sawitch
Advanced Member
Serbia
40394 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/12/2024 : 15:37:02
|
quote: Originally posted by vladar
Nije Dule pomenuo koliko Ostoja zarađuje da bi sebe predstavio kao sirotinju, što naravno i nije, već ga je prozvao jer svi znamo kako, preko koga i zahvaljujući kome Ostoja zarađuje te ogromne pare (pretpostavljam da deo mora i da vrati, kako bi se odužio). Kada je zlo od Čovića prozivao Ostoju za ranije radove u Prislonici kraj Čačka, nije izmišljao. Sad odjednom čovek multimilioner. Po meni, Dule je na to mislio.
Niko ne poziva na "deljenje" karata. Ovde se radi o manjem broju ljudi koji su zaslužili gratis kartu. Tih nekoliko hiljada eura, za gratis karte legendama, poput DV, niko ne bi zamerio. (osim tebe :-)) Pa, ja bih bio srećniji da klub da ložu Duletu, Kići, Praji, ... i da ih vidim na svakoj utakmici, nego da skorojevići, krimosi i starlete iz prvih redova, daju KKP milione i da od tih njihovih miliona dovedemo npr. Janisa.
Ako budem bio u prilici, nabaviću ili ću slikati kartu za stajanje, da vidiš primenu pravila.
Duletovo "junačenje" oko primanja plate mogu da razumem na potpuno drugačiji način. Da prvo mora da ima za igrače, pa tek onda za ostale. Kad je npr. Radonja to javno rekao, pre nekoliko godina, ekspresno je dobio otkaz od Čovića. A para im nije falilo. O pustoši u KKP posle DV i Danilovića ne znam ništa, pa ne mogu da komentarišem. Znam samo za čestu praksu kod nas da se "novi" predstavljaju kao spasioci, da su oni prethodni bili zlo iza kojeg je ostala pustoš. Veoma često to i nije baš tačno, ali postoji svrha zašto se takva priča plasira.
Ovo boldovano uopste nije tacno. Ja sam gledao celu emisiju i njih dvojica se ponasaju kao prijatelji sto je Ostoja i rekao. Uopste nije bila namera Duleta da njemu imputira te stvari u toj emisiji. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|