forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 novi batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 05/05/2006 : 09:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Blek Stena? :)

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/05/2006 : 16:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

Blek Stena? :)

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

HEEHEHEWHE -stan leeja

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 06/05/2006 : 16:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
ne znam za vas, ali po meni infinite crisis je napokon dobio stvarno genijalan dio. govorim, naravno, samo o zadnje dvije strancice sedmog (posljednjeg) nastavka. mislim da način na koji je skontao alex luthor mora oduševiti sve bat fanove, ako još niste pročitali, nabavite što prije, ne želim kvariti iznenađenje ;=) ali stvarno je urnebesno

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2006 : 16:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

ne znam za vas, ali po meni infinite crisis je napokon dobio stvarno genijalan dio. govorim, naravno, samo o zadnje dvije strancice sedmog (posljednjeg) nastavka. mislim da način na koji je skontao alex luthor mora oduševiti sve bat fanove, ako još niste pročitali, nabavite što prije, ne želim kvariti iznenađenje ;=) ali stvarno je urnebesno

jeah ,nemam sve brojeve ali namjeravam kupiti monster edition..

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 09/05/2006 : 15:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
bah, meni se IC zgadija kad su poceli izlazit oni paralelni supermani i ekipa... dotad je jos bilo sasvim dobri epizoda...

nego, prekjucer nabavih Batman: Outlaws 1-3 (2000) za pukih 6€...
strip je u redu, a na pocetku se opet tematizira i fora s Batmanom ka urbanon legendon? sto mislite o tome?
cita san negdi na netu kritiku da je to neuvjerljivo jerbo se recimo tumaci da je Tim Drake skuzija ko su Batman i Robin 1 gledajuci Robina kako izvodi isti trik na telki da spasi Batmana koji su izvodili i leteci Graysoni... a posli isfuravaju foru da Batman nikad nije snimljen...
osim toga, je li i JLA unda tajna organizacija ili sta? jerbo, Superman, Flash i ostali su potpuno "javni" junaci, a Batman je s njima...
inace mi je to dobra fora jerbo je originalno... kad se samo sitin oni stari Batmana iz 40-ih di su se Batman i Robin setali ulicon u po bila dana
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/05/2006 : 18:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
naravno postoje nedostaci u stripovskom univerzumu ,ali probaj ih ignorirati i ne uzimati zdravo za gotovo jer ako to cinis onda ih ili previse idealiziras ili im oduzimas svu magiju od koje su i postali..time and time again..

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 09/05/2006 : 20:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ma znan to to se u teoriji knjizevnosti nazivlje willing suspension of disbelief, ali ono... lipo je kad ne triba toga bas prikovise bit

eh da, i koja je fora kad se crta misec u stripovin onako priko pola strane? ja nikad nisan vidija tliki misec... morebit da je to tako u americi....
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/05/2006 : 21:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mifugo

ma znan to to se u teoriji knjizevnosti nazivlje willing suspension of disbelief, ali ono... lipo je kad ne triba toga bas prikovise bit

eh da, i koja je fora kad se crta misec u stripovin onako priko pola strane? ja nikad nisan vidija tliki misec... morebit da je to tako u americi....

u arizoni sam jednom dozivio tako nesto ali ni blizu kao u japanu..preko cijele strane

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/05/2006 : 11:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
jedno pitanje: prelistah nekoliko izdanja year after i iznenadilo me sto je u njima Robin opet ima oni seljacki stari kostim (s onim obicnin R)? koji kurac?
da nije to trend - prvo su vratili Batmanu stari kostim (ajde de za znak, ali pojas je katastrofa), a sad jos i ovo...

da ne govorimo da su Catwoman i Huntress svaka prominile bar jedno 5-6 kostima u zadnji 15 godina ne svidja mi se kod Huntress ova zadnja verzija bas - mislin na ono veliko govno na ociman, ne na cinjenicu da je ogoljenija

eh da, jel cita ko Birds of Prey? sto mislite o tome... meni su super, ka i ostatak Batmanovaca...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/05/2006 : 16:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedno pitanje: prelistah nekoliko izdanja year after i iznenadilo me sto je u njima Robin opet ima oni seljacki stari kostim (s onim obicnin R)? koji kurac?
da nije to trend - prvo su vratili Batmanu stari kostim (ajde de za znak, ali pojas je katastrofa), a sad jos i ovo...

da ne govorimo da su Catwoman i Huntress svaka prominile bar jedno 5-6 kostima u zadnji 15 godina ne svidja mi se kod Huntress ova zadnja verzija bas - mislin na ono veliko govno na ociman, ne na cinjenicu da je ogoljenija
izgleda da je retro stil opet in,,sto naravno ima svojih nedostataka kao sto je nakazna i neprakticna maska huntress ili robonov kratki cape..bljk

eh da, jel cita ko Birds of Prey? sto mislite o tome... meni su super, ka i ostatak Batmanovaca...

