Nije metalac kojima ovde posvećuju posebne topike, ali jeste genije jazza i soul-funk-pop muzičke produkcije, koji je ostavio veliki trag i zaslužuje pomen:
Zamisli da u jednoj pesmi nemaš jednu, već dve uspešne komercijalne rap/hip-hop pesme.. To su već neka postignuća na nivou božanstva. Nadam se da ga Eminem i Jay-Z časte nekad, kad se vide..
Od ovog Nik Bärtsch Ronin-a zamalo da narežem jedan album. Pošto nisam, sad je izgubljen negde u mp3 bespućima.
Naravno, uvek mogu da ga prizovem preko Spotifyja, ali nije nešto što slušam na slušalice uz kafu u gradu.
Drago mi je da ti se sviđa(ako sam dobro shvatio:) Mix više stilova i meni jedan od najdražih glazbenika današnjice. Lik je svestran a bitna stvar je da je okorjeli kolekcionar stripova i štovatelj Hergeovog Tintina:) Ima jedan interesantan intervju na yt ,samo ga trenutno ne mogu pronaći:) Nadam se da neću propustit priliku ako zaluta u ove krajeve..:)
Tek sad saznao da je bio u Zg ,nisam pojma imao:)Bilo je to 2013🤔. Valjda će još koji put navratit.Frend ga gledao par puta,jednom njega solo bez benda.Priča da lik uživo jede malu djecu(s prilogom od kelja pupčara:))(
quote:Originally posted by Chui
quote:Originally posted by igor23
EUgenie:)
bio na koncertu u Zagrebu, odličan koncert bio, top! nekad bi zazvučali ko esbjorn swenson sa ritam sekcijom herbijevih head huntersa
Tek sad saznao da je bio u Zg ,nisam pojma imao:)Bilo je to 2013🤔. Valjda će još koji put navratit.Frend ga gledao par puta,jednom njega solo bez benda.Priča da lik uživo jede malu djecu(s prilogom od kelja pupčara:))(
quote:Originally posted by Chui
quote:Originally posted by igor23
EUgenie:)
bio na koncertu u Zagrebu, odličan koncert bio, top! nekad bi zazvučali ko esbjorn swenson sa ritam sekcijom herbijevih head huntersa
7.2.2025. Sa Mangroove održat ću koncert u Klubu kazališta Komedija - Kontesa u Zagrebu. Nastavljamo priču koju smo počeli prošle godine, radimo posebne akustik koncerte s obzirom da u Kontesi imaju veliki piano Na koncertu će nam se pridružiti i gosti koje ćemo tek otkriti, bit će dosta iznenađenja Ulaznice su van na https://www.ulaznice.hr/web/event/8/18607
Ako nas netko do sad još nije slušao, sviramo neki mix alter soul jazz pop sa izletima i u druge žanrove, evo par snimki pa bacite uho: