Evo i trećeg broja najprodavanijeg i najvećeg Spider-Man magazina na svijetu! Ovo je Marvel magazin koji privlači najviše pažnje među čitateljma. I ovaj broj sadrži kompletnu priču na 12 stranica (Manje od dva zla!), super poster duplericu, Venom mozgalice, dosje likova (Venom i Pokolj), zabavne stranice, pisma i crteže fanova (kojih je sve više i više), nagradnu igru i vijesti iz čudesnog svijeta Marvela (Prvi saznajte što nam to još Marvel sprema!). U ovom broju gostuju Venom i Carnage (Pokolj), te na dar dobivate i cool naljepnice za bilježnice!
Pa ni dječica više nisu što su nekad bila. Trebaš vidjeti kakvi nam zastrašujući crteži ponekad stižu (ne smijemo ni objaviti). Da se čovjek zapita: pa što je to s ovom današnjom mladeži?
Pa možda je i bolje prevoditi ta imena superjunaka, ne mora biti sve amerikanizirano. Privikneš li novije generacije na nova imena, prevedena, više im to neće biti čudno.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Trebao je, no kako i veći igrači imaju pravo na promjene planova zbog koje kakvih razloga, u rasporedu za tiskanje i distribuciju je pomaknut na datum 22.11.
A TUUFF (da to je kratica za novi flip magazin sa dva strip serijala: The Ultimates & Ultimate Fantastic Four) je u tiskari. Čim nešto bude vani, postati ću na izdavački izlog.
broj 4 na kioscima, bas sam vidio na kiosku Tiska u Zadru
Ui! Pa kakav je magazin iznutra? Ima li stripa ili samo teksta o likovima igrice itd. Planirao sam da pokupim prvi broj kod Alan Forda pa bi mi malo infoa dobro doslo da se odlucim.
magazin ti je bas za klince, ja sam kupio samo prvi broj da vidim na sto to lici, unutra ti je strip na nekih 10-ak stranica + vijesti iz marvela, poster, mozgalice za djecu, info o nekim junacima iz spidy svijeta i tako
magazin ti je bas za klince, ja sam kupio samo prvi broj da vidim na sto to lici, unutra ti je strip na nekih 10-ak stranica + vijesti iz marvela, poster, mozgalice za djecu, info o nekim junacima iz spidy svijeta i tako
Znaci bas za klince... Paacak je i moj brat prestar za to...
Na kioscima je deveti broj SPSM, hrvatskog izdanja najprodavanijeg i najvećeg Spidey magazina na svijetu! U ovom nam broju u goste dolaze neobični junaci — Plašt i Oštrica, te jedan veliki zlikovac — Kingpin! I ovaj broj posvećen je glavnim gostima kako kroz strip, tako i kroz mozgalice, postere i dosjee. Naravno tu je i nova rubrika Bojanka, dok novi strip Mini Marvels preskačemo u ovom broju zbog nedostatka mjesta. No zato je tu jedna velika novost, tj. mala škola crtanja koja će vam pomoći da još bolje crtate svog superheroja — Spider-Mana! Tu su i vaši crteži, pisma i vijesti iz bogatog Marvel univerzuma. Brzo na kioske po novi SPSM i u kino na Iron Mana!