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/05/2006 : 17:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
cekaj, znaci da Tim Drake sad stvarno ima stari kostim??? ja se sve nadah da je to neka zajebancija u tom jednom stripu
pa katastrofa, kako mogu to napravit, grozno izgleda... nije bilo dovoljno sto glupi kapetan marvel izgleda ka da je jucer ispa iz 30-ih nego su sad svi likovi taki...

nego, kako su to objasnili, ako uopce jesu? sta, nestalo je novih plasteva i odjece pa je tim mora uzet stare dickove ili sta?

Edited by - mifugo on 12/05/2006 17:49:54
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/05/2006 : 08:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
ma izgleda da se to hrpi ljudi nije svidjelo ,tako da je to samo kratka faza koja nije naisla na odobravanje...na srecu

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 13/05/2006 : 09:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ajde fala bogu... mislin, totalna glupost... prvo, to je totalno anakrono, drugo, nemere se objasnit i nema smisla ni u samom stripu... osim toga, glupo je da svaki robin izgleda bas potpuno isto...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/05/2006 : 12:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajde fala bogu... mislin, totalna glupost... prvo, to je totalno anakrono, drugo, nemere se objasnit i nema smisla ni u samom stripu... osim toga, glupo je da svaki robin izgleda bas potpuno isto...

apsolutno,svako vrijeme nosi svoj dir i ne treba se vracati na vec ispricane price

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/05/2006 : 21:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
uh ova serija "the city of crime postaje sve bolja i bolja...zanimljiv crtez ramon bachsa
isto tako prisustvo black maska u ostalim pricama donosi dozu perverznog humora,,suptilnijeg cak od jockerovog

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/05/2006 : 21:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
aaa,evo bas vidim da todd mcfarlene radi na novom crossoveru batman--spawn..dobro

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 15/05/2006 : 01:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
ma pun mi je vise kurac tih batman/spawn crossovera... ni oni prosli nisu bili bas narocito dobri, sta ce nam jos jedan

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 15/05/2006 : 16:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

uh ova serija "the city of crime postaje sve bolja i bolja...zanimljiv crtez ramon bachsa
isto tako prisustvo black maska u ostalim pricama donosi dozu perverznog humora,,suptilnijeg cak od jockerovog

ah vidin da si kupija novi broj svapskog batmana e pa i ja san isto, ali mi se bas ne svidja city of crime malo mi je dosadnjikav...
no zanima me sto ce bit dalje s onim da su otkrili da je Spoiler bila Batmanova ucenica i to... I jos mi je dobra fora ono kad Batman ceka na rezultate analize pa ne zna sta bi, pa samo tamo sidi ka budalesa to mi je prejaka fora...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/05/2006 : 17:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
jesi primjetio vrlo zanimljivu konverzaciju izmedu robina i batgirl gdje tim prestaje biti djecak i postaje muskarac i ucenik koji tezi nadmasiti svoga ucitelja..zanimljivo

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 15/05/2006 : 20:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

jesi primjetio vrlo zanimljivu konverzaciju izmedu robina i batgirl gdje tim prestaje biti djecak i postaje muskarac i ucenik koji tezi nadmasiti svoga ucitelja..zanimljivo

aha opcenito mi je taj dija bas dobar...
i ono di robin veli da je batman najbolji i najplemenitiji covik kojeg pozna, ali takodjer i najjeziviji
kod batmana je super upravo to sto je taki ludjak, a ne crno-bili lik...

vidin da ce sad izic 8.6. oni Superman sa predobron naslovnicon di sidi na oblacin i gleda na suncani Metropolis... jedva cekan

Edited by - mifugo on 15/05/2006 20:26:38
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/05/2006 : 22:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidin da ce sad izic 8.6. oni Superman sa predobron naslovnicon di sidi na oblacin i gleda na suncani Metropolis... jedva cekan

All-Star Superman?

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/05/2006 : 12:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

All-Star Superman?

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."

aha, mislin da je to to...

citat je zakon ubr
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 16/05/2006 : 14:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
to je ok izdanje....ipak ga morrison pise

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/05/2006 : 16:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

morrison je puno toga osvjezio i spasio ,samo sto su mu lica likova dosta slicna

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/05/2006 : 17:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

morrison je puno toga osvjezio i spasio ,samo sto su mu lica likova dosta slicna

Huh? Kakve to ima veze s njim, on je samo scenarist.

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000