Author |
Topic |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 29/08/2007 : 13:09:39
|
Citkam ovih dana to novo (odlicno) izdanje Dark Horsea, nakon procitanog Aliens Omnibusa jucer sam presao na AvP. Jos od malih nogu i filmova koji su me odusevljavali taj mi se univerzum dopada mozda i vise od SW ili reicmo Star Treka. Verheiden je napravio totalni crnjak u Alienima (malo me smeta ona zavrzlama s imenima, ali neka...), tako nesto necemo vidjeti skoro na filmu (gdje MORA biti happyand). Dvojke oba omnibusa su vec najavljene, to se mora imati...
Instalirao sam pred neko vrijeme i AvP2 igru, ali nakon prvog predatorovog frktanja nasumicno sam ispucao svu municiju koju sam imao i zagasio PC.
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2043 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 29/08/2007 : 14:04:48
|
baš sam mislio naručiti nešto od toga, cijene su na amazonu smiješne; odlična (izdavačka) ideja, to s omnibusima :)
usput, AvP2 je okej, ali po atmosferi kaska za prvim, čije misije s marincem su nešto prestrašno.
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 29/08/2007 : 14:12:47
|
Samo naruci, svaki Omnibus kompilira 2-3 trejda plus par kracih stripica. Odlican value for money, vidi se da su integrali "in".
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
oce
New Member
Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/09/2007 : 22:52:44
|
U AvP Xenogenesis? Mada nisam siguran - to je šatro bio (neuspešni) pokušavaj oživljavanja Aliens (i Predator) franšiza, verovatno su imali velike planove, al' su se zeznuli. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
oce
New Member
Fyro Macedonia
153 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/09/2007 : 22:57:36
|
Onda se ne nastavlja, tačka.
Isto kao i Apocalypse. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 02/09/2007 23:01:26 |
|
|
oce
New Member
Fyro Macedonia
153 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 13/09/2007 : 17:09:55
|
alien, meni jedno od najomiljenijih filmskih a kasnije i stripovskih ostvarenja. bas sam prije desetak dana kupio alien saga, dvd komplet filmova sa produzenim verzijama. pogledao sam prva dva, a trci i cetvrti dio cuvam za kasnije :-) inace, aliene sam nabavio prosle godine definitivno sve trejdove. ostalo mi je jos samo na nabavim one mini serije koje nisu objavljene u trejdovima. ali kad je covjek proklet sad bih volio imati i sve u sveskicama :-( predatora i avp odavno ganjam ali mi uvijek kolekcije izbjegnu za dlaku. pojedinacno mi se ne isplati uzimati jer bi doslo dosta skuplje. hvala Bogu ljudi to skeniraju i stavljaju na net pa ne moram cekati da procitam :-) |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 13/09/2007 : 17:12:37
|
"Instalirao sam pred neko vrijeme i AvP2 igru, ali nakon prvog predatorovog frktanja nasumicno sam ispucao svu municiju koju sam imao i zagasio PC."
i meni se slicno dogodilo. nakon sto su me sredili na pocetku bez puno muke nije mi se vise dalo igrati pa sam je uninstalirao :-)
mene je doom 3 pravo podsjetio na aliene. kad bi napravili igricu alien na onaj fazon to bi bilo pravo dobro. |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina