Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 17/11/2024 : 00:50:14
|
quote: Originally posted by sawitch
Ne mislim samo na efikasnost vec i na to da su nadjeni ispod radara a postali ozbiljni kapitalci EL.
Pa nisu ispod radara Ispod radara Trinki dovodio. I dalje mi krivo sto nije ostao na klupi.
Btw, ima neki podkast sa ovim sto poziva na odgovornost. Prica kako mu deda bio komunista ali bio protiv Tita i pricao kako je Zvezda reakcija. Lepo rekoh da ono moze da kaze samo onaj ko Partizanu zeli zlo. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
miros
Average Member
Serbia
651 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 18/11/2024 : 03:59:32
|
Opet neko od naših navijača poziva na ostavku Željka Obradovića, a pritom previdja namerno ili ne, da to traži u vreme diktatora vučića koji je u teroru prema rivalskom sportskom društvu gori od Franka, Čaušeskua itd.Ponavljam u ovim uslovima odlazak Željka je kraj konkurentnog Partzana, a neki to ne žele ili ne mogu da vide!!!
Poruka moderatoru:Da li bi voleo odsad da te lićno zovemo kao što tvoj navijaćki istomišljenik naziva Parizan.Ti opravdavaš najmorbidniji naziv za rivalski klub.Jasno? |
Edited by - miros on 18/11/2024 04:00:23 |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 18/11/2024 : 09:47:10
|
quote: Originally posted by Caleb
lDobar tekst. Pogotovo poslednji pasusi.
https://n1info.rs/licni-stav/odgovornost-zeljka-obradovica/
Interesantan i objektivan tekst, koji otvara niz pitanja na koja je nekima (ubrajam tu i sebe) ponekad malo neprijatno da se odgovori.
Znači zašto gubimo neizvesne završnice, zašto u napadu igramo tromo i bezidejno, zašto imamop problem sa defanzivnim skokom, zašto nijednog domaćeg igrača nismo izbacili za reprezentaciju za vreme Željkovog mandata (Aleksu ne računam, on je i pre bio na širem spisku), i zašto svi koji su napustili klub igraju bolje nego što su igrali kod nas ?
Znači to su sve objektivna pitanja na koja treba da se odgovori.Treba biti pošten i realan i priznati da neke stvari nisu dobre i da se ponavljaju iako smo promenili ceo tim. Da je bilo koji drugi trener u pitanju, on bi bio pod 10 puta većom paljbom.
Moje mišljenje nakon svih odgledanih utakmica od kad je Željko trener (nisam gledao samo prvih par utakmica finala Kupa i to par godina za redom, jer nije bilo prenosa) je ovakvo : Da, Željko je odgovoran za mnogo toga što ne valja. Logično, jer on je trener. Eto toliko. Drugo nema šta da kažem.
Sa druge strane, da njega nema mi ne bi ni primirisali Evroligi. E sad, da mogu da biram između Željka doživotno na klupi sa ovakvom igrom i rezultatima koje imamo, te da Željko ode i da ne igramo Evroligu (= totalni raspad), uvek biram ono prvo. |
Bond.James Bond. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40268 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/11/2024 : 10:10:53
|
Ja idem i na male utakmice i u hali obracam paznju i na Zeljka i na igrace kako se krecu kod akcija. Pokusavam da provalim sta zove i kako akcija izgleda. Ljudi, to je da se ubijes koliko igraci ne kontaju nekad sta on hoce.. Prednjacili su Smajli, Avramovic, Balsa, Tristan itd. Mahom nasi. Zvizdi, urla gde da stanu, sta da rade ali ne ide.
To sto su uspeli posle Partizana dosta govori o radu koji su imali. Za tog Aleksu niko nije cuo do Partizana a nakon toga standardni igrac za reprezentaciju. Cinjenica je da ih je skoro sve napravio boljima. A zasto Vanja ne da cistu loptu u ruke Lundbergu vec protivnickom igracu sumnjam da moze neko sa strucne strane da objasni. Ili zasto bek masi 3 utakmice zaredom otvoren sut za pobedu.
Gubimo jer nemamo kvalitet a ne zato sto je trener neznalica ili ga je vreme pojelo. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|
|
|