forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MARTIN MYSTERE - GIGANTI!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2005 : 15:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stvarno niste mogli izabrati boljeg junaka i to još gigante! Mada sam ja također mislio da će biti NN u pitanju, al dobro ipak ima NN slabiju i mlađu jezgru čitatelja. Fantastično, sve pohvale, jedva čekam, o tome sanjam već dugi niz godina, a evo za ovaj Božić se očekivanje ispunilo... Još jednom svaka čast!

Nego, ovo će sigurno biti gotovo za CRŠ? Taman nakon prve plaće... Ovime ću se prvo nagraditi, he, he

Za sad su kritike pozitivne dragi izdavači, no morate uskoro očekivati par kritika na temu odabir junaka, cijene i HC. Neko će se već naći

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15636 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/11/2005 : 20:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
samo mogu reć GENIJALNOOOOOOOO

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 26/11/2005 : 20:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Stvarno niste mogli izabrati boljeg junaka i to još gigante! Mada sam ja također mislio da će biti NN u pitanju, al dobro ipak ima NN slabiju i mlađu jezgru čitatelja. Fantastično, sve pohvale, jedva čekam, o tome sanjam već dugi niz godina, a evo za ovaj Božić se očekivanje ispunilo... Još jednom svaka čast!

Nego, ovo će sigurno biti gotovo za CRŠ? Taman nakon prve plaće... Ovime ću se prvo nagraditi, he, he

Za sad su kritike pozitivne dragi izdavači, no morate uskoro očekivati par kritika na temu odabir junaka, cijene i HC. Neko će se već naći

Wealth beyond measure, outlander...

eto ja baš mislio raspalit baražu o temi hc&ostalo pa se predomislio.nema smisla.momci su previše osjetljivi(još će me i izbacit vanka) a povrh svega ionako su rekli da se misle bavit samo hc gospodskim izdavaštvom pa nema smisla da ih opet gnjavimo sa tamo nekim mass izdavaštvom...

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/11/2005 : 20:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Ne sumnjam da će se ovi MM giganti vrlo dobro prodavat, ali neka dečki iz Libellusa imaju sljedeće u vidu; a to da bi se još jedno slično izdanje jako, jako dobro prodavalo; DD giganti! ;)

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

jfk
Starting Member

46 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 26/11/2005 : 20:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jfk a Private Message  Reply with Quote
super vjest
ali još uvijek me zanima kako zagor maxi 320 strana za 39kn, mm gigant 250 strana 99 kn zar samo zbog hc, ako je razlika u cijeni samo zbog hc moglo bi i bez toga pa bi se vjerujem prodalo više i da li je tada zarada manja pa se ne isplati ?
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 26/11/2005 : 20:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message  Reply with Quote
AAAAAaaaAAaaaAaaA ma ne mogu da vjerujem kakva vijest da i mi ovo dozivimo da vidimo MM gigante na nasim prostorima i to jos u hc izdanjumomci moje iskrene cestitke svaka castda li ce ovo moci da se naruci i u njemackoj samo naprijed ah uljepsali ste mi vikend

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/11/2005 : 21:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Odlicno! I presretan sam zbog HC. Mislim da ni NN giganti vise nisu daleko...

Jack the Black.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/11/2005 : 21:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Momci, svaka cast!!! Palcevi gore za ovaj projekat!

@jfk
Maxi je A5, a gigant A4 formata, to si zaboravio. Plus je HC.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/11/2005 : 21:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
A4? Jebote nisam ni pomislio. Toliko bolje .

Jack the Black.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/11/2005 : 21:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
A da ni ne pominjemo koliko su ova dva giganta vazna za MM kontinuitet. Pride, obe su sjajne epizode, prava mala remek dela. Svideo vam se Mac kralja Artura? Pih, nije im ni do kolena...

Toplo preporucujem svima ovo izdanje, ne samo mm fanovima. Necete se pokajati.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 26/11/2005 : 21:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jfk

super vjest
ali još uvijek me zanima kako zagor maxi 320 strana za 39kn, mm gigant 250 strana 99 kn zar samo zbog hc, ako je razlika u cijeni samo zbog hc moglo bi i bez toga pa bi se vjerujem prodalo više i da li je tada zarada manja pa se ne isplati ?

kako Senka kaže maxi je A5 i HC košta 50kn, tako da je ta cjena za MM nekako razumljiva.

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/11/2005 : 21:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Imam čast da prvi kažen:

LEGENDE STE,LJUDI!!!

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Sere te(u prevodu sa Juznjackog Srpskog - Imas srecu),jer to je velika cast.Ja cu samo da kazem JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/11/2005 : 21:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

99 kuna nije preskupo.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Jos Jedno JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/11/2005 : 21:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
HC podiže troškove proizvodnje stripa za 1 euro po primerku. Ne za 100 posto, ne za 50%, već za jedan euro, možda čak i malo manje.

