna. Dakle Xabaras je Dylanov otac i poslao je Morganu po njega...zašto? Jer mu je potrebna njegova krv da se ponovo rodi jer je izgorio u prvoj epizodi serijala i dosad je živio od iluzija ali njegova ektoplazma slabi i treba se ponovno roditi. Ali još jedna stvar je bitna:Morgana Dylana voli. A odkud seže ta ljubav? Da li ga je stvarno prvi put vidjela u koloni koja je išla prema Xabarasovoj kući u prvom broju ili ga je vidjela 300 godina ranije...Kada je Dylan isto bio živ?
I tko je ta Morgana uopće?
Na te odgovore morati ćemo još sačekati.
Scenarij:8/10 Crtež:8/10 Naslovnica:10/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 22/01/2024 : 21:47:30
|
26:Poslije ponoći Fini horror krimić koji pokazuje kakve se sve slučajnosti mogu desiti samo jednome čovjeku u samo jednoj noći. Također, ovdje prvi put vidimo jadnog Jenkinsa:)) Priča se fino gradi, nema zastajkivanja, radnja je fluidna i mirno teče prema ušću:)) Crtež je odličan, Casertano odlično dočarava atmosferu. Scenarij:8/10 Crtež:8/10 Naslovnica:9/10
27:Vidio sam kako umireš Kakav je Roi majstor atmosfere pa to je nevjerojatno...Makar, ovdje mi je nekako...precrn. Premračan. Mislim, atmosfera je odlična ali na momente kao da je otišao predaleko sa crnilom. Priča je odlično ispričana ali na momente je slaba s logikom:)) Scena prelijetanja busa preko zgrada je legendarna ali teško da bi to moglo uspijeti u bilo kojoj varijanti, a da nije namjerno. Ali dobro, sve u svemu, odličan strip. Scenarij:8/10 Crtež:8/10 Naslovnica:10/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 23/01/2024 : 12:12:37
|
28:Oštrica britve Početi ću sa crtežom koji mi je najmanje dobar od svih epizoda do sada. Ok, horror scene su napravljene i više nego solidno ali generalno gledajući crtež i nije nešto. Inače, ova epizoda bi bila idealna za M & G :)) Scena posječenog oka na 24. str. je odlična ali kako bi to tek majstori odradili...:)) Epizoda i nije loša. Ubojica sa svojom odlično smišljenom maskom, cijeli plan koji sprovodi Murray company...Ma nije to loše. daleko od genijalnog ali nije loše:)) Scenarij:7/10 Crtež:6/10 Naslovnica:8/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 23/01/2024 : 15:42:08
|
29:Dok grad spava Banda sa Sardinije na Dylanu Dogu! Eto i to smo dočekali:)) Snovi kao oružje kojim se jedna osoba osvećuje svima onima koji su, po njenome mišljenju, krivi za jedan događaj je svakako zanimljiva i inspirativna, iako je naravno, pod utjecajem Strave u Ulici Brijestova. Ali ipak, sve je posloženo u finu cjelinu, napetosti ima dosta, a i prvi put vidimo da Bloch treba Dylanovu pomoć:)) Naravno, danas je brojne epizode lako povezati sa filmovima ali kada su rađene, ljudi koji to sve mogu povezati je bilo osjetno manje pa se i pisalo bez opterećenja da bi široke narodne mase to sve mogle saznati, a tko je mislio da će se jednom pojaviti internet i da će sve te informacije postati dostupne. Dylanovi autori k'o Brega - malo odavde,malo odande...:)) U svakom slučaju jedan dobar, napet i na momente zabavan strip. Crtež? Ja sam ljubitelj M & G-a i ovdje su i dalje odlični makar crtež nije u rangu Noći punog mjeseca i Dame u crnom. Scenarij:7/10 Crtež:8/10 Naslovnica:8/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 23/01/2024 : 20:30:01
|
DYLAN DOG REKAPITULACIJA, EPIZODE 1-29
Dakle, kao što i sam naslov kaže, pokušati ću svako malo napraviti malu rekapitulaciju, tako da vidimo kako se serijal razvija.
