forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MARTIN MYSTERE - GIGANTI!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6200 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 11/12/2005 : 10:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Neopisivo mi je drago što su Slovenci došli u tako velikom broju i pokazali ogroman interes za Martija.Nadam se samo da su svi momci dobili svoj primjerak i da nitko nije ostao praznik ruku.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/12/2005 : 12:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
Na ovom mjestu ču zahvaliti Markosu i ekipi što su se namučili i zrihtali ove gigante juče.
Izvinjavam se i momcima koji su ostali bez
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/12/2005 : 12:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Bili smo sretni sto smo uspjeli dobiti i tih 50 komada misleći da će to biti dovoljno za CRš ali... Ostali smo bez riječi kad smo vidjeli da je sve planulo za nešto više od dva sata. Potrudit ćemo se da što prije stignu ostali primjerci.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 11/12/2005 : 12:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
Lepo izgledaju ti Martiji :D kad če takav DD

tražim: DD Dnevnik: 9, 13, 37, 38, 39, 40, 54, 55, 56, 57, 58
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 11/12/2005 : 12:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Pa, fino to izgleda. Kupih samo "Svetog Nikolu", fora je Alessandrinijev crtež na A4 formatu. Nisam još čitao, no evo svaki trenutak se bacam na taj Gigant...

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/12/2005 : 13:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

Na ovom mjestu ču zahvaliti Markosu i ekipi što su se namučili i zrihtali ove gigante juče.

Šta misliš kako je meni bilo u petak kada sam saznao da će biti gotovi tek u subotu?

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/12/2005 : 13:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
alesandrini je loš crtač
ljudi mu izgledaju ka lutke bez emocija
Go to Top of Page

Rache
New Member

Croatia
198 Posts

Member since 31/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 14:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Rache a Private Message  Reply with Quote
alessandrini je veoma dobar crtac (ne bi rekao sjajan ali svakako vise nego dobar) i stvarno je dao puno martinu kojeg poznajemo i volimo:) No svatko ima pravo na svoje misljenje :(

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 11/12/2005 : 18:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:

pridružujem se pohvalama Markosu - MM stigli u poslednji čas, tako da smo svi sa crš otišli sretni.

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 11/12/2005 : 20:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message  Reply with Quote
Nisu svi otišli sretni.
Ja sam potegao iz Vinkovaca po Tex-ove i Martijeve gigante, ali se morao zadovoljiti samo Tex-ovim.
U subotu sam zakasnio sat vremena prije nego što su prodani zadnji Martijevi giganti (po Markosovim informacijama), a i u nedjelju sam osto praznih ruku.
No dobro, već će mi to neko dofurat u VK.

Zanimljivo je bilo vidit Markosa kako stoji na štandu sa svojim tvrdokoričnim stripovima i sa samo dvije korice od Martijevih giganata, te objašnjava uzrujanim kupcima da nema više primjeraka za prodaju i ne stigne dobiti iz tiskare.
Nadam se da će se i dalje dobro prodavati, te vrlo brzo ostati bez rezervi.

I NARAVNO POČNITE RAZMIŠLJATI I O IZDAVANJU NATHANOVIH GIGANTA !!!
Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 11/12/2005 : 22:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JORGE

Ja sam potegao iz Vinkovaca

Dovraga JORGE, kad si isao? I kako? Mene sjebala svinjokolja , tj. puno mi bilo dat 200 kn za vlak da bi na CRŠu bio samo jedan dan - nedjelju.

BTW. Moramo se upoznati.

Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji.
Samo čisto srce, i ničeg se ne boj!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/12/2005 : 00:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

I NARAVNO POČNITE RAZMIŠLJATI I O IZDAVANJU NATHANOVIH GIGANTA !!!

Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 12/12/2005 : 08:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message  Reply with Quote
Nazalost,

nisu svi otisli sretni - ja sam u petak i subotu bio u Zg. U petak Giganti nisu stigli, a u subotu sam zakasnio za nekih pola sata. A ovo mi je bila extra prilika da ih nabavim i tko zna kada cu opeta u Zg.

Ali sam ipak potrosio gomilu love iako nisam kupio ono zbog cega sam i dosao na CRS.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/12/2005 : 08:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisu svi otišli sretni.
Ja sam potegao iz Vinkovaca po Tex-ove i Martijeve gigante, ali se morao zadovoljiti samo Tex-ovim.
U subotu sam zakasnio sat vremena prije nego što su prodani zadnji Martijevi giganti (po Markosovim informacijama), a i u nedjelju sam osto praznih ruku.
No dobro, već će mi to neko dofurat u VK.

