Author |
Topic |
wintermute
Senior Member
USA
1558 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 26/11/2024 : 17:19:49
|
quote: Originally posted by wintermute
quote: Originally posted by DiSkAcH Serija je jako dobra, preporučam. Taman je završila prošli tjedan. Cijela, sve 4 sezone koje obuhvaćaju sve 4 knjige, nema više. ;)
Draga i ja smo baš uživali (ona je guštala i u knjigama).
Imam (HBO) Max i nasao sam seriju. Proverio malo na Wikipediji. Izgleda fenomenalno i, vaznije, kao nesto sto bih sa zenom zajedno mogao sa uzivanjem da gledam. Pocecemo uskoro.
Odgledali smo prvu epizodu i ODLICNO je. Meni super a supruzi jos i bolje! Ne znam tacno koliko strip pokriva, mozda prvu sezonu ali naravno izostavlja mnogo stvari koje serija prikazuje. Knjige su verovatno mnogo detaljnije ali ipak ovo nisu knjige koje bih ja bas citao... tako da je serija odlicno dosla.
Offtopic je ali jos jednom ogromna hvala DiSkAcH!!! Ja i supruga smo vec odgledali prvih pet epizoda prve sezone i serija je **fenomenalna** i sve je bolje i bolje!! Zaista ne pamtim kada smo zadnji put zajedno ovako dobru seriju gledali, mozda je to bila ona o Cernobilu pre nekoliko godina.
Gledamo samo jednu epizodu dnevno namerno da sto bolje procesiramo i sto duze uzivamo.
Ajde da ne bude skroz offtopic reci cu i da je (meni) serija mnogo bolja od stripa. Nije to uvek tako sa adaptacijama knjiga ali u ovom slucaju meni svakako jeste. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 26/11/2024 : 17:50:17
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by naker
Bone: More Tall Tales
to nije ovo što je upravo izdato od OZ komiksa?
Nije, ovo je nova kolekcija kratkih stripova.
fala B. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Posted - 26/11/2024 : 17:51:12
|
quote: Originally posted by DiSkAcH Serija je jako dobra, preporučam. Taman je završila prošli tjedan. Cijela, sve 4 sezone koje obuhvaćaju sve 4 knjige, nema više. ;)
Draga i ja smo baš uživali (ona je guštala i u knjigama).
Imam (HBO) Max i nasao sam seriju. Proverio malo na Wikipediji. Izgleda fenomenalno i, vaznije, kao nesto sto bih sa zenom zajedno mogao sa uzivanjem da gledam. Pocecemo uskoro.
Odgledali smo prvu epizodu i ODLICNO je. Meni super a supruzi jos i bolje! Ne znam tacno koliko strip pokriva, mozda prvu sezonu ali naravno izostavlja mnogo stvari koje serija prikazuje. Knjige su verovatno mnogo detaljnije ali ipak ovo nisu knjige koje bih ja bas citao... tako da je serija odlicno dosla.
Offtopic je ali jos jednom ogromna hvala DiSkAcH!!! Ja i supruga smo vec odgledali prvih pet epizoda prve sezone i serija je **fenomenalna** i sve je bolje i bolje!! Zaista ne pamtim kada smo zadnji put zajedno ovako dobru seriju gledali, mozda je to bila ona o Cernobilu pre nekoliko godina.
Gledamo samo jednu epizodu dnevno namerno da sto bolje procesiramo i sto duze uzivamo.
Ajde da ne bude skroz offtopic reci cu i da je (meni) serija mnogo bolja od stripa. Nije to uvek tako sa adaptacijama knjiga ali u ovom slucaju meni svakako jeste.
o kojoj seriji je reč? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1558 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10349 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
jagodanbg
Senior Member
2810 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 26/11/2024 : 19:06:06
|
quote: Originally posted by anto o kojoj seriji je reč?
My Brilliant Friend, italijanska, ima na HBO.
Za vikend sam bio sa nekom ženskom ekipom, sve su pričale o toj seriji i knjigama! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
|
Topic |
|