forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 651

Caleb
Advanced Member

Greece
16380 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/11/2024 : 15:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mijat je dosao da spasi klub i radi ono sto mora a ne ono sto bismo mi voleli. Siguran sam da kao i mi, znao i on ko je sjebao sve i ko je kriv.

Bolje da Partizan ispadne iz lige, nego da ga spasavaju ovako.

Sawitchu, ti nećeš da vičeš više Vučiću pederu? Pošto Mijat na taj način spasava klub.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 10/11/2024 15:43:17
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11487 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/11/2024 : 21:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mijat je dosao da spasi klub i radi ono sto mora a ne ono sto bismo mi voleli. Siguran sam da kao i mi, znao i on ko je sjebao sve i ko je kriv.

Danas u loži i ona vaška Dejan Tomašević, a vrti se on od prvog dana dolaska nove uprave. Koja je njegova uloga? Razumem da ume i da zaigra kolo sa penzionerima kad bolesnik naredi.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11487 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/11/2024 : 21:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Radnički je danas mogao da odnese sva tri boda i da se kaže da je to zasluženo bez da se trepne.
Na nešto je i ličilo dok je Natko bio u igri.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 01:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
[green]Bolje da Partizan ispadne iz lige, nego da ga spasavaju ovako.

Saglasan. Mijat radi svoj posao a ja cu svoj.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 01:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:

Danas u loži i ona vaška Dejan Tomašević, a vrti se on od prvog dana dolaska nove uprave. Koja je njegova uloga? Razumem da ume i da zaigra kolo sa penzionerima kad bolesnik naredi.

Jeziva gnjida, j e z i v a !

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 01:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Radnički je danas mogao da odnese sva tri boda i da se kaže da je to zasluženo bez da se trepne.
Na nešto je i ličilo dok je Natko bio u igri.

Ali lagano. Natko kad ne igra mi smo raspad. Covek penzioner i 3 klase iznad svih. Ostalo horor. Ne mogu da ocekujem da Savo pravi cuda ali ova igra je kukavicka.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 01:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sad dosao iz BG-a. Onaj Dejvis je strasno los. Da li je do samopouzdanja ili je gotov ne znam ali to je kosmar od igre. Onaj Sterling Braun jos gori. Nestao nakon dobrog starta. Karlik se popravlja. Ife mozak ekipe, jako inteligentan igrac. Tajrik buzdovan. Jak i zivotinjast ali glup izgleda. Sut spolja nam je jako los.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11487 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/11/2024 : 06:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Braun i Bonga su pali u odonosu na početak sezone, a bili su tada najbolji.
Ife jedini koji drži taj neki pristojan nivo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 11:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bonga radi svoj posao. Pao je malo sa sutrm sto je i bilo ocekivano ali on kida na terenu. Svuda je.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13455 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2024 : 16:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako igramo valjda ćemo dobiti bar jednu u ovom duplom kolu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2024 : 20:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jedino da nam Panter i Veseli pomognu i zajebavaju se. Ali posto smo to mi, bice Panter 25+ i Veseli 20+.

Go to Top of Page
Page: of 651 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000