forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 525

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1857 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 18/06/2025 : 21:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Sjajno, Di Gregorio kult fan-grupa se povećava!
Ja sam nedavno poslao Progonitelja kojeg bi Ludens trebao izdati u 8. mjesecu, a u pipelineu imam još 3 njegove priče za ovu godinu.
Zadao sam si prije nekoliko godina da ću probati odraditi što više njegovih priča i taj trenutak je sada došao.
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2453 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 18/06/2025 : 23:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
I meni je Di Gregorio dosta dobar scenarist, "Paklena placa" mi je najbolja njegova

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/06/2025 : 23:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zabludjele ovce….

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Crow
Starting Member

40 Posts

Member since 04/07/2024

Posted - 19/06/2025 : 12:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Crow a Private Message  Reply with Quote
Hvala momci! :)

Ono sto me najvise veseli je visoka prosjecna ocjena citatelja, vidim da nas Di Gregorio ovaca ima koliko hoces. ;P
Go to Top of Page

Crow
Starting Member

40 Posts

Member since 04/07/2024

Posted - 19/06/2025 : 12:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Crow a Private Message  Reply with Quote
Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.

p.s. Jedva cekam Sarghanovu recku Sobe broj 63. Bas odlican debi.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12167 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/06/2025 : 16:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Podrska za prosirenje Di Gregorio kulta, pardon, fan grupe! Mozda bih mogao i ja da se pridruzim i da napisem recenziju Prinudnog rada, ali ne mogu to za sada da obecam.
Uskoro citam Crowov prvenac i mogao bih da obnovim Poslednje besmrtnike i napisem komentar.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1857 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 19/06/2025 : 19:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Crow

vidim da nas Di GregoriOvaca ima koliko hoces. ;P

quote:
Originally posted by Crow

Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.

I meni je ovo jedna ako ne od najboljih, onda najdražih njegovih priča, uz bok sa "Nije bio jednom jedan otok".
Go to Top of Page
Page: of 525  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000