Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 11:52:38
|
To je odlicna prodaja, ili? 170 komada u jednom mjesecu? Fantasticno! Bice to sigurno rasprodano za pola, godinu dana...
Nego nije da se zelim uplitati u te vode, ali to po meni ubrzava izdavanje novih giganata. Onih koji pocinju sa N.N. hehehe :).
Jack the Black. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
alen
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 13:22:46
|
quote: Originally posted by mike
To je odlicna prodaja, ili? 170 komada u jednom mjesecu? Fantasticno! Bice to sigurno rasprodano za pola, godinu dana...
Nego nije da se zelim uplitati u te vode, ali to po meni ubrzava izdavanje novih giganata. Onih koji pocinju sa N.N. hehehe :).
Jack the Black.
Tesko da ce to biti rasprodano u takom roku, ne vjerujemo. Prodaja je za sada stvarno OK, ali doci ce do onog trenutka kad se glavni dio proda, dakle nekih 200-250 komada i onda to sve ide znatno sporije. Ali mi smo zadovoljni sa ovim dosadasnjim podatcima.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične |
|
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 13:37:22
|
Ok, vi znate kako idu te stvari. Moj je pogled "optimisticki". I vjerujem da ce na kraju sve odlicno zavrsiti! Pogledajte samo Kena!
Marti, Klara i Spirou ne samo da su vrhunski stripovi nego su i vrhunski uradjeni. Ko to nema propusta nesto puno.
Jack the Black. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/01/2006 : 09:19:58
|
Da malo razbijem monotoniju ovih pričo-pričalicama od dosadnim podacima o materijalnom aspektu giganata, evo što sam iščeprkao iz prvog giganta...
Cijela jedna digresija u G1 koja se tiče Maxwellovih govorancija o nekom Jonesu, Jamesu i arkama, potvrda je događaja iz Indiane Jonesa i Otimača izgubljenog kovčega. Juče ga pogledao, da, da! I na početku, 1936. Jonesa unajmljuje vladina organizacija za obranu (ne zna se koja, ali bavi se i okultnim i historijskim poslovima). Jones na kraju nabavlja kovčeg za njih, i ostaje razočaranjem tretiranjam tog moćnog artefakta jer ga oni samo spreme u skladište sanduka između tisuća drugih stvari. Čak na samom kovčegu piše: "TOP SECRET 9906763 ARMY INTEL DO NOT OPEN". Točno to možete vidjeti na strani 66. giganta prvog, čak je i broj istovjetan. Maxwellova digresija dešava se 1939. godina u bazi Drugdje, on priča kako je Arka koju je Jones pronašao za vladu samo slaba imitacija prave Arke. I tu slabu imitaciju samo su pohranili u skladište. Također, Jonesov suparnik Belloq u filmu govori mu da je Kovčeg saveza zapravo radio za komunikaciju sa Bogom, što se potvrđuje da je istina u MM "Čovjek zvan Mojsije". Oduševljen sam koliko je čovo ovo uskladio sa Spielbergovim Jonesom. (moram updejtati recenziju )
No Potraga za gralom u trojci nažalost nije točna jer Jones pronalazi gral templara na drugom mjestu, dok se zna da je Martin našao gral templara u Gisorsu gdje se on nalazi već par stoljeća. Spielberg napravio zajeb![](icon_smile_big.gif)
Wealth beyond measure, outlander... |
|
marti
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/1085315638[1].gif)
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/01/2006 : 23:59:37
|
Predpostavljam da se rasprodala zadnja posiljka. Gdje si u Njemackoj mozda ti ja mogu poslati?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične |
|
corpz
Starting Member
52 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 20/01/2006 : 01:21:03
|
Dragi prijatelji,
Ovde u Makedoniji je MM tek pocheo izlaziti, svaka cast izdavacu koji je dosta ozbilno shvatio svoj zadatak.
Nego, kako da mi iz Makedonije dogjemo do MM Giganta (Tajna Svetog Nikole i Xanadu? Ima li neko koji dolazi skoro u Makedoniji pa da mi mozhe to doneti, ili...? naravno da cu mu pokriti sve troshkove.
I nije mi jasno dali so izashla oba giganta, ili samo Tajna Svetog Nikole zasad?
Ako ima neko koji je voljan pomoci, bio bih neizmerno zahvalan. Moj email je lopatazbrc@yahoo.com
Pozdrav, Gordan P.S. Strastveni sam fan MMa i imam sve brojeve od 1982 do sad. |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 20/01/2006 : 07:07:52
|
Dobrodosao corpz;)
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 20/01/2006 : 07:22:55
|
quote: Originally posted by corpz
Dragi prijatelji,
Ovde u Makedoniji je MM tek pocheo izlaziti, svaka cast izdavacu koji je dosta ozbilno shvatio svoj zadatak.
Nego, kako da mi iz Makedonije dogjemo do MM Giganta (Tajna Svetog Nikole i Xanadu? Ima li neko koji dolazi skoro u Makedoniji pa da mi mozhe to doneti, ili...? naravno da cu mu pokriti sve troshkove.
I nije mi jasno dali so izashla oba giganta, ili samo Tajna Svetog Nikole zasad?
