Author |
Topic |
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6200 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 11/12/2005 : 10:50:27
|
Neopisivo mi je drago što su Slovenci došli u tako velikom broju i pokazali ogroman interes za Martija.Nadam se samo da su svi momci dobili svoj primjerak i da nitko nije ostao praznik ruku.
Bond.James Bond. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 11/12/2005 : 12:11:31
|
Na ovom mjestu ču zahvaliti Markosu i ekipi što su se namučili i zrihtali ove gigante juče. Izvinjavam se i momcima koji su ostali bez |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/12/2005 : 12:24:33
|
Bili smo sretni sto smo uspjeli dobiti i tih 50 komada misleći da će to biti dovoljno za CRš ali... Ostali smo bez riječi kad smo vidjeli da je sve planulo za nešto više od dva sata. Potrudit ćemo se da što prije stignu ostali primjerci.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 11/12/2005 : 12:41:07
|
Lepo izgledaju ti Martiji :D kad če takav DD
_____________________ Hundreds F Vampires!
tražim: DD Dnevnik: 9, 13, 37, 38, 39, 40, 54, 55, 56, 57, 58 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/12/2005 : 12:52:18
|
Pa, fino to izgleda. Kupih samo "Svetog Nikolu", fora je Alessandrinijev crtež na A4 formatu. Nisam još čitao, no evo svaki trenutak se bacam na taj Gigant...
in the evidence of its brilliance |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/12/2005 : 13:21:23
|
quote: Originally posted by jang
Na ovom mjestu ču zahvaliti Markosu i ekipi što su se namučili i zrihtali ove gigante juče. Izvinjavam se i momcima koji su ostali bez
Šta misliš kako je meni bilo u petak kada sam saznao da će biti gotovi tek u subotu?
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Rache
New Member
Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 11/12/2005 : 14:29:21
|
alessandrini je veoma dobar crtac (ne bi rekao sjajan ali svakako vise nego dobar) i stvarno je dao puno martinu kojeg poznajemo i volimo:) No svatko ima pravo na svoje misljenje :(
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have. |
|
|
Nobody
Senior Member
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 11/12/2005 : 18:39:36
|
Na ovom mjestu ču zahvaliti Markosu i ekipi što su se namučili i zrihtali ove gigante juče. Izvinjavam se i momcima koji su ostali bez
pridružujem se pohvalama Markosu - MM stigli u poslednji čas, tako da smo svi sa crš otišli sretni.
kdor ne skače ni Sloven´c |
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 11/12/2005 : 20:17:04
|
Nisu svi otišli sretni. Ja sam potegao iz Vinkovaca po Tex-ove i Martijeve gigante, ali se morao zadovoljiti samo Tex-ovim. U subotu sam zakasnio sat vremena prije nego što su prodani zadnji Martijevi giganti (po Markosovim informacijama), a i u nedjelju sam osto praznih ruku. No dobro, već će mi to neko dofurat u VK.
Zanimljivo je bilo vidit Markosa kako stoji na štandu sa svojim tvrdokoričnim stripovima i sa samo dvije korice od Martijevih giganata, te objašnjava uzrujanim kupcima da nema više primjeraka za prodaju i ne stigne dobiti iz tiskare. Nadam se da će se i dalje dobro prodavati, te vrlo brzo ostati bez rezervi.
I NARAVNO POČNITE RAZMIŠLJATI I O IZDAVANJU NATHANOVIH GIGANTA !!! |
|
|
CortoMaltese
Average Member
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
Posted - 11/12/2005 : 22:40:12
|
quote: Originally posted by JORGE
Ja sam potegao iz Vinkovaca
Dovraga JORGE, kad si isao? I kako? Mene sjebala svinjokolja , tj. puno mi bilo dat 200 kn za vlak da bi na CRŠu bio samo jedan dan - nedjelju.
BTW. Moramo se upoznati.
Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji. Samo čisto srce, i ničeg se ne boj! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Baboyo
New Member
Bosnia and Herzegovina
118 Posts
Member since 04/03/2004 |
Posted - 12/12/2005 : 08:36:20
|
Nazalost,
nisu svi otisli sretni - ja sam u petak i subotu bio u Zg. U petak Giganti nisu stigli, a u subotu sam zakasnio za nekih pola sata. A ovo mi je bila extra prilika da ih nabavim i tko zna kada cu opeta u Zg.
Ali sam ipak potrosio gomilu love iako nisam kupio ono zbog cega sam i dosao na CRS. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 12/12/2005 : 08:56:49
|
Nisu svi otišli sretni. Ja sam potegao iz Vinkovaca po Tex-ove i Martijeve gigante, ali se morao zadovoljiti samo Tex-ovim. U subotu sam zakasnio sat vremena prije nego što su prodani zadnji Martijevi giganti (po Markosovim informacijama), a i u nedjelju sam osto praznih ruku. No dobro, već će mi to neko dofurat u VK.
