forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Krcko
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/09/2007 : 14:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Zahvaljujem ti se bookglobe na lijepim riječima. Izvini puno, puno što sam se dirnuo u tvoj resor. Jer, mi glupi, koji ne razumijemo i kojima nema svrhe bilo što objašnjavati, moramo biti krotki spram takvih veličina. Ali, davno je jedan naš pjesnik rekao. Nije velik što se velik rodi...

-Evo,otvorim drugi topic,opet problemi.-Mladene,u dobroj namjeri,tvoje pametovanje,samodopadnost intelekta,netolerantnost,definitivno iritira većinu kolekcionara.Možda ti i nisi toliko iritantno prepotentan,ali način pisanja i komuniciranja je definitivno kontra produktivan.Jednostavno nemaš stila,mota!-Kakav kompleks "veličine" imaš?-Napadaš čovjekov posao,a nemaš pojma o istome.Iz kojih pobuda?-Stručnjak si i za izdavanje,imaš nekakvo iskustvo?
-Najsmješnije od svega je što konstantno baljezgaš gluposti,ulaziš u nepotrebna prepucavanja o nečemu o čemu nemaš veze(konkretan slučaj je ovo).Nakon svega,još se ko pička uvrijediš i citiraš pjesničke mudrosti.Čovjek ti je napisao da ne razumiješ,nije napisao da si glup,pa ti vidi.U stvari,evo ti savjet,ne smrdi tamo di nisi pozvan!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 13/09/2007 : 15:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Javio se stručnjak...
Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 13/09/2007 : 15:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by bookglobe

quote:

Pa nitko te ne tjera da odgovaras.
I prebroji malo bolje:)

Evo me opet. Ajde da tvoja ne bude zadnja, nego moja. Napisao sam na jednom forumu da mi brojke nisu jaca strana (osim toga 8 kava u 3 sata - ruke mi se tresu ko padavicaru), ali zato sam s rijecima ubojito savrsen i savrseno ubojit.

Pij manje kave Nego, skromost ti nije jaca strana, a?

Nikad tu skromnost baš nisam doživljavao kao vrlinu. Što ćeš biti skroman ako za to nemaš razloga?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/09/2007 : 15:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Javio se stručnjak...

A jesi ti čudan čovjek.I sam si jednom napisao da sam običan preprodavač,pa o kakvom stručnjaku sada baljezgaš!?
-Stvar je u ljudskosti,o tom se diskutira.Nitko ne spominje nikakve stručnjake.Ja o izdavanju stripa nemam pojma,niti me interesira.Ukoliko me, eventualno, bude nešto interesiralo raspitat ću se.Jednostavno,zar ne?-Sva ostala naklapanja su stvar nečijeg ega i umišljenosti da nešto zna.Ne sviđa se ni meni poprilično izdanja,ali to nije razlog da nekomu tko se bavi tim poslom pametujem.
-Šteta,sa obzirom na staž,bio bi puno korisniji u nekim edukacijama mlađih stripovskih generacija,ali ne,nenadjebiva je potreba za prepotentnošću,pametovanjem i preseravanjem na forumu.-
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 13/09/2007 : 16:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Evo kada me već vučeš za jezik. Ne znam koji si se klinac zalijepio za mene. Ti si stručnjak za sranje. Nisi valjda mislio nekakav baš stručnjak. Tražiš moje tekstove po forumu i gadiš. Zadnji put ti govorim, sjaši i skini mi se. Tko tebe šta pita? Ja ne pametujem, nego dajem svoje mišljenje, a cijeli forum je i napravljen da ljudi razmjenjuju mišljenja. Ne bavim se uređivačkom politikom bookgloba, nego mi je samo zasmetalo što Krcko ne izlazi cijeli. OK, čovjek je objasnio, ali što mogu kada mi je i dalje žao što neću imati komplet Krcka? Mislio sam da integral podrazumijeva komplet, pa što je u tome prepotentno. Zato, ne kenjaj više, skini mi se sa grbače i hvataj se nekog drugog. Ili preprodavanja, ako već ne znaš ništa drugo.
I još nešto. Ja sam prepotentan, a ti pišeš da iritiram većinu kolekcionara. Ta većina si ti? E, ljudi, ovo je previše.

Edited by - wiskey on 13/09/2007 16:06:27
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 13/09/2007 : 19:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Ljudi nemojte se svađati oko ničega........
Glavni smisao ovog topika je u biti i ispunjen a i više od toga - pisali smo o Krcku, htjeli smo Krcka i dobili ga, barem nekoliko epizoda.
Bolje i to negoli ništa.

A možda ako se stvari i poprave, možda ćemo dobiti i ostatak.
Ja sam zadovoljan sa tim.
Zasad

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/09/2007 : 18:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Ljudi nemojte se svađati oko ničega........
Glavni smisao ovog topika je u biti i ispunjen a i više od toga - pisali smo o Krcku, htjeli smo Krcka i dobili ga, barem nekoliko epizoda.
Bolje i to negoli ništa.

