forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 776

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mulder_

ja bre ne znam kako moze da vam se svidja bilo sta sto nije ferri, donateli crtez...ovi novi su katastrofa....jedino verni budi neku nadu

Meni je Ferri dosadio stalno jedne te iste face. Donatelli mi nikad nije bio odličan a Verni je kopija
Ferrija(tako da vrijedi isto i za njega) Ne razumijem zašto je svima Zagor samo Ferri, pa ima i drugih crtača...
Piccinelli i Sediolli su mi odlični, i mislim da nakon Ferrija ako uopće bude Zagora naslovnice ne treba crtati neka
kopija Ferrija. Zašto to ne bi radio crtač sa drukčijim stilom? i naslovnice bi možda bile bolje. Ljepše, s modernijim
crtežom. Ferri se već istrošio. Ipak je crtao više od 500 brojeva i nije ni čudo da su Zagorove poze iste. Zaboravio sam dodati da Ferri
za svaku ženu ima isto lice, isto je i kod muških samo promijeni boju kose i doda bradu.

Edited by - jack 50 on 03/02/2007 00:36:14
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ismolc34

quote:

ja bre ne znam kako moze da vam se svidja bilo sta sto nije ferri, donateli crtez...ovi novi su katastrofa....jedino verni budi neku nadu

što se mene tiče o Ferriju i Donateliju se ne raspravlja,oni su
plafon a o novima bi se dalo popričat.
ovaj pičineli mi je sve više u kurcu

Piccinelli radi odlične sjene, učio je od najboljeg
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote

ovaj mi je nekako naj
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
Laurenti. On nje baš među novima, ali i meni je dosta dobar, makar mu zagor izgleda kao gorila
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jack 50

quote:

Meni je Ferri dosadio stalno jedne te iste face. Donatelli mi nikad nije bio odličan a Verni je kopija
Ferrija(tako da vrijedi isto i za njega) Ne razumijem zašto je svima Zagor samo Ferri, pa ima i drugih crtača...
Piccinelli i Sediolli su mi odlični, i mislim da nakon Ferrija ako uopće bude Zagora naslovnice ne treba crtati neka
kopija Ferrija. Zašto to ne bi radio crtač sa drukčijim stilom? i naslovnice bi možda bile bolje. Ljepše, s modernijim
crtežom. Ferri se već istrošio. Ipak je crtao više od 500 brojeva i nije ni čudo da su Zagorove poze iste. Zaboravio sam dodati da Ferri
za svaku ženu ima isto lice, isto je i kod muških samo promijeni boju kose i doda bradu.

netreba mi modernizam.upravo obrnuto,kad uzmem zagora u ruke želim
osjetiti duh porošlosti,nekažem da netreba novih crtača dapače
ali mislim da zagor bez ferrija nije onaj pravi
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa normalno da nije, ali što će biti kad neće biti Ferrija?
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mejbi dis
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

http://i19.tinypic.com/477v6a1.jpg
mejbi dis

Pa ni to. Taj crtač koji je to crtao ima isto toliko godina koliko i Ferri
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 03/02/2007 : 00:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
[makar mu zagor izgleda kao gorila
[/quote]
zato su tete dobreeee
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 03/02/2007 : 02:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Valjda je iluzorno raspravljati da je Ferri najbolji, to je i logično jer najduže ga radi a biće tako još dugo vremena čak i kada bi sada prestao da crta Zagora. Donateli je majstor "strašne" atmosfere sa puno crno-bijelih kontrasta, kamenitih predjela, polučistih tabli, majstor "jeze" iako nije nacrtao puno strašnih priča - možda je najbolji u Hordama zla. Bignoti ima puno detalja i dosta "sitno" crta. Toliko o veteranima. Iako sam isključivi Zagorovac stvarno bi bilo najbolje da korice poslije Ferija crta Villa ali bojim se da je to nemoguće, njegove Texove korice su čista perfekcija - pogledajte samo sliku u Dylanovoj galeriji gdje on stoji sa Čikom, mogu ga samo zamisliti sa zagorovom sjekirom i crvenom košuljom šta bi napravio. Od "novih" su mi super Della Monica i Andreuci ali poslednjeg više ne vidim u programu novih izdanja u Italiji, neznam razlog. Sedioli mi je ok kao i Verni ali sad kada sam vidio Picinelija ovo mi je super. Pogledajte da ova slika dosta sliči korici sa 500 broja, izgleda da je po istom predlošku i nastala.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/02/2007 : 11:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:

