forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 novi batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/05/2006 : 00:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by mifugo

sta je bilo?

http://en.wikipedia.org/wiki/Cassandra_Cain

Ukratko, Infinite Crisis na djelu.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
quote:
nesto mi govori da mrzim infinite crisis..mozda sam po prvi put u zivotu sentimetalno konzervativan..

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 25/05/2006 : 11:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
cekaj, tek je pocelo, mrzit ces je jos vise...

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 26/05/2006 : 12:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ajme koje sranje kako je sad odjednon postala zla? de molin te...

inace, citava ta prica s njezinin negovorenjen i "citanjen govora tijela" je prilicno smisna... da je nisu ucili govorit, nema sanse da bi to mogla naucit s 18, a vjerojatno bi bila i retardirana...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/05/2006 : 17:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajme koje sranje kako je sad odjednon postala zla? de molin te...

inace, citava ta prica s njezinin negovorenjen i "citanjen govora tijela" je prilicno smisna... da je nisu ucili govorit, nema sanse da bi to mogla naucit s 18, a vjerojatno bi bila i retardirana...

i to bas kasandra ,jedan od likova koji najvise slice samom batmanu..mozda im je bila previse savrsena ili pizdeki nisu imali novih ideja pa odlucili da sjebu sve novije likove u bat-univerzumu

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 26/05/2006 : 21:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
i kako sad da sve to skužimo mi koji nemožemo pratit batmana

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/05/2006 : 00:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

i kako sad da sve to skužimo mi koji nemožemo pratit batmana

strpljnje mozda nije zlato ali strpljivost jeste

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 27/05/2006 : 12:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
eto danas bas procitah doticni strip u striparni (jesam zidov, a? , al nije mi se dalo kupovat za 23 str. samo, a kupih neke druge )...

spojlr alrt (ne stephanie brown, iako se i ona javlja u stripu )

uglavnon, ispricana je u njemu prica o shivi ka klinki, pa ono kako joj je cain ubija sestru bla bla (ima u wikipediji isto sve) i na kraju kako je shiva valjda ozivila cassandru u lazarus pitu pa ju je c. pitala kliko je ljudi ubila otkad su se zadnji put borile (87, golin rukan ), pa dakako ce pristat samo ako ju ova pobidi.. i c. joj slomi na kraju vrat (ali mislin da shiva nije zapravo mrtva) i ode i ka na kraju se ne skuzi bas, ali cini se da odustaje od toga da bude batgirl i da ce puten zla...

nije mi bas sve jasno, citah izdvojenu epizodu pa mi motivacija nije bas bistra, ni njezini ni shivina...
(inace, dok je cassandra ka mrtva privremeno, susrece se sa spoiler u tom limbu ili sta vec )
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 27/05/2006 : 12:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
eh da, to se valjda dogadja ka u sadasnjosti, u van-jr-lejtr su ustanovili da je stvarno presla na stranu zla ili sta?

eh, da, procitah i dva nightwinga s pocetka godine 2006 (mislin da je December 2005-January 2006)... on je ka prisiljen suradjivat s Deathstrokeom (nisan skuzija tocno zasto, da ce ubit neku Sophie , ne sican se ko je ona, ali ni kako ga tocno drzi DS u saci) i trenira njegovu cer (Rose/Ravager, onu koja je ka bila u Teen Titanima i iskopala si oko - to nedavno citah, kupih album taj u Algoritmu )... pa je ka uzea drugi identitet - Renegade (umisto NW) jer je sad ka polu-zao (mora bit ka), a unda Oracle skuzi da nesto nije u redu i bit ce belaja

P.S. sta se uopce dogadje trenutno u IC? sta je bilo s onin svin silnin paralelnin supermanin? (dobro, bija je 1 )
ja stadoh s citanjem negdje na sijecnju 2006.. dalje neman pojma sta se dogadja... nisan jos nabavija nista...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/05/2006 : 19:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

eh da, to se valjda dogadja ka u sadasnjosti, u van-jr-lejtr su ustanovili da je stvarno presla na stranu zla ili sta?

eh, da, procitah i dva nightwinga s pocetka godine 2006 (mislin da je December 2005-January 2006)... on je ka prisiljen suradjivat s Deathstrokeom (nisan skuzija tocno zasto, da ce ubit neku Sophie , ne sican se ko je ona, ali ni kako ga tocno drzi DS u saci) i trenira njegovu cer (Rose/Ravager, onu koja je ka bila u Teen Titanima i iskopala si oko - to nedavno citah, kupih album taj u Algoritmu )... pa je ka uzea drugi identitet - Renegade (umisto NW) jer je sad ka polu-zao (mora bit ka), a unda Oracle skuzi da nesto nije u redu i bit ce belaja

P.S. sta se uopce dogadje trenutno u IC? sta je bilo s onin svin silnin paralelnin supermanin? (dobro, bija je 1 )
ja stadoh s citanjem negdje na sijecnju 2006.. dalje neman pojma sta se dogadja... nisan jos nabavija nista...

aa,i ja sam stao sa tim u sijecnju i prebacio teziste na batmana i outsidere ili ti po novo-starom opet titane

