Ponavljam se... Ali moram kazat... Postajete moj najomiljeniji izdavac... Jos Dzudasa uvedite i.....Strip Zabavnik, prije nego to netko drugi i nesposobniji unisti...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ponavljam se... Ali moram kazat... Postajete moj najomiljeniji izdavac... Jos Dzudasa uvedite i.....Strip Zabavnik, prije nego to netko drugi i nesposobniji unisti...
Sve stoji Golkonda ima vrhunske kiosk stripove! A za Džudasa će biti teško, po mome...ostaju nam samo stara dobra izdanja u Dnevnikovom LMS-u. Što se strip zabavnika (SZ) tiče, meni je Rahan bio tamo najbolji, a upravo ga je Fibra nedugo nazad izdala. Po mome za SZ nema potrebe, nek samo furaju ovo, što sad ide i svi sretni, pogotovo ja!
Sve stoji Golkonda ima vrhunske kiosk stripove! A za Džudasa će biti teško, po mome...ostaju nam samo stara dobra izdanja u Dnevnikovom LMS-u. Što se strip zabavnika (SZ) tiče, meni je Rahan bio tamo najbolji, a upravo ga je Fibra nedugo nazad izdala. Po mome za SZ nema potrebe, nek samo furaju ovo, što sad ide i svi sretni, pogotovo ja!
U pravu si... Da se previse ne razbacaju pa uspore neka izdanja.. LMS na 14 dana i ostalo mesečno... bilo bi savrsenstvo... a i sad su blizu toga.. Ostrvo prokletih je bio i Komandant Mark u 133 broju Zlatne Serije..fali mi on u Novoj ZSeriji Veselog..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Znamo koliko volite pustolovine MAGIČNOG VETRA (uostalom, koliko i mi), pa smo se potrudili da prvo GOLCONDINO kolekcionarsko izdanje nakon praznične euforije bude baš on. Dakle, pred vama je knjiga 19 ovog serijala s, kao i uvek, tri epizode redovne serije – 55, 56 i 57.
📜 U prvoj epizodi, pod nazivom „Ljubav i krv“ Ned će pokušati da pomogne mladom vojniku koji je dezertirao da bi pronašao nestalu ljubav svog života, ne znajući koliko će se ta priča iskomplikovati i zadobiti čak i neke natprirodne elemente. Za njom sledi epska dvodelna priča u kojoj se Ned i Po pridružuju Mališi koji odlazi u Oregon da pokuša da reši probleme male afroameričke zajednice ugnjetavane od zagovornika ropstva, ujedninjenih u tajanstveno udruženje. U ovoj priči pojavljuju se i neke istorijske ličnosti, poput Džordža Vašingtona Kokrana, značajne ličnosti afroameričke zajednice u SAD, kao i neki stari znanci iz ranijih epizoda Magičnog Vetra.
🛒 19. trobroj sjajnog serijala i jedne od perjanica naše izdavačke delatnosti, Magičnog Vetra, možete već od danas kupiti na našem sajtu www.golconda.rs, kao i u svim dobro znanim striparnicama i knjižarama s kojima redovno sarađujemo.