E baš tako!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 03/02/2007 : 11:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by satko

Valjda je iluzorno raspravljati da je Ferri najbolji, to je i logično jer najduže ga radi a biće tako još dugo vremena čak i kada bi sada prestao da crta Zagora. Donateli je majstor "strašne" atmosfere sa puno crno-bijelih kontrasta, kamenitih predjela, polučistih tabli, majstor "jeze" iako nije nacrtao puno strašnih priča - možda je najbolji u Hordama zla. Bignoti ima puno detalja i dosta "sitno" crta. Toliko o veteranima. Iako sam isključivi Zagorovac stvarno bi bilo najbolje da korice poslije Ferija crta Villa ali bojim se da je to nemoguće, njegove Texove korice su čista perfekcija - pogledajte samo sliku u Dylanovoj galeriji gdje on stoji sa Čikom, mogu ga samo zamisliti sa zagorovom sjekirom i crvenom košuljom šta bi napravio. Od "novih" su mi super Della Monica i Andreuci ali poslednjeg više ne vidim u programu novih izdanja u Italiji, neznam razlog. Sedioli mi je ok kao i Verni ali sad kada sam vidio Picinelija ovo mi je super. Pogledajte da ova slika dosta sliči korici sa 500 broja, izgleda da je po istom predlošku i nastala.

Andreucci je u Dampyrovom timu mislim.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 03/02/2007 : 11:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

E baš tako!

Kakva glupost!!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 03/02/2007 : 11:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Amajlija od žada na kioscima.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 12:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Amajlija od žada na kioscima.

Odlično
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/02/2007 : 12:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by satko

Valjda je iluzorno raspravljati da je Ferri najbolji, to je i logično jer najduže ga radi a biće tako još dugo vremena čak i kada bi sada prestao da crta Zagora. Donateli je majstor "strašne" atmosfere sa puno crno-bijelih kontrasta, kamenitih predjela, polučistih tabli, majstor "jeze"

Probaj to usporediti s epizodom koju je Della Monica nacrtao(Vampir SD 61/63) ili Crni Brod(LU-113/114). Tamo je mnogo bolja atmosfera, za mene je Della Monica kralj strašne atmosfere
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47457 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/02/2007 : 17:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
amajlija prosjek,iduči bi moga bit bolji čini mi se

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 04/02/2007 : 03:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote

Probaj to usporediti s epizodom koju je Della Monica nacrtao(Vampir SD 61/63) ili Crni Brod(LU-113/114). Tamo je mnogo bolja atmosfera, za mene je Della Monica kralj strašne atmosfere

--------------------------------------------------------------------------------

da,atmosfera je odlična šteta da je ona priča s crnim brodom prekratka.

Yea, Iwood i Jack 50 potpuno se slažem Della Monica je super,imam jednu talijansku priču od četiri epizode koju on crta i odličnaje a i ove što spominjete su super. O Donateliju sam govorio kao o starom vuku a pogledajte da sam spomenuo i Dela Monicu, ma on je meni zajedno sa Anderucijem najbolji od dosad objavljenih epizoda sa novim crtačima, nisam još čitao Sediolija i Vernija ali gledao sam nijhov crtež i sviđa mi se.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 01/03/2007 : 17:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/03/2007 : 17:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice su sve lošije i lošije. Volim Ferrija i najdraži mi je stripcrtač, ali volio bih vidjeti nekog novog crtača naslovnica.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 01/03/2007 : 19:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Ja san mislia da će iza 500 počet Verni crtati...

Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 01/03/2007 : 21:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
ma vidi mu lijevu šaku
horror
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 01/03/2007 : 21:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Volin Ferrijev crtež, ali ovo je katastrofa...

Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/03/2007 : 21:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma vidi mu lijevu šaku
horror

bolje da je zagor stisnuo pesnicu

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 01/03/2007 : 21:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote

[/quote]bolje da je zagor stisnuo pesnicu

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
[/quote]

ili im pokazao prosti prst
Go to Top of Page
Page: of 776 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000