Jeste...gazda odrešio kesu i kupio "teškaše" poput Storma, Corbenove Dena i Svet Mutanata, Najamnika, Druunu, Nausiku...da je samo to izdao bio bi već "majors" među ovdašnjim izdavačima...a verujem da nema nameru da stane...
A jbga, samo sam kopirao link slike sa sajta Lokomotive...prevelika je, vidim i sam...
Ja sam pomeranjem slika po ekranu, deo po deo, zaključio da se radi o Denu.
Mada, posle neponovljivog prvog, malo se plašim kvaliteta tj koliko i da li će mi se svideti ostali.
Napisao sam i najavu iznad slike, to bi trebalo da se vidi bez skrolovanja...što se tiče ovog drugog, to ćemo videti, nisam ni ja imao prilike da to pročitam, a nisam hteo da se mlatim sa skenovima...u svakom slučaju će bar vizuelno biti spektakl...u to ne sumnjam...
Uh, meni je grozna, iskreno... Corben ima toliko sjajnih ilustracija a ova ne spada u tu grupu... ali, ok, sto ljudi, dvesta sisa, ne vredi o tome polemisati, to je subjektivna percepcija...
Jel neko već pročitao zadnje Opskurne gradove? Ne mogu da nađem sken za provjeru, vrijedi li Nemo ovih para?
Procitao i meni se dopalo. Veliki sam fan Opskurnih Gradova tako da je bolje da odgovori neko objektivniji. Dosta je drugacije od celog serijala ali je jako dobro i zanimljivo. Vrlo unikatno napisao i nacrtano.
Jel neko već pročitao zadnje Opskurne gradove? Ne mogu da nađem sken za provjeru, vrijedi li Nemo ovih para?
Procitao i meni se dopalo. Veliki sam fan Opskurnih Gradova tako da je bolje da odgovori neko objektivniji. Dosta je drugacije od celog serijala ali je jako dobro i zanimljivo. Vrlo unikatno napisao i nacrtano.
Sve OK, zanima me baš mišljenje nekoga kome se Opskurni sviđaju. Ja sam došao do Tornja i bio sam oduševljen dotad viđenim. Mislim da je i cijena ove knjige pristupačna.
Sve OK, zanima me baš mišljenje nekoga kome se Opskurni sviđaju. Ja sam došao do Tornja i bio sam oduševljen dotad viđenim. Mislim da je i cijena ove knjige pristupačna.
Meni je super skroz; ako voliš "Opskurne gradove" (ne znam doduše kako može neko da ne voli), verujem će ti valjati i ovaj album.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Bez zeze, Opskurni su vrhunsko štivo. Meni je ovako na jedno čitanje prva knjiga i najslabija, ako se može uopšte reći da je "slaba". Sve mi je manje jasno što je Fibra stala tamo gdje je stala.
Imam je u 7 tankobona, i u dva integrala u kutiji, ipak moram još jednom da je uzmem. Pokazali su mi je na sajmu odštampanu bez korica i po kvalitetu je kao luksuzno dvotomno izdanje na engleskom.
Bez zeze, Opskurni su vrhunsko štivo. Meni je ovako na jedno čitanje prva knjiga i najslabija, ako se može uopšte reći da je "slaba". Sve mi je manje jasno što je Fibra stala tamo gdje je stala.
Ako ništa drugo, ima "Urbikandska groznica", "Nagnuto dijete" i "Teorija zrna peska", meni sam vrh već celovito gledano vrhunskog serijala/opusa/dela "Opskurnih gradova". Ako nisi još sva tri čitao, zavidim ti:)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.