depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Daavno sam u knjižnici pročitao 2-3 epizode ovog serijala i tek sada konačno uživam u integralima, kronološki, kako najviše volim . Došao sam do 6.nastavka i stvarno ne znam šta mi je bolje - priča ili crtež. Ufff 😁 I obavezno napravim pauzu između 2 nastavka da se slegnu dojmovi.
Daavno sam u knjižnici pročitao 2-3 epizode ovog serijala i tek sada konačno uživam u integralima, kronološki, kako najviše volim . Došao sam do 6.nastavka i stvarno ne znam šta mi je bolje - priča ili crtež. Ufff 😁 I obavezno napravim pauzu između 2 nastavka da se slegnu dojmovi.
Mene je zasmetalo sta se u originalnoj prici cini kao da su prosle 2 do 3 godine, ali tehnologija i auti npr. su u svakom albumu odgovarali vremenskom razdoblju u kojem je taj album izasao, tako da se cini kao da su oni rjesavali taj slucaj 26 godina...