Ako ima neko koji je voljan pomoci, bio bih neizmerno zahvalan. Moj email je lopatazbrc@yahoo.com
Pozdrav, Gordan P.S. Strastveni sam fan MMa i imam sve brojeve od 1982 do sad.
Dobrodošao!
Izašla su oba giganta. Ja bih ti preporučio da se obratiš našem webmasteru Markosu u vezi MM gig.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/01/2006 : 10:30:19
|
Dragi prijatelji,
Pozdrav, Gordan P.S. Strastveni sam fan MMa i imam sve brojeve od 1982 do sad.
Obrati se Darkwood klubu u Beogradu, oni vrse prodaju za SCG i Makedoniju. www.stripklub-darkwood.com
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
cbarks
Junior Member
Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 20/01/2006 : 14:05:22
|
170 komada po mom mišljenju i nije baš puno.Pa samo sajt stripovi.com ima preko 2800 članova od kojih jih je više od 1500 ima barem po koji post.To znači da je samo cca 10% svih tih kupila ta prvoklasna izdanja.![](icon_smile_dead.gif) A dejstvo je da ima i ljudi koji ne koriste internet a kupuju stripove.
It´s a must for every serious collector!! |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 20/01/2006 : 14:39:15
|
Da je Zagor u pitanju, onda bi brojka bila mala... Reci ti meni koliko ljudi uopće čita Mysterea? Po odazivu na ovaj topic, jako malo ljudi (entuzijasti poput mene)...
|
corpz
Starting Member
52 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 20/01/2006 : 14:43:56
|
Hvala prijatelji na vashem gostoprimstvo i podgotvenosta da se pomogne. :)
Poslao sam mail Darkwood Klubu pa videcemo. Ako nesto zapne, napisacu ovde. :)
Pozdrav |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 20/01/2006 : 14:47:37
|
Hvala prijatelji na vashem gostoprimstvo i podgotvenosta da se pomogne. :)
Za mrtve sve najbolje!![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29478 Posts
Posted - 20/01/2006 : 16:40:38
|
quote: Originally posted by cbarks
170 komada po mom mišljenju i nije baš puno.Pa samo sajt stripovi.com ima preko 2800 članova od kojih jih je više od 1500 ima barem po koji post.To znači da je samo cca 10% svih tih kupila ta prvoklasna izdanja.![](icon_smile_dead.gif) A dejstvo je da ima i ljudi koji ne koriste internet a kupuju stripove.
It´s a must for every serious collector!!
A zar je puno 1200 ljudi koji kupuju redovni MM na kioscima? Nije, ali to je realnost. A u tom je slucaju 170 koji su kupili 6-7 puta skuplji gigant jako dobar rezultat... Ljudi se zanose sa nekim velikim brojkama o prodaji, ali nije to bas tako...
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6267 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 21/01/2006 : 01:38:06
|
Ja mislim da je problem i distribucija.Sigurno ima MM fanova u npr. Kopru,Celju,Rijeci,Puli,Osijeku,Novom Sadu,Nišu,Skopju itd. koji bi to kupili.
Bond.James Bond. |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29478 Posts
Posted - 21/01/2006 : 09:31:55
|
Svakako je problem i distribucija, ali tu tesko da ima pomoci... Postoji reklama u novom MM-u na kioscima, to je isto bitno, bar mali korak prema kupcima.
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 21/01/2006 : 11:39:00
|
quote: Originally posted by Markos
Svakako je problem i distribucija, ali tu tesko da ima pomoci... Postoji reklama u novom MM-u na kioscima, to je isto bitno, bar mali korak prema kupcima.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ja sam siguran da ćete do polovine ove godine prodati barem 400 komada.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/01/2006 : 11:51:08
|
quote: Originally posted by SejoSexon Ja sam siguran da ćete do polovine ove godine prodati barem 400 komada.
Iz tvojih usta u stripofilske usi.![](icon_smile.gif)
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 21/01/2006 : 12:09:59
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by SejoSexon Ja sam siguran da ćete do polovine ove godine prodati barem 400 komada.
Iz tvojih usta u stripofilske usi.![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
To nam je svima u interesu. Dobra prodaja = više novih stripova.
|
|
marti
Junior Member
![](AvatarUpload/1085315638[1].gif)
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
Posted - 22/01/2006 : 14:56:30
|
quote: Originally posted by Dado
Predpostavljam da se rasprodala zadnja posiljka. Gdje si u Njemackoj mozda ti ja mogu poslati?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
cao dado iz okoline sam stuttgarta hajde javi mi se na mail da dogovorimo kako da mi posaljes gigante ako mozes cao marti![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
jfk
Starting Member
46 Posts
Member since 07/11/2005 |
Posted - 04/02/2006 : 21:12:37
|
iako sam ljubitelj mm pre neki dan sam imao priliku videti mm gigante i pomalo sam razočaran, taj veliki format i hc mi se nikako ne sviđaju a i bilo bi lepo videt neke nove stvari |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7867 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 04/02/2006 : 21:16:07
|
quote: Originally posted by jfk
iako sam ljubitelj mm pre neki dan sam imao priliku videti mm gigante i pomalo sam razočaran, taj veliki format i hc mi se nikako ne sviđaju a i bilo bi lepo videt neke nove stvari
mudre riječi![](icon_smile_8ball.gif)
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|