forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 (Post)Revolucionarni Marti Misterija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 53

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/01/2007 : 14:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tantus

quote:
Originally posted by prozirna senka

Sinoc sam procitao Velikog Hudinija i nemam bas nekih lepih reci. No, zasto nemam, obrazlozicu potanko jedared. I opet, iako ne valja, Veliki Hudini je za pola koplja bolji od mnogih Martija predrevolucionarnog perioda.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.

Hudini mi je ostavio utisak dobrog zapleta t.j. da je osnovna ideja imala potencijal za odličan strip, a dobili smo prosečnu realizaciju. Ali stoji da je mnogo bolji od većine onoga što smo čitali u poslednjih 50-ak brojeva predrevolucijarnog perioda.

grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi

Da, da, to je i moj utisk. No, mrzelo me juce da obrazlazem...
Kasteli kao po obicaju je servirao jednu (potencijalno) jako interesantnu pricu, ali je uveo previse elemenata u igru, pa se malkice zagubio. Razocarala me ta zapetljancija oko Grofa Sen Zermena, bas. A i baza Drugde, takodje...

Specijal je, kao sto se i ocekivalo, jedno teeeeeeeeeeeeeeeeesko sranje. Nikako necu razumeti zasto stafovci namerno pisu kretenske price za specijale. To je postao trade mark mm specova... A znaju da kukaju kako prodaja ide lose. Svasta.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 12/01/2007 : 15:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da, da, to je i moj utisk. No, mrzelo me juce da obrazlazem...
Kasteli kao po obicaju je servirao jednu (potencijalno) jako interesantnu pricu, ali je uveo previse elemenata u igru, pa se malkice zagubio. Razocarala me ta zapetljancija oko Grofa Sen Zermena, bas. A i baza Drugde, takodje...

Specijal je, kao sto se i ocekivalo, jedno teeeeeeeeeeeeeeeeesko sranje. Nikako necu razumeti zasto stafovci namerno pisu kretenske price za specijale. To je postao trade mark mm specova... A znaju da kukaju kako prodaja ide lose. Svasta.

Ma uvođenje Drugde je bilo potpuno bez potrebe. Mogla je da se napiše odlična priča sa vezom vrhunskog iluzionizma i Agartija i to je to. Šteta.

Specijal je bio prava reciklaža prethodnih loših Specijalaca i povezivanje istih sa temom putovanja kroz vreme. Mislim da su 2 koraka jako važna da se nešto promeni sa Specijalcima:

1. Da se ne spominju više Di i Keli, Endži još i nekako...
2. Da ih više ne crta Torti :-(

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/01/2007 : 15:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
>Specijal je bio prava reciklaža prethodnih loših Specijalaca i povezivanje istih sa temom >putovanja kroz vreme. Mislim da su 2 koraka jako važna da se nešto promeni sa Specijalcima:

Bas tako. Rekanjo nam ama bas nista novo nije ponudio sto se putovanja kroz vreme tice. Smor.
I pride nam se specijalci pretvorise u SBE izdanje Playboya, sa Endzi na duplerici (ovde i sa spec. gosc. gdjom Misterija). Smor na kvadrat.

>Specijal je bio prava reciklaža prethodnih loših Specijalaca i povezivanje istih sa temom >putovanja kroz vreme. Mislim da su 2 koraka jako važna da se nešto promeni sa Specijalcima:
>
>1. Da se ne spominju više Di i Keli, Endži još i nekako...
>2. Da ih više ne crta Torti :-(

Onda cemo da dobijemo i sedmu regularnu svesku:-))) u godini:PppP

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/01/2007 : 20:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
>Almanah lagani shit, ali pritom i *simpatican* shit, pa ajd, nek' im bude.