Ah, ti si bio onaj decko iz Vinkovaca:) Sorry, jos jednom... I tebi i Baboyo-u i svima koji nisu uspjeli kupiti Martije. Visa sila:-(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 12/12/2005 : 08:59:11
|
quote: Originally posted by Markos isa sila:-(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
to znaći da trenutno martyja nema za kupiti? |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/12/2005 : 09:08:53
|
ne ovom mjestu se zahvaljujem jangu, daretu (i ostalima koji su me čekali:)) što su mi dostavili stripove... znači ja sam jedan od 50 sretnika koji su dobili oba martija svježe iz tiskare... nevjerovatno... baš su se mogli urednici i potpisat na tih prvih 50 komada:)))
naravno, pročitao sam i jednog i drugog, nisam omgao izdržati (srećom je bila nedelja)... ukratko- mislim da su vredni svake kunice... prvi mi je bolje nacrtan, drugi ima malo bolju priču iako su oba odlična...al' ono- ajmo se pravit pametni pa davat ocjene:))... priče su dobre, ima tu sveg i svačega- od sjećanja, neizbježnih (na rubu znanosti, naravno), povjesnih tema, posuđivanja iz literature i filmova (doktor Jones:))...u biti sve što smo navikli kod martija samo bolje i dovršenije nego obično... nadam se da momci neće stati samo na ta dva broja...ionako nije ogromna naklada...i da će naravno doći i koji NN gigant...
btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio, kolki tiraž...kod bernija su podaci (ko i obično),zavijeni u veo tajnovitosti... (iako i njemu dajem ocjenu odlično)
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/12/2005 : 09:14:54
|
quote: Originally posted by Aco
Neopisivo mi je drago što su Slovenci došli u tako velikom broju i pokazali ogroman interes za Martija.Nadam se samo da su svi momci dobili svoj primjerak i da nitko nije ostao praznik ruku.
Aha, znači vas Slovence treba kriviti što je tako brzo nestalo giganata. Muku mu ljutu! Sto mu gromova! No, doć će to u moje ruke kad tad...
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 12/12/2005 : 09:35:08
|
quote: Originally posted by dule_car btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio,
Nagradno pitanje: nabrojite sve forumase spomenute u impresumu!:-)
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 12/12/2005 : 09:36:05
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by Markos isa sila:-(
to znaći da trenutno martyja nema za kupiti?
Trenutno ne, ali nadam se danas, sutra, ne znam jos, moramo se cuti sa tiskarom.
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 12/12/2005 : 10:00:50
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by dule_car btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio,
Gaston, Dado, Markos, VJ..... castelli i alessandrini mislim da nisu pitanje je kod prevoditelja i lektora |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/12/2005 : 10:10:31
|
quote: Originally posted by Markos
Gaston, Dado, Markos, VJ..... castelli i alessandrini mislim da nisu pitanje je kod prevoditelja i lektora
+ akademik Paljetak:))
šta sam osvojio?:))
to e to
|
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 12/12/2005 : 11:59:55
|
quote: Originally posted by CortoMaltese
Ja sam potegao iz Vinkovaca
Dovraga JORGE, kad si isao? I kako? Mene sjebala svinjokolja , tj. puno mi bilo dat 200 kn za vlak da bi na CRŠu bio samo jedan dan - nedjelju.
BTW. Moramo se upoznati.
Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji. Samo čisto srce, i ničeg se ne boj!
Mene čak ni svinjokolja - kobasice - šunke - kulenje - rakija, nemogu spriječiti od odlaska na CRŠ: Išo ja u subotu, išli autom moja dva prijatelja jedna kolegica (vozačica) i ja. Spičko dio para na stripove, a drugi dio zapio u subotu navečer, bilo do jaja, još su me neke trebe napastovale u močvari a meni to teško palo . |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 12/12/2005 : 12:50:38
|
quote: Originally posted by dule_car
ne ovom mjestu se zahvaljujem jangu, daretu (i ostalima koji su me čekali:)) što su mi dostavili stripove... znači ja sam jedan od 50 sretnika koji su dobili oba martija svježe iz tiskare... nevjerovatno... baš su se mogli urednici i potpisat na tih prvih 50 komada:)))
naravno, pročitao sam i jednog i drugog, nisam omgao izdržati (srećom je bila nedelja)... ukratko- mislim da su vredni svake kunice... prvi mi je bolje nacrtan, drugi ima malo bolju priču iako su oba odlična...al' ono- ajmo se pravit pametni pa davat ocjene:))... priče su dobre, ima tu sveg i svačega- od sjećanja, neizbježnih (na rubu znanosti, naravno), povjesnih tema, posuđivanja iz literature i filmova (doktor Jones:))...u biti sve što smo navikli kod martija samo bolje i dovršenije nego obično... nadam se da momci neće stati samo na ta dva broja...ionako nije ogromna naklada...i da će naravno doći i koji NN gigant...
btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio, kolki tiraž...kod bernija su podaci (ko i obično),zavijeni u veo tajnovitosti... (iako i njemu dajem ocjenu odlično)
to e to
Drago mi je da su ti se svideli. Verujem da ce i ostali forumasi deliti isto misljenje o ovom izdanju.
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6200 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 12/12/2005 : 16:22:25
|
quote: Originally posted by DeeCay
Aha, znači vas Slovence treba kriviti što je tako brzo nestalo giganata. Muku mu ljutu! Sto mu gromova! No, doć će to u moje ruke kad tad...
Wealth beyond measure, outlander...
Sa jedne strane mi je žao što su mnogi ostali bez MM-a,ali sam ujedno i sretan jer vidim da je interes ogroman pa zato i ne brinem za budućnost MM Giganta kod nas.
Bond.James Bond. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/12/2005 : 17:16:15
|
Mislim da se tih 50 kompleta Marti Giganata rasprodalo u pola sata . Dobro da mi wiz prisapnuo nek pozurim!
Covjek bi reko da je ljudstvo gladno Giganata, pa nas tako djeli samo korak do Nathanovih. Sta kazes Marko, legendo ?
Jack the Black. |
|
|
Topic |
|