Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/08/2007 : 19:25:46
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by risbozg nagazite samdoriju pa se hvalite ali dok vam je pudara dokle nema šansi
pa zar je pudar kriv šta ona dva mamlaza ne zabijajuda im dođe ne znam koji trener,opet bi bilo isto...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Jebiga, imaš pravo, ali lakše je smjenit trenera nego priznat da si precjenio neke igrače i pogrješio kod dovođenja igrača.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/08/2007 : 22:29:55
|
Bebek dobio negativnu ocjenu jer nije dosudio jedanaesterac za Hajduk u Vinkovcima Kontrolor suđenja utakmice Cibalia - Hajduk Ivan Novak dao je glavnom sucu utakmice Ivanu Bebeku negativnu ocjenu 7,4.
Po njegovoj procjeni Bebek je trebao dosuditi jedanaesterac za Hajduk radi prekršaja nad Verpakovskisom. Zbog ove negativne ocjene sudac Bebek morat će pauzirati najmanje četiri utakmice.
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15636 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/08/2007 : 22:35:12
|
quote: Originally posted by risbozg nagazite samdoriju pa se hvalite ali dok vam je pudara dokle nema šansi
pa zar je pudar kriv šta ona dva mamlaza ne zabijajuda im dođe ne znam koji trener,opet bi bilo isto...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
pa ko ih je stavio da igraju skupa - pa kaj vi konji jedni nemate ni jednog drugog napadaća ili mislite da bute ova dva majstora za promašaje prodali za milijune eura -- jedino da igraju u dinamu a ne u tam nekom hajduku
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 02:54:58
|
Bebek dobio negativnu ocjenu jer nije dosudio jedanaesterac za Hajduk u Vinkovcima Kontrolor suđenja utakmice Cibalia - Hajduk Ivan Novak dao je glavnom sucu utakmice Ivanu Bebeku negativnu ocjenu 7,4.
Po njegovoj procjeni Bebek je trebao dosuditi jedanaesterac za Hajduk radi prekršaja nad Verpakovskisom. Zbog ove negativne ocjene sudac Bebek morat će pauzirati najmanje četiri utakmice.
Jos malo pa ce se kod nas uvoziti sudci, malo ih je ostalo... Ali jebes penal, sto nisu zabili sanse i sve bi bilo uredu. Mada ni fortuna nas nece, ona lopta je mogla uci u gol a ne u vratnicu...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 04:06:57
|
quote: Originally posted by Dado Ali jebes penal, sto nisu zabili sanse i sve bi bilo uredu.
jebeš njih,šta on nije svira penal
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15636 Posts
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15636 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 13:53:53
|
quote: Originally posted by Dado Ali jebes penal, sto nisu zabili sanse i sve bi bilo uredu.
Ali svirao je dinamu u prvom kolu, kad postanemo najhrvackiji klub mozda i mi dobijemo stogod.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 13:55:04
|
Ili ono bjese najkatolickiji? Pa kud Heyoka za njih navija, nije normalan. Ti iz cazinske krajine nisu bas naj...
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2007 : 14:18:30
|
quote: Originally posted by Dado
Ali svirao je dinamu u prvom kolu, kad postanemo najhrvackiji klub mozda i mi dobijemo stogod.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Dinamu je svejedno dal će svirat kad i tako utrpaju 5 komada po utakmici.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 09/08/2007 : 16:26:08
|
Super-vijest iz Nyona: UEFA nije izbacila Hajduk! 9/8/2007 prije 6 min
Odlična vijest iz Nyona, Hajduk će igrati u drugom pretkolu Kupa UEFA – odlučila je to upravo Disciplinska komisija UEFA!
- Ludilo, svaka čast, presretni smo. Dobit ćemo nekakvu novčanu kaznu, još ne znamo koliko, no to nije ni važno – javio se Glasu Dalmacije direktor Hajduka Fredi Fiorentini.
"Slučaj Gabrić“ riješen je u Hajdukovu korist, preciznije splitska momčad nije dobila najtežu moguću kaznu, a rezultat prve utakmice (1:1) i službeno je registriran.