Prilicno blesava epizoda, moram da priznam. Tu je negde, za prolaz, ali jedva...
Inace, ne znam sta su se scenaristi uhvatili maglina i mladih zvezda ko pijan plota, pa ne rastu tamo civilizacije, pobogu! Ako hoces bas da pokazes kako u Mlecnom putu ima jos pametnog sveta, izadji malkice iz maglina i izaberi neku pogodniju zvezdu (Betelgez npr, ako bas hoces na Orion da se pozivas). Prvo Plejade, sad Orionov mac... E bas svasta.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 17/01/2007 : 19:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
@psenka:jel tebi radi ovaj mail u profilu?Slao sam ti nešto ovih dana pa ako mi možeš odgovoriti bio bih ti zahvalan.

Ispričavam se što ovako ulećem,čim se senka javi brišem ovaj post.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 17/01/2007 : 21:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ne moras da brises post, mail sam video pre spavanja.
Sad cu da ti riplajujem.

Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 09/02/2007 : 14:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
U aprilu nas očekuje zanimljiva kombinacija Morales - Allessandrini:

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=71&collocazione=3&numero=290

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 09/02/2007 : 15:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
A pre toga gigant (12, ne 11!) Morales - Orlandi

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=29&collocazione=3#

Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 26/02/2007 : 09:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
http://www.ubcfumetti.com/martinmystere/?13276

Evo, ishvališe i Ameliu. Tako smo dobili trećeg dobrog Martija u nizu...

Još da je Gigant pošteno odrađen...Tema mi ipak ne obećava previše...

Edited by - tantus on 26/02/2007 09:53:45
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 12/03/2007 : 10:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
Par reči na temu novog Giganta...

Pošto su svi Giganti do sada imali neku vezu sa kontinuitetom Martija, zanimalo me kako će to da se uklopi u najnoviju priču Dieci Piaghe, koja mi nije imala očiglednu vezu sa ranijim epizodama.

E pa ovaj put i nema. Odmah u uvodu Castelli je naglasio tu činjenicu da je priča iz ovogodišnjeg Giganta potpuno nezavisna i ne dodaje niti razjašnjava ništa novo iz načetih tema ranijih epizoda Martija.

Ali zato je uradio jednu zanimljivu stvar i naveo koje Misterije iz ranijih epizoda su još uvek otvorene za rešavanje i verovatno možemo da ih očekujemo u budućnosti. Pa da krenemo:

1. Iz epizode 3 Operacija Arka se pozivaju na nekog duha (Inka valjda) čije sam ime zaboravio (davno sam čitao epizodu, a nije mi bila pri ruci da proverim). Tu je ostao prostor za nastavak...
2. Dvobroj 11 i 12 se završava sa Kristalnim kosturom koji nije uspeo da dođe do svoje lobanje. Castelli je napisao da ćemo razješnjenje njegovog porekla da dobijemo u skoroj budućnosti.
3. Identitet Gospodara Vukova koji je ujedinio narod stepa je isto ostao nerazjašnjen (epizode 176 - 177).
4. U kod nas neobjavljenoj epizodi Kraljevstvo Vila br. 138 je Orloff oslobodio Merlina i ovaj je rekao da mora jednom da mu vrati uslugu (koja još nije vraćena).
5. Džaspera, dečaka koji sve zna, smo zadnji put videli u broju 139 bis. Ne znamo šta je dalje bilo sa njim.

Ostale spomenute epizode nisu toliko zanimljive za naše prostore, jer neće skoro izaći kod Ludensa. Znači Castelli hoće još detaljnije da razjasni Dečaka koji je došao sa meseca iz epizode 239, kao i Za-te-neja iz 242-243.

Šta mislite koje su još teme otvorene za doradu (osim navedenih) i iz kojih bi mogli da nastanu kvalitetni scenariji budućih epizoda?