A možda ako se stvari i poprave, možda ćemo dobiti i ostatak.
Ja sam zadovoljan sa tim.
Zasad

-Zadovoljan sam i ja,a i da nisam,nema potrebe za moju filozofiju!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/09/2007 : 19:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo kada me već vučeš za jezik. Ne znam koji si se klinac zalijepio za mene. Ti si stručnjak za sranje. Nisi valjda mislio nekakav baš stručnjak. Tražiš moje tekstove po forumu i gadiš. Zadnji put ti govorim, sjaši i skini mi se. Tko tebe šta pita? Ja ne pametujem, nego dajem svoje mišljenje, a cijeli forum je i napravljen da ljudi razmjenjuju mišljenja. Ne bavim se uređivačkom politikom bookgloba, nego mi je samo zasmetalo što Krcko ne izlazi cijeli. OK, čovjek je objasnio, ali što mogu kada mi je i dalje žao što neću imati komplet Krcka? Mislio sam da integral podrazumijeva komplet, pa što je u tome prepotentno. Zato, ne kenjaj više, skini mi se sa grbače i hvataj se nekog drugog. Ili preprodavanja, ako već ne znaš ništa drugo.
I još nešto. Ja sam prepotentan, a ti pišeš da iritiram većinu kolekcionara. Ta većina si ti? E, ljudi, ovo je previše.

-Pa ne tražim ih ja po forumu,jednostavno u svakom topicu koji me iole interesira naletim na tvoje govnaste postove.-I ne laži,prvi si osjetio potrebu kačenja,glumeći nekakvog zaštitnika i pametnog ekonomistu sa kilogramom pšenice(barem si me nasmijao)!
-Ovo o stručnosti i sranjima(ako sam dobro pročitao,oslovio si me "stručnjak za sranja"),ti ja ovako vidim(probat ću bit slikovit!),u nadi da te ne uvrijedim,a nije mi ni namjera,pa evo----ako sam stručnjak za sranja,pretpostaviti je da sam i veliki seronja(podrazumjeva se,a i ti se sa time slažeš)!-Jel tako?-Tako je!!
-Znači,slikovito----zamisli da te čitavog poserem,a to baš ne bi bilo lako jer si "mrcina od čovika".Nastala bi velika hrpa govana.Iz te velike hrpe govana,vidjele bi se samo tvoje oči i "brk",što bi mene i one koji te poznaju,neodoljivo podsjećalo na "morža".!
-Eto vidiš,ukoliko ovo pročitaš,možeš shvatit da izuzev "preprodavanja",imam i simpatičan smisao za humor,slikovito dočaravajući moguću situaciju!(vjerujem da znaš što je "morž"?).

-Pretpostavljam da se nećeš uvrijedit,jer nisam ni ja na tvoj gore navedeni tekstualni uradak!?-Inače,volim i ja ovog "Prcka" i drago mi je da će izlazit u integralnoj verziji.Šaljem ti pusu iz dlana!-dveribad
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 14/09/2007 : 19:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi netko od moderatora trebao reci gospodinu da je davno prešao granicu....neki su letjeli i za puno manje
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/09/2007 : 19:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

mislim da bi netko od moderatora trebao reci gospodinu da je davno prešao granicu....neki su letjeli i za puno manje

-Vjerojatno gledaju košarku,ali ukoliko smatraju da sam i prešao granicu,izbacit će me.Meni ostaje to samo "muški" podnest!
-Gospodine "rommel" nema potrebe da se Vi za to brinete i zauzimate nečiju stranu.Poštujem Vaš prijateljski odnos,ali Vam uopće nisam zavidan.Nema potrebe da nekog braniš,a nije ljepo ni "tužakat".
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 14/09/2007 : 20:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
samo konstatiram da bi zrak bez "smoga" bio daleko čišći
kod mene je nažalost istina da se rommel može staviti u navodnike (jer to nisam kod vas je prednost što THE VERY BAD ne potrebuje navodnike

Edited by - rommel on 14/09/2007 20:50:57
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2007 : 21:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Stvarno pretjerujete obojica. Obojicu vas poznajem osobno i oba ste normalni, pozitivni ljudi, nema smisla da se nastavite prepucavati preko foruma jer tako necete nista rijesiti. Dajte se nadjite lijepo na CRSu i raspravite to sto imate uzivo, a ne ovako. Ako treba, ja cu biti posednik:) Nemojte samo da moram glumit strogocu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 14/09/2007 : 21:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvarno pretjerujete obojica. Obojicu vas poznajem osobno i oba ste normalni, pozitivni ljudi, nema smisla da se nastavite prepucavati preko foruma jer tako necete nista rijesiti. Dajte se nadjite lijepo na CRSu i raspravite to sto imate uzivo, a ne ovako. Ako treba, ja cu biti posednik:) Nemojte samo da moram glumit strogocu.

skužaj s moje strane ali i dalje me iritira ako neko proziva ljude za koje znam da to ne zavredjuju....a ako štogod krivo shvatih ispričavam se krivima i pravima
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/09/2007 : 21:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

samo konstatiram da bi zrak bez "smoga" bio daleko čišći
kod mene je nažalost istina da se rommel može staviti u navodnike (jer to nisam kod vas je prednost što THE VERY BAD ne potrebuje navodnike

