Sjajno, Di Gregorio kult fan-grupa se povećava! Ja sam nedavno poslao Progonitelja kojeg bi Ludens trebao izdati u 8. mjesecu, a u pipelineu imam još 3 njegove priče za ovu godinu. Zadao sam si prije nekoliko godina da ću probati odraditi što više njegovih priča i taj trenutak je sada došao.
Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.
p.s. Jedva cekam Sarghanovu recku Sobe broj 63. Bas odlican debi.
Podrska za prosirenje Di Gregorio kulta, pardon, fan grupe! Mozda bih mogao i ja da se pridruzim i da napisem recenziju Prinudnog rada, ali ne mogu to za sada da obecam. Uskoro citam Crowov prvenac i mogao bih da obnovim Poslednje besmrtnike i napisem komentar.
Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.
I meni je ovo jedna ako ne od najboljih, onda najdražih njegovih priča, uz bok sa "Nije bio jednom jedan otok".