Ulaznice za Hajduk - Sampdoria od sutra mogu u prodaju…
http://rumblebum.blogspot.com/ |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7504 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 09/08/2007 : 16:33:16
|
quote: Originally posted by Rico
Super-vijest iz Nyona: UEFA nije izbacila Hajduk! 9/8/2007 prije 6 min
Odlična vijest iz Nyona, Hajduk će igrati u drugom pretkolu Kupa UEFA – odlučila je to upravo Disciplinska komisija UEFA!
- Ludilo, svaka čast, presretni smo. Dobit ćemo nekakvu novčanu kaznu, još ne znamo koliko, no to nije ni važno – javio se Glasu Dalmacije direktor Hajduka Fredi Fiorentini.
"Slučaj Gabrić“ riješen je u Hajdukovu korist, preciznije splitska momčad nije dobila najtežu moguću kaznu, a rezultat prve utakmice (1:1) i službeno je registriran.
Ulaznice za Hajduk - Sampdoria od sutra mogu u prodaju…
http://rumblebum.blogspot.com/
Toooo!! Sutra po ulaznice
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 16:40:29
|
quote: Originally posted by Spock Sutra po ulaznice
ja bi na tvom mistu odmah krenija,uzeo šator i počeo kampirati ispred poljuda...sutra će biti tarapana za karte!!
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 16:46:58
|
quote: Originally posted by supermark Dinamu je svejedno dal će svirat kad i tako utrpaju 5 komada po utakmici.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Cekaj malo, bit ce i onih sa 1:0 u kojima je sudac odigrao kljucnu ulogu, kao i prosle godine...
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 16:50:52
|
quote: Originally posted by Spock Sutra po ulaznice
ja bi na tvom mistu odmah krenija,uzeo šator i počeo kampirati ispred poljuda...sutra će biti tarapana za karte!!
Vidim da se ti dobro propremio za sutra;aj onda si moga uzet i meni koju kartu |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 09/08/2007 : 16:53:00
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by supermark Dinamu je svejedno dal će svirat kad i tako utrpaju 5 komada po utakmici.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Cekaj malo, bit ce i onih sa 1:0 u kojima je sudac odigrao kljucnu ulogu, kao i prosle godine...
Je li dolaziš u idući četvrtak? Izgleda da si počeo donosit sriću.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 16:58:32
|
quote: Originally posted by COLUMBO Vidim da se ti dobro propremio za sutra;aj onda si moga uzet i meni koju kartu
ma ne idem ja,ide neki columbo s foruma
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 16:59:33
|
quote: Originally posted by COLUMBO Je li dolaziš u idući četvrtak? Izgleda da si počeo donosit sriću.
mislim da bi bernardu trebalo zabraniti da dođe,problem je ipak u njemu a ne u dadi
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 17:02:27
|
"Bijeli" su sankcionirani samo financijski: 10.000 švicarskih franaka za administrativnu grešku (neprijavljivanje Gabrića), te 20.000 franaka za paljenje "bengalki" tijekom meču sa Budućnosti na Poljudu! "Prevedeno" u našu valutu, to je oko 130 tisuća kuna, što je zbilja "prava sitnica" u odnosu na ono čega smo se plašili...
- Ludilo, presretni smo... Sampdoria definitivno dolazi na Poljud. Eto, vidite, dvostruko veća kazna je za bengalke, nego za "slučaj Gabrić" oko kojega se digla velika prašina! – javio se Glasu Dalmacije direktor Hajduka Fredi Fiorentini, te dodao:
- Ovo je ujedno i pravo upozorenje UEFA: ponovi li se bakljada protiv Talijana, moglo bismo doživjeti sudbinu - Partizana!
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 17:03:27
|
"Bijeli" su sankcionirani samo financijski: 10.000 švicarskih franaka za administrativnu grešku (neprijavljivanje Gabrića),
e sad da je fiorentini čovik i karakter,on bi iz svog džepa triba platit kaznu
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 09/08/2007 : 17:06:36
|
"Bijeli" su sankcionirani samo financijski: 10.000 švicarskih franaka za administrativnu grešku (neprijavljivanje Gabrića),
e sad da je fiorentini čovik i karakter,on bi iz svog džepa triba platit kaznu
Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 17:08:34
|
quote: Originally posted by COLUMBO Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi.
ma neće ni on dugo,nitko nije nezamjenjiv...
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 09/08/2007 : 17:10:56
|
quote: Originally posted by COLUMBO Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi.
ma neće ni on dugo,nitko nije nezamjenjiv...
Nadajmo se. |
|
|
Topic |
|