Ne znam u koji topic da postavim pitanje pa ga postavljam ovdje. Je li ovo neki bonelli ili ne? Ako da iz kojeg je seriala ovaj strip?
Prica koja se da usporediti s ovim kapetanom sto je u Tuskoj prijavio da je brod pun droge pa trazio zastitu jer se on s tim nije mogao boriti. Odlicno je prosao.
Ne vidim svrhu izdavanja ove priče i to jos u ovakvom formatu, ono sto je izdala Golconda je sasvim dovoljno. I to jos pri tome kad postoji toliko neizdatih prica.
Rekoše da će za 2-3 godine ići u zlatnoj seriji, a otprilike bi i strip agent u to vrijeme mogao da ga izda... naravno, već je izdan kod Libellusa i vč kao HC izdanje...
quote:Originally posted by zlatan bihac Rekoše da će za 2-3 godine ići u zlatnoj seriji, a otprilike bi i strip agent u to vrijeme mogao da ga izda... naravno, već je izdan kod Libellusa i vč kao HC izdanje...
Da, kao što već reče Zlatan objaviće ga, pročitao sam negde u predgovoru da će izaći u ZS u 2027. godini. I isto tako negde sam pročitao da je u pripremi i treći deo teamup-a.
Every minute of the future, is a memory of the past...