SCENARISTI: Tiziano Sclavi:22 epizode:1:Zora živih mrtvaca, 2:Jack Trbosjek, 3:Noći punog mjeseca, 4:Sablast Anne Never (Priviđenje Anne Never), 5:Ubojice, 6:Ljepota demona, 7:Zona sumraka, 8:Povratak čudovišta (Oči zla), 9:Alfa i Omega, 10:S druge strane zrcala (Iza ogledala), 11:Veliki Diabolo, 12:Ubojica (Emet), 15:Kanal 666, 16:Dvorac strave, 17:Dama u crnom, 18:Cagliostro, 19:Uspomene nevidljivog, 22:Tunel užasa (Tunel strave), 23:Tajanstveni otok (Metamorfoze), 25:Morgana, 26:Poslije ponoći, 28:Oštrica britve Tiziano Sclavi & Marcello Toninnelli:1 epizoda:21. broj: Prokleti dan Tiziano Sclavi & Giuseppe Ferrandino:1 epizoda:13. broj:Oni su među nama Tiziano Sclavi & Luigi Mignacco :1 epizoda:Između života i smrti Tiziano Sclavi & Alfredo Castelli:1 epizoda:Iz dubine (Motel Bejts) Luigi Mignacco:1 epizoda:24:Ružičasti zečevi ubijaju Giuseppe Ferrandino:1 epizoda:27:Vidio sam kako umireš Medda, Serra & Vigna:1 epizoda:29:Dok grad spava
CRTAČI: Angelo Stano:2 epizode:01:Zora živih mrtvaca, 25:Morgana Gustavo Trigo:3 epizode:02:Jack Trbosjek, 06:Ljepota demona, 13:Oni su među nama Montanari & Grassani:8 epizoda:03:Noći punog mjeseca, 07:Zona sumraka, 12:Ubojica (Emet), 16:Dvorac strave, 17:Dama u crnom, 21:Prokleti dan, 22:Tunel užasa (Tunel strave), 29:Dok grad spava Corrado Roi:4 epizode:04:Sablast Anne Never (Priviđenje Ane Never), 09:Alfa i Omega, 20:Iz dubine (Motel Bejts), 27:Vidio sam kako umireš Luca Dell'Uomo:2 epizode:05:Ubojice, 11:Veliki Diabolo Luigi Piccatto:3 epizode:08:Povratak čudovišta (Oči zla), 14:Između života i smrti, 18:Cagliostro Luigi Piccatto & Cesare Valeri:1 epizoda:Ružičasti zečevi ubijaju Giampiero Casertano:3 epizode:10:S druge strane zrcala (Iza ogledala), 19:Uspomene nevidljivog, 26:Poslije ponoći Carlo Ambrosini:2 epizode:15:Kanal 666, Tajanstveni otok (Metamorfoze) Ferdinando Tacconi:1 epizoda:28:Oštrica britve
- 1. epizoda:prvo pojavljivanje zombija - Dylan prvi put susreće Smrt u 10. epizodi (Iza ogledala) - prvi put u 6. epizodi (Ljepota demona) spominje se Pakao (makar ga ne vidimo, samo se priča o njemu) - prvi put u 5. epizodi (Ubojice) susrećemo lorda Wellsa - prvi put se spominje da Dylan boluje od klaustrofobije u 8. epizodi (Povratak čudovišta/Oči zla), a u istoj epizodi imamo prvo pojavljivanje bolnice Halrech te lorda Chestera:)) - 13. epizoda - prvo pojavljivanje vampira - 19. epizoda:Prvi put upoznajemo Bree - 21. epizoda, Prokleti dan, saznajemo da se Dylan boji leta avionom - 11. epizoda, Veliki Diabolo - prvi put saznajemo da je Dylan liječeni alkoholičar, odnosno antialkoholičar - priča Ubojica (Emet) se dešava 6.6.1986. godine, znači prije svih priča nastalih u serijalu - u 18. epizodi, Cagliosto, prvi put se vidi spomenuti mačak, a i saznajemo da Dylan boluje od morske bolesti - u 3. epizodi prvi put vidimo vještice i vukodlake, a vještice po drugi put u 18. epizodi - u 14. epizodi (Između života i smrti) prvi put se pojavljuje doktor Hicks - 21. epizoda:ponovno se (po drugi put) pojavljuje doktor Hicks - 22. epizoda - Tajanstveni otok - Dylan drugi put putuje brodom - 22. epizoda prvi put saznajemo da je Dylan vegetarijanac. Ponovo se to spominje u 28. epizodi. - motel Bejts se prvi put spominje u 18. epizodi (Cagliostro), a drugi put u epizodi 20:Iz dubine (Motel Bejts), makar je očito da je riječ o dva različita mjesta - 25. epizoda - Morgana - drugo pojavljivanje Xabarasa i prvo Morgane. Prvo pojavljivanje gđe Trelkovski. Saznajemo da je Xabaras otac Dylana Doga. Ako izuzmemo Grouchove pošalice, ovdje se prvi put spominje Dylanova reinkarnacija, odnosno da je živio prije tristo godina te da se već tada zaljubio u Morganu. - 26. epizoda:po prvi puta se pojavljuje Jenkins - 29. epizoda:saznajemo da Dylan ne puši