--..ajde,ne poznajem te poimenično,pa sam nick stavio pod navodnike.Zaista nisam mislio na nikakvu negativnost.Nadam se da nisi tako shvatio,to mi nije bila namjera,ali mi je drago da si me provalio(vrlo loš)!?
-ovo "smog" ukoliko se odnosi na moje tekstualno "odražavanje" ili osobnost(po tvojem rezoniranju) ne komentiram,imaš pravo na vlastiti dojam.Ako ti to tako doživljavaš,apsolutno se slažem sa tobom.
-Što se tiče nick-a,vjerujem da si(ste) primjetio(li) da ti (Vam) persiram!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 15/09/2007 : 08:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
mislim da će ove godine na CRŠ-u biti jako puno sastanaka
Markose, a da se uzme jedna dvorana od stripovi.com samo za ovakve sastanke ?.... :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2007 : 09:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Treba pitat organizatore:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 15/09/2007 : 14:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
mogli bi i kladionicu organizovati. evo ja se dobrovoljno javljam da budem kladionicar ;-)

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/09/2007 : 19:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

mislim da će ove godine na CRŠ-u biti jako puno sastanaka
Markose, a da se uzme jedna dvorana od stripovi.com samo za ovakve sastanke ?.... :)

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 18/09/2007 : 10:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Bio sam na produženom vikendu van Splita. I kada se vratim, nađem ovo što je gospodin pisao. Nema stvarno više smisla i definitivno sam načisto s kim imam posla, pa više ne želim s njim imati bilo što, pa ni kontakt ovakve vrste. Jedino bih zamolio mog prijatelja Rommela da se ne izlaže radi mene. Vidiš Rommel, čovjek se raspisao kada je riječ o govnima, pa ga ostavimo da bude u svom elementu. Ne diraj to, jer onda još više smrdi. OK?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/09/2007 : 11:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam na produženom vikendu van Splita. I kada se vratim, nađem ovo što je gospodin pisao. Nema stvarno više smisla i definitivno sam načisto s kim imam posla, pa više ne želim s njim imati bilo što, pa ni kontakt ovakve vrste. Jedino bih zamolio mog prijatelja Rommela da se ne izlaže radi mene. Vidiš Rommel, čovjek se raspisao kada je riječ o govnima, pa ga ostavimo da bude u svom elementu. Ne diraj to, jer onda još više smrdi. OK?

-Ajde,a jel se "čujemo"?-A da nisi dirao,ne bih ja ni zasmrdio.Prvo si čačkao,pa kad je zasmrdilo,sveznalica se povlači.
-Što si se "češao" di ne svrbi?-Ispričavam se ukoliko sam Vas uvrijedio,jer je namjera bila i više nego očita!-Ako sam stručnjak za govna,normalno da sam se o "govnetu" i raspisao.!
-Samo sam nastojao slikovito ga(te) prikazat,a što se tebe tiče,nisi ti govno,ti si jedna velika, smrdljiva, analno-crijevna, magareća izlučevina.Sa uskličnikom!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 18/09/2007 : 12:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, moram vam nešto ispričati. Prije nekih dvadesetak godina, okupljalo se malo veće društvo u Gradcu preko ljeta. Pored ostaloga kako smo provodili vrijeme, igrali smo i asocijacija. Dakle, ekipa se podijeli na po dvoje i na zadane teme, pokušava se pogoditi o čemu se radi, a na osnovu toga što ti tvoj kompanjon smije reći samo imenicu. Jednom prilikom je moj kompanjon pogodio zadanu temu na moju prvu asocijaciju, a koja je glasila "inicijali". Kao iz topa je opalio: Marilyn Monroe. Svi su bili zaprepašteni, a mi vrlo ponosni. Iako smo još dugo igrali, nitko nije srušio naš rekord. Mislio sam da to i nije moguće, pogotovo što je prošlo već toliko godina, a društva odavno više nema. Međutim, prevazišao sam sam sebe. Naime, u ovom topicu spomenem riječ "govno", a čovjek se sam prepozna...

Edited by - wiskey on 18/09/2007 12:38:07
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/09/2007 : 17:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ajde lakše malo vas dvoje...imajte obzira prema svojim godinama

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 18/09/2007 : 17:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ovo je za krepat
koja žestina digod se okreneš

a pročita sam i ovo i sad sam definitivno siguran
buki voli markosa
ono najrađe bi ga zadavija od ljubavi
u mingovom carstvu se pojavija mali grašak koji ga češka

jednaka ljubav je i prema libelusu samo su ona dva bandita pametniji druže markos

aj buki siđi sa planine
povedi i mene

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 18/09/2007 : 17:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ups reko markosu nešto
sreća nije buki
on bi odma teoriju zavjere

no to su samo moje
dnevne paranoje
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a južina dere
jel tako globinjo

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 18/09/2007 : 17:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ti si luđak
ismija si me do suza

a južina dere li ga dere

da ga dere
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000