Ah, ti si bio onaj decko iz Vinkovaca:) Sorry, jos jednom... I tebi i Baboyo-u i svima koji nisu uspjeli kupiti Martije. Visa sila:-(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 12/12/2005 : 08:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
isa sila:-(

to znaći da trenutno martyja nema za kupiti?
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 12/12/2005 : 09:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne ovom mjestu se zahvaljujem jangu, daretu (i ostalima koji su me čekali:)) što su mi dostavili stripove...
znači ja sam jedan od 50 sretnika koji su dobili oba martija svježe iz tiskare... nevjerovatno... baš su se mogli urednici i potpisat na tih prvih 50 komada:)))

naravno, pročitao sam i jednog i drugog, nisam omgao izdržati (srećom je bila nedelja)... ukratko- mislim da su vredni svake kunice...
prvi mi je bolje nacrtan, drugi ima malo bolju priču iako su oba odlična...al' ono- ajmo se pravit pametni pa davat ocjene:))...
priče su dobre, ima tu sveg i svačega- od sjećanja, neizbježnih (na rubu znanosti, naravno), povjesnih tema, posuđivanja iz literature i filmova (doktor Jones:))...u biti sve što smo navikli kod martija samo bolje i dovršenije nego obično...
nadam se da momci neće stati samo na ta dva broja...ionako nije ogromna naklada...i da će naravno doći i koji NN gigant...

btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio, kolki tiraž...kod bernija su podaci (ko i obično),zavijeni u veo tajnovitosti... (iako i njemu dajem ocjenu odlično)

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2005 : 09:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Neopisivo mi je drago što su Slovenci došli u tako velikom broju i pokazali ogroman interes za Martija.Nadam se samo da su svi momci dobili svoj primjerak i da nitko nije ostao praznik ruku.

Aha, znači vas Slovence treba kriviti što je tako brzo nestalo giganata. Muku mu ljutu! Sto mu gromova! No, doć će to u moje ruke kad tad...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/12/2005 : 09:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dule_car
btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio,

Nagradno pitanje: nabrojite sve forumase spomenute u impresumu!:-)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/12/2005 : 09:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

quote:
isa sila:-(

to znaći da trenutno martyja nema za kupiti?

Trenutno ne, ali nadam se danas, sutra, ne znam jos, moramo se cuti sa tiskarom.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 12/12/2005 : 10:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio,

Gaston, Dado, Markos, VJ.....
castelli i alessandrini mislim da nisu
pitanje je kod prevoditelja i lektora
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 12/12/2005 : 10:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Gaston, Dado, Markos, VJ.....
castelli i alessandrini mislim da nisu
pitanje je kod prevoditelja i lektora

+ akademik Paljetak:))

šta sam osvojio?:))

to e to

Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 12/12/2005 : 11:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CortoMaltese

quote:

Ja sam potegao iz Vinkovaca

Dovraga JORGE, kad si isao? I kako? Mene sjebala svinjokolja , tj. puno mi bilo dat 200 kn za vlak da bi na CRŠu bio samo jedan dan - nedjelju.

BTW. Moramo se upoznati.

Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji.
Samo čisto srce, i ničeg se ne boj!

Mene čak ni svinjokolja - kobasice - šunke - kulenje - rakija, nemogu spriječiti od odlaska na CRŠ:
Išo ja u subotu, išli autom moja dva prijatelja jedna kolegica (vozačica) i ja.
Spičko dio para na stripove, a drugi dio zapio u subotu navečer, bilo do jaja, još su me neke trebe napastovale u močvari a meni to teško palo .
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/12/2005 : 12:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne ovom mjestu se zahvaljujem jangu, daretu (i ostalima koji su me čekali:)) što su mi dostavili stripove...
znači ja sam jedan od 50 sretnika koji su dobili oba martija svježe iz tiskare... nevjerovatno... baš su se mogli urednici i potpisat na tih prvih 50 komada:)))

naravno, pročitao sam i jednog i drugog, nisam omgao izdržati (srećom je bila nedelja)... ukratko- mislim da su vredni svake kunice...
prvi mi je bolje nacrtan, drugi ima malo bolju priču iako su oba odlična...al' ono- ajmo se pravit pametni pa davat ocjene:))...
priče su dobre, ima tu sveg i svačega- od sjećanja, neizbježnih (na rubu znanosti, naravno), povjesnih tema, posuđivanja iz literature i filmova (doktor Jones:))...u biti sve što smo navikli kod martija samo bolje i dovršenije nego obično...
nadam se da momci neće stati samo na ta dva broja...ionako nije ogromna naklada...i da će naravno doći i koji NN gigant...

btw, tehnički mi je bolji od texa, samo zbog detaljog impresuma- piše ko je šta radio, kolki tiraž...kod bernija su podaci (ko i obično),zavijeni u veo tajnovitosti... (iako i njemu dajem ocjenu odlično)

to e to

Drago mi je da su ti se svideli. Verujem da ce i ostali forumasi deliti isto misljenje o ovom izdanju.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6200 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/12/2005 : 16:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Aha, znači vas Slovence treba kriviti što je tako brzo nestalo giganata. Muku mu ljutu! Sto mu gromova! No, doć će to u moje ruke kad tad...

Wealth beyond measure, outlander...

Sa jedne strane mi je žao što su mnogi ostali bez MM-a,ali sam ujedno i sretan jer vidim da je interes ogroman pa zato i ne brinem za budućnost MM Giganta kod nas.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/12/2005 : 17:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se tih 50 kompleta Marti Giganata rasprodalo u pola sata . Dobro da mi wiz prisapnuo nek pozurim!

Covjek bi reko da je ljudstvo gladno Giganata, pa nas tako djeli samo korak do Nathanovih. Sta kazes Marko, legendo ?

Jack the Black.
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000