Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Aco
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6267 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif)
![](AvatarUpload/avatar2(1).jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 01/10/2007 : 17:43:48
|
Sjajno izgleda, vidi se da je radjeno i skupljano sa srcem! Bravo! |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Raspucin
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 01/10/2007 : 19:11:09
|
Čekam samo da mi se vrate Špageti bradersi i staviću i ja moju malu kolekcijicu. Moja nije tako obimna, ali je sadržajna. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Gutrum
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/avatako.jpg)
Croatia
230 Posts
Member since 20/06/2007 |
Posted - 04/10/2007 : 11:09:13
|
Svaka čast, pobjeda odlazi Markosu najljepši ormar i čovjek ima SVE iz ZS i LMS, iako sam od čovjeka koi ima dosta trezveno razmišljanje očekivao i trezveniji odnos prema stripovima, a kad tamo pravi Freak ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
NHF ![](icon_smile_big.gif)
I još jedno pitanje vidim da svi (vecina) imate strip table po zidovima, originali ili skenovi - kopije ili šta već ??? |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif) ![](icon_star_black.gif)
![](AvatarUpload/avatar2(1).jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 04/10/2007 : 11:38:26
|
quote: Originally posted by Gutrum
Svaka čast, pobjeda odlazi Markosu najljepši ormar i čovjek ima SVE iz ZS i LMS, iako sam od čovjeka koi ima dosta trezveno razmišljanje očekivao i trezveniji odnos prema stripovima, a kad tamo pravi Freak ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
NHF ![](icon_smile_big.gif)
I još jedno pitanje vidim da svi (vecina) imate strip table po zidovima, originali ili skenovi - kopije ili šta već ???
Originali naravno. |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4666 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
![](avatars/wiggum.gif)
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
viktor14
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ma2.jpg)
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 04/10/2007 : 23:09:58
|
Nered mi je u krvi, ali sada uskoro prelazim u ganjc novu modernu sobu sa ogromnim ormarom za kolekciju. Par puta sam pokušao složit sobu, ali me svaki put u pola posla uhvatila fjaka i onda se samo zavalim na postelju i zaspem.
![](icon_smile_big.gif) Opravdavam se Beethovenom kojem je spiza ispadala po notama i knjigama. Po psihi sam isto tako sklon neproporcionalnosti, recimo u fino namještenu postelju bi svi sguštom ušli, a ja volim kad je posteljina razburlana . Jbga! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 05/10/2007 : 00:11:08
|
quote: Originally posted by Raspucin
Vidim da ti stripovi idu bolje od Građanskih prava. E moj sinko....
Prošao je "sinko" građansko pravo 1 i to kod Kačera![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Sve sam dao od druge sem financija. Kod nas je taj predmet pravi bauk, bez 5 sedmica učenja nema prolaza i sve napamet.![](icon_smile_dead.gif) Jel ti voliš pravo? Ja ga mrzim, al ga učim reda radi. Radi neke titulice!![](icon_smile_cool.gif) |
|
Edited by - Inferno on 05/10/2007 00:12:17 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/10/2007 : 00:12:55
|
totalno me ne očaravaju ove kolekcije
trebao bih vam uslikati svoj hard disk :D
da vidite što se sve tu krije... a ima samo 40 GB
:D:D:D
želja mi je da sve što imam i volim bude na jednom stiku kojeg ću nosati sa sobom gdje god krenuo... bit će to za desetak godina :D
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 05/10/2007 : 01:24:03
|
quote: Originally posted by Inferno
quote: Originally posted by Raspucin
Vidim da ti stripovi idu bolje od Građanskih prava. E moj sinko....