Što se tiče Giganta, nisam stigao da ga pročitam do kraja, ali je tema ispala zanimljiva (Morales ipak ne može da omane). Jako mi se svidelo kako je Morales zamislio da se u današnje vreme pomoću dostignuća nauke (pre svega genetičkim inžinjeringom) realizuje "Deset kuga" koje je Bog po Bibliji poslao na Egipat. Orlandov crtež malo hladan (zadnji put sam ga čitao u Sudbini Atlantide br. 279 koja nije previše oduševila članove foruma), ali je OK. I kao i uvek u Gigantima iscrpan tekst na kraju stripa, koji prikazuje zanimljive istorijske činjenice povezane sa temom.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/03/2007 : 11:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tantus

Par reči na temu novog Giganta...

1. Iz epizode 3 Operacija Arka se pozivaju na nekog duha (Inka valjda) čije sam ime zaboravio (davno sam čitao epizodu, a nije mi bila pri ruci da proverim). Tu je ostao prostor za nastavak...

Pa ne dešava se radnja u Arci u Turskoj? U Osveti Raa u Belizeu su bile samo one ubilačke iluzije u onoj pećini,ne?
quote:

2. Dvobroj 11 i 12 se završava sa Kristalnim kosturom koji nije uspeo da dođe do svoje lobanje. Castelli je napisao da ćemo razješnjenje njegovog porekla da dobijemo u skoroj budućnosti.

To me oduvijek zanimalo, epizoda je lijepo završila tipa da" kosturovo tijelo još uvijek čeka na svoju lubanju..." Kasnije se te samoubilačke vizije koje je izazivala lubanja ponavljaju kad odlaze u Babilonsku kulu, barem mislim. A to je povezano sa konačnim oružjem za uništenjem od Mua.
quote:

3. Identitet Gospodara Vukova koji je ujedinio narod stepa je isto ostao nerazjašnjen (epizode 176 - 177).

To je onaj Tetovirani čovjek kojeg je i SD objavila?
quote:

4. U kod nas neobjavljenoj epizodi Kraljevstvo Vila br. 138 je Orloff oslobodio Merlina i ovaj je rekao da mora jednom da mu vrati uslugu (koja još nije vraćena).

Merlin i artirijanski ciklus su nepresušno vrelo misterija...
quote:
5. Džaspera, dečaka koji sve zna, smo zadnji put videli u broju 139 bis. Ne znamo šta je dalje bilo sa njim.

On je u tom broju htio postati Antikrist u Exersteinu? Kako je castelli objasnio uopće postojanje tog Jaspera u daljnim epizodama? Znam da ima pristup univerzalnoj bazi podataka Akashiju i da ga valjda ta ogromna moć pokvarila, ne?

Imaš još one izvanzemaljce s Quivere i one izvanzemaljce koji se spominju u "Guliverovim putovanjima".

Ima i jedna stara misterija kojoj se nikad nisu posvetili, a spominje se od početka. Naime, to je prva prava ekspedicija Martina i Orloffa u Mohenjo Daro kad su prvi put pronašli tragove atomske ekplozije u prapovijesnom dobu... Templara se već dugo nisu taknuli.

MOgli bi i nešto tipa Da Vincijev kod.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 12/03/2007 : 13:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
Pa ne dešava se radnja u Arci u Turskoj? U Osveti Raa u Belizeu su bile samo one ubilačke iluzije u onoj pećini,ne?

Ma valjda, kažem ti da sam zaboravio. Moram ponovo da pročitam dvobroj 2-3.

To je onaj Tetovirani čovjek kojeg je i SD objavila?

Aha.

On je u tom broju htio postati Antikrist u Exersteinu? Kako je castelli objasnio uopće postojanje tog Jaspera u daljnim epizodama? Znam da ima pristup univerzalnoj bazi podataka Akashiju i da ga valjda ta ogromna moć pokvarila, ne?

Jeste, Castelli se u Bis-u nije dalje bavio objašnjenjem, čak koliko se sećam Džasper ima pozitivnu ulogu u priči.

Imaš još one izvanzemaljce s Quivere i one izvanzemaljce koji se spominju u "Guliverovim putovanjima".