Dakle Dylan: - je liječeni alkoholičar/antialkoholičar - 11. epizoda - boluje od klaustrofobije - 8 epizoda - boji se leta avionom - 21. epizoda - boluje od morske bolesti - 18. epizoda - je vegetarijanac - 22. epizoda - je nepušač - 29. epizoda
Evo stavio sam ovu rekapitulaciju u izradi i u prvi post ovog topica. Cilj je prvenstveno skupljanje što više trivia/informacija o Dylanu - kada se što pojavljuje prvi put, kada drugi isl.
Ako što znate, a da nije na popisu ili je krivo napisano - pucajte!:)) |
|
|
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1803 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 23/01/2024 : 22:13:43
|
DYLAN DOG REKAPITULACIJA, EPIZODE 1-29
- 21. epizoda, Prokleti dan, saznajemo da se Dylan boji leta avionom - već u 18. saznajemo da se boji aviona jer je spomenuo da je zato išao brodom (i otkrio da pati od morske bolesti)
- 29. epizoda:saznajemo da Dylan ne puši - nemam kolekciju pri ruci, ali zakleo bih se da je već u 4. broju rekao da je nepušač kad je probao zapaliti cigaretu i odmah ju ugasio nakon što se zadavio dimom
Dakle Dylan: - boji se leta avionom - 18. epizoda - je nepušač - 4. epizoda
Nisam sve pročitao jer sam samo preletio nabrzaka kroz popis, no ovako napamet sam 90% siguran u točnost za ove dvije ispravke |
|
|
Goran100
Starting Member
44 Posts
Member since 25/06/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 24/01/2024 : 14:05:42
|
Momci hvala na javljanju.
Sargan mislim da si u pravu! Iako nemam te epizode ovdje, da, ima logike za 18. epizodu, a sad kad veliš za cigarete - u mutnom mi je sjećanju da je negdje prije zapalio pljugu u i da mu se zgadila:))
Goran - jesi siguran? Mislim da se to tu ne spominje. Uglavnom, nemam isto tu epizodu kraj sebe pa ako ti imaš samo provjeri da li se to stvarno spominje u trećoj epizodi, a ako ti se da i okači vinjetu gdje to kaže.
Nego, idemo dalje.
30:Opsjednuta kuća (Šesto čulo) Kakva epizoda! Odličan horrorac sa odličnom radnjom ali prvenstveno treba pohvaliti maestra Castellinija koji je ovdje napravio nekoliko nevjerojatno "užasnih" scena (iako treba odati priznanje i scenaristu koji ih je jel'te zamislio:)) Uglavnom, radnja je odlična, a crtež je čisto savršenstvo. Inače, ovdje se prvi put spominje Dylanovo peto i pol čulo, a imamo i drugi susret sa lordom Wellsom. Scenarij:9/10 Crtež:10/10 Naslovnica:8/10
31:Grand Guignol Po redosljedu, prva epizoda Dylana Doga koju nisam pročitao do kraja. Izdržao sam do 46/47 stranice. Fakat loše. A kaj je najbolje počinje odlično sa starinskim scenama i jezovitom atmosferom, međutim, onda kvaliteta pada drastično. Katastrofa od epizode. Scenarij:3/10 Crtež:5/10 Naslovnica:6/10
32:Opsesija Vrlo dobra epizoda koja istražuje ljudsku psihu i do samog kraja se pitamo:je li glavna glumica stvarno luda ili tu ima nečega. Također ovdje imamo FENOMENALAN twist na kraju. M & G vrlo dobri. Scenarij:7/10 Crtež:7/10 Naslovnica:10/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 24/01/2024 : 14:06:57
|
Eh da, u Grand Guignolu saznajemo tko je Dylanov stanodavac. Bar neka korist od epizode:)) |
|
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4655 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 24/01/2024 : 16:47:36
|
Eh da, u Opsesiji ponovo vidimo kliniku Harlech. |
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4655 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 24/01/2024 : 18:21:18
|
Ambrosinijeva zadnja prica trebsla bi biti vrhunska (tako je rekla Baraldi), mislio sam da je planirana za Color Fest, ali ici ce u Oldboyu. What if... bisovi bi mogli biti bas zanimljivi. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1803 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 24/01/2024 : 21:09:45
|
quote: Originally posted by Goran100
Boji se leta avionom - 3. epizoda.
