forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 776

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 11:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Mogao bi da napišeš podatke u profilu.
[/quote]
Ma da ne bi... tajnost iznad svega!!!

A istina je da su mnogi negativci njemci, osim gore nabrojanih tu je Axel von hegel...
Moralo bi biti zanimljivo, vatat će ga 11 epizoda. A prijedlog od inferma je dobar, zato se i javi na moju temu o scenaristima.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 12:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
Eh, ovo je možda i bilo, al nov sam na forumu. Jeste primjetili identične naslovnice Zagor extra br. 44 Šumski demoni i Zagor specijal Utrka sa sedam strelica!

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 12:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
To su se naši zajebali....
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 14:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

To su se naši zajebali....

Nisu se zajebali.Neko mi je s foruma reka da su ubačene epizode više u prvih extra 20-tak brojeva jer su u Italiji imali 130 stranica a u nas 95. Tako je došlo do nestašice naslovnica zbog viška brojeva i neke su stavljali iz vinjeta stripa a neke novije koje su tek tad izasle u Italiji(npr. Okrsaj u Toledu naslovnica je nedavno izisla u Italiji)
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 15:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
Morali su se snaći nekak. Valjda dizanje cijene nije bilo baš najbolje rješenje pa su onda samo ostali na istom broju stranica.

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 15:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
501. broj, piše Ade Capone,priča u tri djela, opet indijanska mitologija+horor... zvuči primamljivo!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/09/2007 : 16:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Odlicno mi izgleda ova nova naslovnica sto je za sada dostupna samo kao thumbnail (Terre inesplorate), ocekujem za koji sat, najkasnije ujutro, da je postave na SBE sajtu.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 20:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Odlicno mi izgleda ova nova naslovnica sto je za sada dostupna samo kao thumbnail (Terre inesplorate), ocekujem za koji sat, najkasnije ujutro, da je postave na SBE sajtu.

Samo da nije opet neki izgubljen narod...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/09/2007 : 09:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa neke neistrazene zemlje jesu, mozda ima naroda a mozda kojekakvih zivuljki kao sto smo vec videli ranije kod Zagora u onoj prici za letecim zabama, onim ogromnim "nojevima" sto su ih jahali...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 13:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Kao i one debilne epizode sa praljudima i srednjvjekovnim francuzima...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 13:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao i one debilne epizode sa praljudima i srednjvjekovnim francuzima...

...koji imaju svoja carstva skrivena iza Zagorove kolibice u jednoj buži koja se nakon epizode ponovno začepi kako činjenice ne bi kontrirale povjesnoj realnosti i suvišnim pitanjima...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
...koji imaju svoja carstva skrivena iza Zagorove kolibice u jednoj buži koja se nakon epizode ponovno začepi kako činjenice ne bi kontrirale povjesnoj realnosti i suvišnim pitanjima...
[/quote]
Točno tako!!!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
[quote][i] Jel Richter Nijemac? Zar opet, svi zločesti profesori su Nijemci (Hellingen, Wolfingham...).

Ne samo on i Veribad vuče na Njemce, Axel von Hegel, a tek Otto Kraus... Švabo do švabe...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote][i] Jel Richter Nijemac? Zar opet, svi zločesti profesori su Nijemci (Hellingen, Wolfingham...).

Ne samo on i Veribad vuče na Njemce, Axel von Hegel, a tek Otto Kraus... Švabo do švabe...

Svi mrki, disciplnirani, genijalni, nemilosrdni, u sve se razumu...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Hitlerov ponos....
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17206 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/09/2007 : 16:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]
Zasto? Ti si mozda neki stari clan koji je izbacen, pa sad dolazis pod novim nickom
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 16:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Zasto? Ti si mozda neki stari clan koji je izbacen, pa sad dolazis pod novim nickom
[/quote]
Vjeruj nisan, tribalo mi je dosta dok san skužio kako se registrirat, a ne znan zašto bi otkriva osobne podatke, jebiga postoji privtnost...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/09/2007 : 17:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

A tek Grunf!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 17:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Inferno

quote:

Da! I onda kad pokazuje na kolikoga čovjeka je naiša!
A tek Grunf!

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17206 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/09/2007 : 10:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Vjeruj nisan, tribalo mi je dosta dok san skužio kako se registrirat, a ne znan zašto bi otkriva osobne podatke, jebiga postoji privtnost...
[/quote]
Ne znam zasto ne bi napisao licne podatke? Pa cak su i neke poznate licnosti upisale podatke u profilu na ovom forumu.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 03/09/2007 : 13:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ajde Poncho upiši barem godine i odakle si
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 03/09/2007 : 13:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Zar čovik nema pravo na privatnost? Ako vi možete čitati moj profil, mogu ja vaš? I kako? Pokuša san i ne ide...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 03/09/2007 : 14:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zagorovsky

Zar čovik nema pravo na privatnost? Ako vi možete čitati moj profil, mogu ja vaš? I kako? Pokuša san i ne ide...

Klikni na mo nick i otvorit će ti se profil.Ja mislim da je u redu reći ljudima barem koliko godina imaš
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 03/09/2007 : 14:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Kliknen na tvoj nadimak i piše:You must Logg in. Ja to napravin i piše da san Looged on, ja opet kliknen, i piše ista stvar?!?!?!?
Stvarno se ne kužin u vražji internet!!!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 03/09/2007 : 14:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kliknen na tvoj nadimak i piše:You must Logg in. Ja to napravin i piše da san Looged on, ja opet kliknen, i piše ista stvar?!?!?!?
Stvarno se ne kužin u vražji internet!!!

čudno
Go to Top of Page
Page: of 776 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000