forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 novi batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/04/2006 : 20:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

Meni osobno nije nimalo žao što su ubili Spoiler...Da nisu ne bi nikad došlo do genijalne situacije u kojoj Joker želi ubiti Black Maska jer mu je preoteo njegov najdraži hobi. Ubijanje Robina :))

I da odgovorim na pitanje, Batmana čitam na engleskom, i to najčešće scanove (jebiga, snalazi se kako znaš)... Ali mislim da je napokon došlo pravo vrijeme za izdavanje Batmana u Hrvatskoj.Strip tržište je u stalnom porastu, a moglo bi se početi izdavati od 1YL s obzirom da je to praktički novi početak pa se i čitatelji koji nisu tako dobro upoznati s Batman mythosom mogu uključiti.Mislim da će se svi poznavatelji složiti sa mnom da im je dosta diktature bonellijevaca u Hrvatskoj i šire

boneli ima tradiciju i za mnoge je svetinja u koju je bolje da se ne dira ,u ostalome imas pravo

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/04/2006 : 20:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mifugo

hehe triba malo vise seksa u batmanu...

e toliko koze i latexa a tako malo sexa..puritanski ameri jebiga

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote

ne diram se ja ni u bonelli ni u njihovu tradiciju, na njima sam odrastao i dalje ih čitam, ali mi je lagano pun kurac toga što čine 99% tržišta
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 04/04/2006 : 23:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
naravno da je bonelli tradicija, ali malo više amera nebi bilo loše, pogotovo Batmana

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 08:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne diram se ja ni u bonelli ni u njihovu tradiciju, na njima sam odrastao i dalje ih čitam, ali mi je lagano pun kurac toga što čine 99% tržišta

potpuno si u pravu,ali i sam znas da je na ovom forumu diranje u bonelija blasfemija.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 08:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

naravno da je bonelli tradicija, ali malo više amera nebi bilo loše, pogotovo Batmana

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'

da bilo bi to stvarno lijepo,odmah bi se predplatio

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 05/04/2006 : 11:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni osobno nije nimalo žao što su ubili Spoiler...Da nisu ne bi nikad došlo do genijalne situacije u kojoj Joker želi ubiti Black Maska jer mu je preoteo njegov najdraži hobi. Ubijanje Robina :))

bah meni je za...
nego, koja je fora s tim Black Maskon? kako to da ima lubanju umisto lica? kako se to kvragu objasnjava?

quote:
I da odgovorim na pitanje, Batmana čitam na engleskom, i to najčešće scanove (jebiga, snalazi se kako znaš)... Ali mislim da je napokon došlo pravo vrijeme za izdavanje Batmana u Hrvatskoj.Strip tržište je u stalnom porastu, a moglo bi se početi izdavati od 1YL s obzirom da je to praktički novi početak pa se i čitatelji koji nisu tako dobro upoznati s Batman mythosom mogu uključiti.Mislim da će se svi poznavatelji složiti sa mnom da im je dosta diktature bonellijevaca u Hrvatskoj i šire

ah kamo srice, pozlatile ti se rici!
kako rekoh upravo na drugoj temi, mislin da bi se junaci tipa Batmana, Supermana ili Spidermana, koji ipak jesu uzasno poznati i kod nas, *morali* dobro prodavat kod nas ako bi se to posteno radilo..

da iman love i znanja, uzasno bi volija izdavat Batmana & ekipu u Hrvatskoj... pocea bi od noviji izdanja i izdava bi recimo najbolje epizode (ali da se kuzi generalno sto se dogadja u Bat-univerzumu) iz Det. Comicsa, Batmana, Robina, Nightwinga, Birds of Prey, Batgirl itd. eh snovi, snovi

quote:
boneli ima tradiciju i za mnoge je svetinja u koju je bolje da se ne dira

ma neka i bonellija i amerâ...
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 05/04/2006 : 18:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
>potpuno si u pravu,ali i sam znas da je na ovom forumu diranje u bonelija blasfemija.

Ne opterećujem se blasvemijama, nisam religiozan :)

>nego, koja je fora s tim Black Maskon? kako to da ima lubanju umisto lica? kako se to kvragu objasnjava?

Roman Sionis aka Black Mask potiče iz bogate Gothamske obitelji. Ubio je svoje roditelje zapališvši im kuću i preuzeo očevu kompaniju. No, kako je potpuno propao u poslu i osramotio se pred Gothamskom elitom odlučio se okrenuti kriminalu. Kako je oduvjek bio opsjednut maskama napravio si je masku od drva koje je otkinuo od očevog mrtvačkog kovčega. S Batmanom se prvi put sukobio u ruševinama njegove obitljske kuće i za vrijeme tog sukoba dok je bježao od Batmana ih je ponovo zapalio. Ali ovaj put je požar zahvatio njega i maska mu se stopila uz lice, tako da čak i kad su mu je doktori skinuli ostala mu je ova ružna njuška koju nosi sada. Inače je od tog prvog pojavljivanja prošao dugačak razvojni put, od sitnog kriminalca i pljačkaša do manijankalnog ubojice koji je sad... I kao što se može vidjeti oduvjek je bio sklon piromaniji. Eto, nadam se da si zadovoljan objašnjenjem
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 21:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
mene black mask podsjeca na jockera ,samo sto je puno organizovaniji i manje lucidan.
ono sto me kopka je prevelika razlicitost izmedu starog i novog black maska kao da nisu jedna te ista osoba..hmm