Je, u pravu si, čim si naveo epizodu, odmah sam se sjetio da se negdje na početku priče Dylan opravdavao Grouchu da zbog toga putuju autom.
quote: Originally posted by Barker
https://www.sergiobonelli.it/dylan-dog/2024/01/18/gallery/dylan-dog-l-anno-della-quinta-stagione-1024191/#1 Sta nas ceka u 2024.
ono što me najviše zaintrigiralo: - nova priča Daria Sicchia (svidjela mi se njegova priča "Anđeoska jama" iz colorfesta ) - nova priča Claudia Lanzonija (nisam još ništa od njega pročitao, no zvoni mi da sam negdje naišao na podatak da je on "životni partner" ili nešto slično od Baraldice pa me zanima kakav je u slučaju da ovog puta samostalno piše scenarij + za crtež zaduženi Alessandrini & Gerasi) - priča koju crta Brindisi - 4. nastavak crnog jezera - reinterpretacija Jacka Trbosjeka od Di Gregoria & Tanzilla - u enciklopediji, jedna Chiaverottijeva priča + jedna koju crta Dall'agnol (više me zanima je li opet promijenio stil) - prvi oldboy sa cjelovitom pričom na 192 stranice (ne privlači me toliko koliko me zanima hoće li biti bespotrebno rastegnuto)
|
Edited by - Sarghan on 24/01/2024 21:29:00 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/01/2024 : 21:39:18
|
Znaci vracen je Di Gregorio u scenaristicki tim Dilana? Nadam se za stalno. On je sjajan scenarista kog je Rekijoni bezrazlozno sklonio kada je preuzeo kormilo. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/01/2024 : 18:47:23
|
33:Jekyll Odlična "mind game" epizoda gdjese autor cijelovrijeme poigrava s nama - što je realnost, a što je iluzija? Kraj je malo "navučen" ali sve skupa je to dosta dobro. Roi je odličan sa nekoliko razbijačkih scena. Scenarij:7/10 Crtež:8/10
|
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/01/2024 : 19:03:32
|
Naslovnica epizode Jekyll:8/10
34:Tama Sve u svemu, jedna čist' ok epizoda ali ništa više od toga. Ima par dobrih splatterskih scena. Crtež je ok. Scenarij:6/10 Crtež:6/10 Naslovnica:9/10
35:Hridina duhova Duhovi prošlosti dolaze na naplatu, a ona je velika. Što se krije iza zidina obitelji koju proganjaju strašne tajne? Sve u svemu, solidna epizodica ali ništa više od toga. Crtež Je ok. Scenarij:6/10 Crtež:6/10
|
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/01/2024 : 12:46:59
|
36:Košmar ivanjske noći
MOJ STARI KOMENTAR IZ 2015: 57% 4, 5, 8, 6 Ne pretjerano dobra epizoda ali svakako čitljiva. Izvlači je twist na kraju. U ovom razdoblju bilo je puno boljih epizoda. 17.03.2015 11:30:00 sati
MOJ DANAŠNJI KOMENTAR: Hm, zanimljivo je kako Dylan pali Bubu kao Mr No svog Pajpera:)) Inače, totalno sam promijenio mišljenje, ovo je odlična epizoda! Ima Stonehenge, ima kvalitetne nemesise, ima nekoliko legendarnih M & G scena (šteta što ovaj put oči nikamo ne lete:)) a ima i odličan twist na kraju. Stvarno super! Scenarij:8/10 Crtež:8/10 Naslovnica:8/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/01/2024 : 16:05:52
|
SP 01:Klub strave i užasa Ovdje prvo treba napomenuti kvalitetan i atmosferičan Roijev crtež koji epizodi ddaje posebnu atmosferu. Odlično izabran crtač za ovu epizodu makar nije na nivou svojih najboljih radova. Priče su sasvim dobre i lijepo ispričane. Neću sada komentirati svaku od njih nego ću samo reći da sve imaju dobru naraciju i fini zaplet i rasplet. Jedino priča gdje su svi drogirani zapravo nije uopće priča navedenog pisca nego je svaki od njih ispričao svoju priču. I na kraju što kaže priča - postoji li Nessie?