Ne volim previše "raznovrsna" izvanzemaljska rešenja misterija, dovoljni su mi oni iz kontinuiteta koji su sleteli u Australiju...

Ima i jedna stara misterija kojoj se nikad nisu posvetili, a spominje se od početka. Naime, to je prva prava ekspedicija Martina i Orloffa u Mohenjo Daro kad su prvi put pronašli tragove atomske ekplozije u prapovijesnom dobu... Templara se već dugo nisu taknuli.

To bi sve bilo zanimljivo...

Edited by - tantus on 12/03/2007 13:56:38
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/03/2007 : 16:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakav duh Inka se pominje u Operaciji Arka, to je jedna kratka prica koja se desava na Araratu i nema nikakvih veza sa duhovima. Mora da je neka greska.

Jedva cekam nastavak Kristalne lobanje. Mislio sam da ce se njoj Kasteli mnogo ranije vratiti, ali dobro...

Decak koji je dosao sa Meseca je do jaja zabavna epizoda. Nazalost, sam kraj je prilicno glup, no radujem se nastavku.

A kao sto kazah u recenziji Za-Te-Neja, bice i treceg dela price. Nazalost.

Nadam se da ce mi gigant stici kroz koji dan, pa da se bacim i ja na citanje...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/03/2007 : 23:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
kad si vec tu, je li ruska ambasada 81. bila u ankari ili istanbulu, znas li mozda?, ne uspijevam to pronaci...
meni se cini da je bila u ankari, da je castelli fulao, a u istanbulu samo gen. konzulat...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7498 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 12/03/2007 : 23:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ako me sjećanje ne vara u epizodi 3 završava "Osveta božanstva Ra" i nema nikavog duha osim onih koje su oni umislili zbog haluciogenih plinova(Orli skoro poludio) a riječ je o globusu na kojem je nacrtan položaj Atlantide koju su Egipčani donijeli u Belize Mayama. Dakle nema govora o Inkama.
U istoj epizodi počinje i završava "Operacija Arka" (62 str.) koja sigurno nema veze sa duhovima, a radnja je u Turskoj.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/03/2007 : 00:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

kad si vec tu, je li ruska ambasada 81. bila u ankari ili istanbulu, znas li mozda?, ne uspijevam to pronaci...
meni se cini da je bila u ankari, da je castelli fulao, a u istanbulu samo gen. konzulat...

U Ankari. Dr Milan Stojadinovic u svojim memoarima "Ni rat ni pakt" veli da
"... U to vreme sovjetski ministar nije bio u Ankari. Zastupao ga je otpravnik poslova,..." (str. 429)
I nije to jedino mesto na kome je Kasteli fulao. Na strani 66 u vinjeti koja pokazuje deo turske i sovjetske Jermenije, nalazi se i Mar Morto. S obzirom na moju 5icu iz geografije svojevremeno, izazivam alfija i tvrdim da tamo treba da stoji Mar Nero

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/03/2007 : 09:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam u vezi duha kojeg je tantus spominjao. Naime, na kraju Osvete Božanstva Ra,3. broj, pojavljuje se stari Egipćanin koji ih pušta iz pećine. Marti ga na kraju naziva duhom i nije se saznalo tko je on i što je on. Isto tako, što se tiče misterije Arke, Martin se zapravo završetka te avanture niti ne sjeća jer je izgubio pamćenje.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/03/2007 : 19:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"... U to vreme sovjetski ministar nije bio u Ankari. Zastupao ga je otpravnik poslova,..." (str. 429)
I nije to jedino mesto na kome je Kasteli fulao. Na strani 66 u vinjeti koja pokazuje deo turske i sovjetske Jermenije, nalazi se i Mar Morto. S obzirom na moju 5icu iz geografije svojevremeno, izazivam alfija i tvrdim da tamo treba da stoji Mar Nero

thx!
ajde ovo molim te proslijedi gastonu za kojeg si ionako pisao ona 2 clanka za mafest! ja sam za promjenu natpisa na onoj tabli u generalni konzulat, nasao sam da je 85 bilo veleposl. u ankari, pa mi je bilo jako sumnjivo da su ga tada preselili..., ali nisam bio siguran pa nije proslo...
ima i jos jedna stvar vezana uz armeniju koju smo popravili...mogu ti reci jako naporan posao, ali marti to zasluzuje, a moje je poznavanje povijesti srecom nelose...