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 28/05/2006 : 14:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
rose/ravager je opet u titanima
IC je završio, suoerboy je mrtav, joker je ubio alexandra luthora jer mu nije dao da sudjeluje u njegovoj "igri", paralelni superman je umro dok su on i drugi superman spriječavali superboy primea da uništi zemlju, superboy prime je sad zatvoren u središtu crvenog oanskog sunca i stalno ga čuva 100 GL-ova, superman je privremeno izgubio moći, wonderwomen je otišla tražiti samu sebe ili tako neku glupost, a batman je poveo tima i dicka sa sobom negdje na godinu dana radi daljnjeg treninga i usavršavanja...tadadadad...one year later....eto, to vam je to sto se IC-a tice....
e i jos jedna stvar, black adam je postao ka polu dobar

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/05/2006 : 14:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

i stalno ga čuva 100 GL-ova

50. Zaboravio si najvažniju stvar. Superboy-Primeovi udarci su ponovno izmjenili stvarnost, a iz mješavine Multiple Earthova nastala je jedna New Earth. Uglavnom, neke su se stvari promjenile, a neke su ostale iste.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/05/2006 : 14:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
znaju ga zakomplicirad u dc ,svaka im cast,sve me to potsjeca na crisis on infinite earths

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 29/05/2006 : 20:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
ma, to s izmjenjenom stvarnosti pokušavam psihički potisnuti jer me jebeno iritira... :)

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 29/05/2006 : 21:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
a kako bi smislili nešto novo, to sa novim zemljama je dopizdilo

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/05/2006 : 22:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
bas zbog toga sam bacio teziste na regularne epizode batmana i samo iz kuta pratim globalna zbivanja ostatka dc univerzuma.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/05/2006 : 23:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

znaju ga zakomplicirad u dc ,svaka im cast,sve me to potsjeca na crisis on infinite earths

COIE danas mnogi smatraju klasikom, što nije bez vraga, ipak su Wolfman i Perez bili na visini zadatka. Infinite Crisis je po meni bio prekratak, izmjena crtača mi se nikako nije svidjela, sve je izgledalo nekako ubrzano, više se bavilo samim događajima, a premalo likovima. Mogao je to biti dostojan nasljednik COIE, ovako je ispala osrednja kopija. Ipak, 52 bi mogao ispasti kao jedna od boljih stvari proizašlih iz ovog rusvaja.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 30/05/2006 : 13:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

rose/ravager je opet u titanima
IC je završio, suoerboy je mrtav, joker je ubio alexandra luthora jer mu nije dao da sudjeluje u njegovoj "igri", paralelni superman je umro dok su on i drugi superman spriječavali superboy primea da uništi zemlju, superboy prime je sad zatvoren u središtu crvenog oanskog sunca i stalno ga čuva 100 GL-ova, superman je privremeno izgubio moći, wonderwomen je otišla tražiti samu sebe ili tako neku glupost, a batman je poveo tima i dicka sa sobom negdje na godinu dana radi daljnjeg treninga i usavršavanja...tadadadad...one year later....eto, to vam je to sto se IC-a tice....
e i jos jedna stvar, black adam je postao ka polu dobar

jao usavrsavanjena godinu dana mislin, koji kurac? to je ono, "unda se vrate i zateknu Gotham u kaosu"
puno buke i na kraju nista... sto se zapravo tako jako prominilo?
batgirl je postala zla... jel superman ima opet moci ili sta?

sta je ono bilo s ll-om? ovaj nas je bia ka lazni lex ili sta? a oni iz paralelnog univerzuma je bija ka "pravi"? zaboravih...

fala na novostin inace!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/05/2006 : 20:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
kasandra losa ,taman je zavolim i naviknem se na nju ,kad ono pedercine odlucile da je ocrne i maknu iz bat-tima..

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 31/05/2006 : 12:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
superman je u procesu ponovnog dobivanja moći...ili ih je već dobio, u svakom slučaju za njega se ne moraš brinuti

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 31/05/2006 : 17:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
a sta je to s luthoron?
zadnje sto znan je ono kad je isa ubit supergirl, cini mi se iz sijecnja...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 31/05/2006 : 23:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sta je to s luthoron?

Pa, Luthor je imao dosta važnu ulogu u Infinite Crisisu (iako je zapravo bio u pozadini glavnih događaja).

A ako pratiš 52, kolko sam shvatio, u jednom od idućih brojeva će Luthor predstaviti svoju verziju JLA.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 01/06/2006 : 17:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a sta je to s luthoron?

Pa, Luthor je imao dosta važnu ulogu u Infinite Crisisu (iako je zapravo bio u pozadini glavnih događaja).

A ako pratiš 52, kolko sam shvatio, u jednom od idućih brojeva će Luthor predstaviti svoju verziju JLA.

bas pitah na drugoj nekoj temi, koji je kurac taj 52????
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/06/2006 : 17:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a sta je to s luthoron?

bas pitah na drugoj nekoj temi, koji je kurac taj 52????

http://en.wikipedia.org/wiki/52_%28comics%29

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/06/2006 : 20:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
samo da se sve to komliciranje zavrsi sto prije i da se univerzumi vrate dobroj staroj kolotecini

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 01/06/2006 : 21:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
kako ne pratim redovne brojeve, danas sam pročito Batman-Hellboy-Starman
nije loš strip, tabanje nazi krelaca i spašavanje Starmanovog starog,
samo mi malo ne leži Mignolin crtež, al dobro ipak je to njegov strip

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000