I još jednom: HC podiže troškove proizvodnje za 1 euro po primerku, možda čak i malo manje.

Sve ostalo je do tiraža, prava, poreza i tome sličnih stvari.

Ali HC = 1 euro više.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/11/2005 : 21:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Popio sam jedan apaurin pa sad mogu pisati;-))

Od Trija D-D-M mogli smo očekivati samo najbolje.Dečki su to potvrdili vrhunskim stripovima za svačiji ukus i super-povoljnom cijenom.Svaka im čast na tome..To je još jedno u nizu priznanja za ovaj sajt i forum jer je sve krenulo odavde.

Konačno ne trebamo više kukati "Blago Talijanima!" ili "Kad bi bar ovo izašlo".I kod nas se izdaju vrhunske stvari.Berni je sa Texoneom pokazao svijetu kako se to radi a Libellus(Ken,MM) nastavlja taj trend tako da su Italijani ti koji mogu biti zavidni.

Što se Martija tiče,siguran sam da će bar trećina onih koji kupuju redovno izdanje kupiti i ovaj Gigant.Ne vidim razloga da fan ne kupi ono što je najbolje od MM.Cijena sigurno ne može biti razlog.Ako piratski ZAgorov specijal košta 75 kuna,po kojoj logici je skupo dati 99 kuna za HC mrcinu od 250+stranica?Osobno,jedva čekam da pročitam što se desilo sa Murchadnom a posebno me zanima Gigant #1 jer u Italiji upravo ta epizoda važi za najbolju.

Bond.James Bond.

Nema razloga.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/11/2005 : 22:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
kad već hajduk kiksa kao nikad,bar njegovi navijači igraju kao hajduk nekadbilo je i logično da će marti izaći

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 26/11/2005 : 22:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Jos malo ce stripovi u Hrvatsku postati luksuz,posto kako vidim sve vise se izdaju HC stripovi.

"Scholars tell us that the first spy in history was the snake in the Bible"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2005 : 22:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jfk

super vjest

Rekao bih da si novi po broju postova, pa cu jos jednom spomenuti a i Djole je vec rekao.
HC ne pravi veliku razliku, razlika je u tirazu, tiraz uvjetuje cijenu, uglavnom,
a uz to dolaze i ostale stvari, ali teziste je na tirazu.
Go to Top of Page

plavi
Junior Member

424 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 27/11/2005 : 00:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message  Reply with Quote
Ovo je nesto najlepse sto sam cuo u skorije vreme :)
Definitivno najpametniji potez ove izdavacke kuce.
Hvala :)
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/11/2005 : 00:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ekipo iz izdavačke kuće "libellus", nemate pojma koliko ste mi uljepšali noć s ovom izvanrednom i senzacionalnom viješću! hvala vam i svaka vam čast! zanima me još samo jedna stvar, a to je da li će se ti giganti moći kupiti ovdje u sarajevu ili makar naručiti od vas?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Da ne bih svima ponaosob odgovarao, svima vam se iskreno zahvaljujem, u ime cijele ekipe Libellusa, na ovako velikoj podršci.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rocco21

Gastone, zapiši me odma za dva komada (različita naravno).
Pošto ove godine neću moć na CRŠ (nije još 100%) nadam se da dostava u ruke uz kavicu i dalje radi.

...resistance is futile...

Sa zadovoljstvom prijatelju!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Berni je sa Texoneom pokazao svijetu kako se to radi

Apsolutno se slažem da je Berni taj koji je postavio standarde i koji je naglavačke okrenuo strip izdavaštvo u Hrvatskoj. Svaki, ali baš SVAKI stripofil treba mu biti do groba zahvalan!

quote:
Originally posted by Aco

Ako piratski ZAgorov specijal košta 75 kuna,po kojoj logici je skupo dati 99 kuna za HC mrcinu od 250+stranica?

Meni je jako žao što vidim kako još uvijek postoje ljudi koji ne shvaćaju da cijenu određuje tiraž, plus što se Zagor na kioscima proda u otprilike 4 puta većem tiražu od Martina. No da ne duljim, nitko nikoga ovdje ne prisiljava na bilo šta. Dakle, ukoliko vam kvalitet i cijena odgovaraju - kupite, a ukoliko ne - potrošite tih 99 kn na nešto što će vam donijeti više zadovoljstva.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/11/2005 : 01:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Gastone! Jesi li dobio možda mail od mene!?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marti

da li ce ovo moci da se naruci i u njemackoj

Naravno!

Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000