Sinoć sam pročitao zadnju epizodu i mogu reći da je stvarno šteta što ovaj junak nema svoju publiku ne ex YU prostorima. Najgore je što je Ludens preskočio masu epizoda pa tako ne znamo šta se u međuvremenu desilo sa našim junakom.
Ima li forumaša koji su pročitali tal. originale i koja nam mogu ukratko objasniti šta se desilo u preskočenim epizodama??
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Koresh je mislim svojedobno odavao razne hintove za radnju LL-a...
Lazarus je kao inkarnacija onog viteza, a Innanna isto neka inkarnacija ili potomak drevne Babilonske božice. Garrett je izdajica, a sad je pravi saveznik general Koresh. I guess...
Lazarus je kao inkarnacija onog viteza, a Innanna isto neka inkarnacija ili potomak drevne Babilonske božice. Garrett je izdajica, a sad je pravi saveznik general Koresh. I guess...
Wealth beyond measure, outlander...
tnx, znam da je neko davno nešto pisao ali se ne mogu sjetiti ko je to bio. Upravo sam vidio da mu i u Italiji ne cvjetaju ruže; LL od prošle godine izlazi u dvomjesečnom ritmu.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
A tko to zna. Cinjenica je da preskakanje kod nas nista nije donjelo, naprotiv. A Lazarus je strip koji ima svoju publiku bez obzira koliko nas malo bilo. Sto se tice kvalitete citao sam ja i razvikanije stripove koji su mi bili znatno losiji.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
a šteta,ova zafnja priča je baš bila predobra... LL se u novijim brojevima ipak riješio pretjerane patetike i klišeja koji su mi i smetali u tom stripu,no što se sadržaja tiče JAKO dobar strip...