Da ali samo u mašti.
Makar, kad pročitamo zadnju stranicu...
Scenarij:7/10 Crtež:7/10 Naslovnica:7/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/01/2024 : 12:54:30
|
SP 02:Strava iz nekog drugog kad (Kraj?) Tjah (), mogao je to biti odličan specijalac. Imamo ponovno smrt, imamo ponovno zombije, imamo malo čudovište, imamo svemirski brod, imamo vraga...Ali nažalost ovdje je riječ tek o prosječnom djelu. Kao prvo, ova dvojica iz svemirskog broda nemaju neku posebnu karizmu i nisu baš previše simpatični. Mislim ok su ali moglo se to puno bolje zamisliti. Drugo, priče su, iako imaju sve elemente koji su potrebni za dobru priču, izrazito slabe u realizaciji, kao da Sclavi nije mogao to izrežirati onako kako on to zna. Sve u svemu, prosječno i ništa više od toga. Crtež je isto prosječan, a jedino odskače naslovnica koja je odlična. Scenarij:6/10 Crtež:6/10 Naslovnica:9/10 |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/01/2024 : 21:16:04
|
SP 03:Crni užas (Smrt, ljubav, smrt) Zanimljiva kompozicija stripa gdje zapravo imamo dva Dylana - talijanskog i originalnog - engleskog. Čak ovaj talijanski isto viče - Judo plesaču! - zanimljivost koja nigdje nije objašnjena.Strip ima zaniljive premise i dobar tok radnje ali neke stvari su stvarno zanimljive - dakle u Bufalori mrtvi oživljavaju, a da to nema nikakve veze sa Xabarasovim serumom.Nigdje nije objašnjeno zašto. Ali dobro, mrtvi se vraćaju sa serumom ili bez seruma (zapravo jedini koji se vratio sa serumom je mafijaš Tony). Cijeli specijalac ima zanimljiv melankoličan prizvuk i dosta dobro očitava atmosferu. Ipak, ponajbolje je pogođen lik Dylana nakon što sazna da je Joey mrtav te kada krene u svoj osvetnički pohod...Stvarno dobro. Ipak, dajem samo prosječne ocjene ovom Dylanu. Nema tu toliko dinamike, a sjeta se dobro vuče kroz cijeli strip ali ipak ne održava radnju dovoljno kvalitetnom. Crtež? Freghierija nikad nisam baš nešto pretjerano volio. Nije loš ali... Scenarij:6/10 Crtež:6/10 Naslovnica:7/10 |
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8584 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 30/01/2024 : 23:28:17
|
SP 02:Strava iz nekog drugog kad (Kraj?)
Odlican, odlican specijal i jedan od najbolje nacrtanih dylana. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 30/01/2024 : 23:37:43
|
quote: Originally posted by Tonto
SP 02:Strava iz nekog drugog kad (Kraj?)
Odlican, odlican specijal i jedan od najbolje nacrtanih dylana.
Slazem se! To mi je omiljeni Dilanov specijal!
Inace VC je najavio ovo, zna li neko sta je ovo? Gruco u znaku Djordja Kavacana (Kavacana znam kao crtaca Altai Johnsona, humoristickog geg stripa za koji je scenario pisao Tiziano Sclavi i Fibra je objavila taj strip u Biblioteci Orka)
[url=https://postimg.cc/VSnjZk80][/url] |
Edited by - going going on 30/01/2024 23:39:23 |
|
|
Topic |
|