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 21:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
FOR CONSTANTINE
pod blasfemijom ovaj puta nisam mislio na onu klasicnu neko komparativnu.
znas ono tipa "boneli je svetinja"

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 06/04/2006 : 13:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

>potpuno si u pravu,ali i sam znas da je na ovom forumu diranje u bonelija blasfemija.

Ne opterećujem se blasvemijama, nisam religiozan :)

>nego, koja je fora s tim Black Maskon? kako to da ima lubanju umisto lica? kako se to kvragu objasnjava?

Roman Sionis aka Black Mask potiče iz bogate Gothamske obitelji. Ubio je svoje roditelje zapališvši im kuću i preuzeo očevu kompaniju. No, kako je potpuno propao u poslu i osramotio se pred Gothamskom elitom odlučio se okrenuti kriminalu. Kako je oduvjek bio opsjednut maskama napravio si je masku od drva koje je otkinuo od očevog mrtvačkog kovčega. S Batmanom se prvi put sukobio u ruševinama njegove obitljske kuće i za vrijeme tog sukoba dok je bježao od Batmana ih je ponovo zapalio. Ali ovaj put je požar zahvatio njega i maska mu se stopila uz lice, tako da čak i kad su mu je doktori skinuli ostala mu je ova ružna njuška koju nosi sada. Inače je od tog prvog pojavljivanja prošao dugačak razvojni put, od sitnog kriminalca i pljačkaša do manijankalnog ubojice koji je sad... I kao što se može vidjeti oduvjek je bio sklon piromaniji. Eto, nadam se da si zadovoljan objašnjenjem

Hvala!
Iako mi je opet to malo cudno, covik izgleda ka da je pravi kostur, mislin mogli bi ga malo realnije nacrtat... Isto ka i Two Face, bogati, tocno mu je kiselina izgrizla lice do polovice, jako realno... ma znan, "willing suspense of disbelief", ali ipak volin dozu realnosti
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 06/04/2006 : 15:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
...ali ipak volin dozu realnosti
-------------------------------

Onda čitaj Zagora :)

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 06/04/2006 : 15:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

...ali ipak volin dozu realnosti
-------------------------------

Onda čitaj Zagora :)

koji se visa po sjevernoamerickin lijanan koji ima ka i Tarzanovi africki...
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 06/04/2006 : 19:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote

A sta ces, ovo nije bas tip stripa u kojem je realnost prioritet. O Zagoru radije necu ni govoriti, vec sam obiljezen kao blasfemicar :)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/04/2006 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
danas je izasao novi batman,poslje tekme se bacam na citanje,a onda strasni sud

Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 06/04/2006 : 20:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message  Reply with Quote
Danas je izašao novi batman??????????
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/04/2006 : 21:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JohnDrake

u svicarskoj , njemackoj i austriji !!

Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 06/04/2006 : 21:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message  Reply with Quote
a možda i u lihtenštajnu, luksemburgu i južnoafričkoj republici.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/04/2006 : 21:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozda ..u svim bivsim zemljama 3 ..ma umalo da nekazem

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 07/04/2006 : 13:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

u svicarskoj , njemackoj i austriji !!

hehe a ja sam trenutno u Becu
jedino sto me zivcira sto tu izgleda nema popusta na stare stripove, a neki znaju bit stvarno skupi, po 13-14€ npr. (dobro, ali to je ka 4 americka u jednon)
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 07/04/2006 : 13:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote

Koji novi Batman? Batman 651 ili Detective Comics 818?
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 07/04/2006 : 14:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

e da, aj reci da idjen i ja to odman kupit
dodatna glupost je sto ovde nema bas stripova na kioscin
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/04/2006 : 20:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovdje je druga numerologija,naime radi se o decetive comics 808,gotham knights 64,65 ,,batman alies 2 dijela..sve je naravno u usa izaslo u juni juli august 2005.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 08/04/2006 : 12:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

ovdje je druga numerologija,naime radi se o decetive comics 808,gotham knights 64,65 ,,batman alies 2 dijela..sve je naravno u usa izaslo u juni juli august 2005.

hehe kupih i ja danas procitat cu ga u slideci nekoliko dana pa cemo usporedit dojmove
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 08/04/2006 : 12:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

u lihtenstajnu i luksemburgu vjerojatno ima istoga izdanja s obzirom da su blizu svic/austr/njem, a isto govore njemacki...

nego, murdoce, jel ti znas kako to Svabe tocno izdaju? kliko americki brojeva priskacu i po kojoj shemi?

Edited by - mifugo on 08/04/2006 12:48:29
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000