Prošao je "sinko" građansko pravo 1 i to kod Kačera![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Sve sam dao od druge sem financija. Kod nas je taj predmet pravi bauk, bez 5 sedmica učenja nema prolaza i sve napamet.![](icon_smile_dead.gif) Jel ti voliš pravo? Ja ga mrzim, al ga učim reda radi. Radi neke titulice!![](icon_smile_cool.gif)
Pravo je grandiozna nauka. Slušaj ti starog Raspućina. Čitanje stripova održava čovečju maštu i logiku zdravom, a logika je najveće oružje jednog pravnika. sa finansijama sam i sam imao muke, i kod nas je to bio jeben predmet. najveći predmet na pravnom fakultetu ti je MEĐUNARODNO PRIVATNO PRAVO. Kad ovo sa razumom svariš tvoja je budućnost velika i lepa. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
KuntaKinte
Senior Member
![](AvatarUpload/MisterO-avatar(1).jpg)
Serbia
1706 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 09:51:48
|
Imal ko fotku Macanove kolekcije? Nisam voajer, majke mi :), samo me kopka da vidim stan posvećen stripu. |
Dosta je bilo praštanja! |
|
Trigger
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/triggerpic.jpg)
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 13:56:10
|
Inferno - ti si kralj. Najbolja kolekcija koju sam vidio, ali ozbiljno. Ovako po meni izgleda kolekcija stripova nekoga ko voli stripove i ko ih skuplja da bi ih citao, a ne samo zbog stvaranja zauzbica nas obicnih smrtnika. ![](icon_smile.gif) |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 14:02:12
|
quote: Originally posted by Trigger
Inferno - ti si kralj. Najbolja kolekcija koju sam vidio, ali ozbiljno. Ovako po meni izgleda kolekcija stripova nekoga ko voli stripove i ko ih skuplja da bi ih citao, a ne samo zbog stvaranja zauzbica nas obicnih smrtnika. ![](icon_smile.gif)
Baš tako |
|
kucni duh
Advanced Member
![](AvatarUpload/1078131745.gif)
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 14:10:09
|
quote: Originally posted by Poncho
Mogli bi ste mi ostavit adresu pa da ja uz malu pomoć rođe i pajsera malo prošavrljan po tim kolekcijama...
alo Bing, treba organizirat neki stripovski kongres, poslat pozivnice i onda u miru šetat sa rođom.
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
za datu ideju-dogovorit ćemo se- meni fali samo nešto sitno |
|
kucni duh
Advanced Member
![](AvatarUpload/1078131745.gif)
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:13:46
|
![](icon_smile_blush.gif) Hvala, hvala![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) Uvijek sam bio čovjek iz naroda![](icon_smile_approve.gif) Imao sam prijatelja koji, kad smo bili djeca, skupa sa mnom skupljao stripove. Jednog dana kad je postoa malo stariji prodao je sve stripove kako bi kupio sat![](icon_smile_question.gif) ! Ja ga zatim pitao da zašto je kao stripofil prodao odjednom sve stripove? A on meni reće da sve te godine nije pročita ni jedan strip nego ih je samo želio imati više od mene . Rekao je da su ga samo uzbuđivali stripovi koji su bili poslagani po ormaru. Ostao sam paf, jer se smatram istinskim stripofilom koji uživa u čitanju strip-štiva i kojeg ne uzbuđuju extremnosti, perfekcija i megalomanija. Meni je strip ni više ni manje nego umjetnost![](icon_smile_approve.gif) Meni ove gore kolekcije zbilja lijepo izgledaju i užitak ih je gledati, ali nikad nisam osjetio neku ljubomoru ili slično![](icon_smile_cool.gif) |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:20:20
|
quote: Originally posted by kucni duh
BTW lako je ovako izlagat kolekcije -di su slike "oduševljenih" majki i žena koje brišu prašinu![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Nema dana kad mi mater ne stavi pred nos zadatak da očistim sobu, ali me trpi zbog drugih vrlina . Moj pogled je uperen ka zvjezdama, a ne prema niskoj raspravi je li očiščena paučina s kantuna!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Ali kako rekoh, ovo mi je stara soba, uskoro idem u luksuznu. |
|
Edited by - Inferno on 05/10/2007 14:20:54 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/10/2007 : 15:32:38
|
Štovanom puku stripoklepskom predstavljam; Moja kolekcija... skromna, dražesna kao i čovjek koji ju je prikupljao. I da, sve je ovo na policama Bonelli jer ja uopće ne vidim svrhu kupovanja/skupljanja/čitanja bilo kakvih drugih stripova. ![](icon_misterno.gif)
![](http://img227.imageshack.us/img227/6595/kolekcijayc6.jpg)
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|