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/03/2007 : 22:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Vec smo se culi sinoc. I ja sam za promenu table, kao i ti.
Jermeniju? Mislis ono u fusnoti?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/03/2007 : 23:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

thx!
ajde ovo molim te proslijedi gastonu za kojeg si ionako pisao ona 2 clanka za mafest! ja sam za promjenu natpisa na onoj tabli u generalni konzulat, nasao sam da je 85 bilo veleposl. u ankari, pa mi je bilo jako sumnjivo da su ga tada preselili..., ali nisam bio siguran pa nije proslo...
ima i jos jedna stvar vezana uz armeniju koju smo popravili...mogu ti reci jako naporan posao, ali marti to zasluzuje, a moje je poznavanje povijesti srecom nelose...

Ovdje se za napomenu treba reci kako nigdje u Arci nije eksplicitno navedeno da je ambasada SSSR-a bila u Istanbulu, a Dado i ja smo ponosni sto radimo s ljudima koji s toliko zara pristupaju radu na stripovima cineci da oni zaista budu napravljeni na najbolji moguci nacin! Naravno, i pored sveg to truda greske se znaju dogoditi, no potrudit cemo se da u konacnom izdanju budu svedene na najmanju mogucu mjeru.

Curunire, Senko - HVALA!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/03/2007 : 23:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pogledao sam u vezi duha kojeg je tantus spominjao. Naime, na kraju Osvete Božanstva Ra,3. broj, pojavljuje se stari Egipćanin koji ih pušta iz pećine. Marti ga na kraju naziva duhom i nije se saznalo tko je on i što je on. Isto tako, što se tiče misterije Arke, Martin se zapravo završetka te avanture niti ne sjeća jer je izgubio pamćenje.

Yu-bi-tu? Mi-tu!

Pa taj "Egipcanin" je Hauard Karter. To se cak i potvrdjuje u Prokletom plemenu.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/03/2007 : 23:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

quote:

quote:

thx!

Ovdje se za napomenu treba reci kako nigdje u Arci nije eksplicitno navedeno da je ambasada SSSR-a bila u Istanbulu, a Dado i ja smo ponosni sto radimo s ljudima koji s toliko zara pristupaju radu na stripovima cineci da oni zaista budu napravljeni na najbolji moguci nacin! Naravno, i pored sveg to truda greske se znaju dogoditi, no potrudit cemo se da u konacnom izdanju budu svedene na najmanju mogucu mjeru.

Curunire, Senko - HVALA!

Koji je onda tacan prevod onog mog kvota sinoc apropo Ambasade?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/03/2007 : 00:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Prijevod je okay, ali to je kadar ispred. U kadru gdje se vidi natpis nema nigdje eksplicitno navedeno da je ambasada u Istanbulu.

Uglavnom, ne brini se. Rijesit cemo to na zadovoljavajuci nacin.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/03/2007 : 00:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
U to ne sumnjam;)

Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 14/03/2007 : 08:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pogledao sam u vezi duha kojeg je tantus spominjao. Naime, na kraju Osvete Božanstva Ra,3. broj, pojavljuje se stari Egipćanin koji ih pušta iz pećine. Marti ga na kraju naziva duhom i nije se saznalo tko je on i što je on.

Yu-bi-tu? Mi-tu!

Proveriću ovo detaljnije, pa ću vam reći na šta je Castelli mislio...

Go to Top of Page
Page: of 53 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000