Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Akul
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 22:34:05
|
quote: Originally posted by viktor14
quote: Originally posted by Poncho
Meni se čini da je ovo trenutak u kojem Zagor pada te će se sad onom slobodnom rukom hvatiti za stjenu i spasiti se...
Ne, najvjerojatnije će pasti u kanjon, smrskati se i više nećemo čitati Duha sa sjekirom.![](icon_smile_big.gif)
...a to bome ne bi bilo dobro...![](icon_smile_big.gif) Ustvari, čitat ćemo ga mi još i da se to dogodi, di smo mi od tog broja...dok to dođe do nas, možda ga i ukinu...![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
---dp---
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 07/10/2007 : 06:56:21
|
Nakon 500 brojeva, fali malo "ekstremizma" u Zagorovim pricama... na primer, da ga progone iz Darkwood-a pa da mu se u sledecih 30 epizoda totalno promeni nacin i smisao zivota... svasta bih ja tu smislio da sam scenarista (jedino sto to Sergio ne bi odobrio ) |
|
Deers
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 07/10/2007 : 15:37:38
|
quote: Originally posted by jack 50
Evo novi, naslovnice su sve čudnije...
![](http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/zagor/zag0559.jpg)
Je li to ptica, je li to Manitu ...? Ne, to je Superzagor!
![](http://img178.imageshack.us/img178/2728/superzagorxxxl3pe1.png) |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 08/10/2007 00:01:42 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/10/2007 : 00:06:55
|
quote: Originally posted by ---dp---
Naslovna je fenomenalna, i moram reci da poslednjih par godina cesto vidjamo potpuno originalne poze, ambijente, atmosfere... dakle, Ferri me sve vise iznenadjuje u najpozitivnijem smislu. Nikada nismo imali ni slicnu naslovnu stranu ovoj. Ugao posmatranja je sasvim OK, perspektiva je takodje dobra, dubina zastrasujuca... sve je odlicno
ajde, netko je pomagao čika ferriju, to je evidentno![](icon_smile_wink.gif) što ne umanjuje njega, ali je očito da su sve njegove karakteristične greške ovdje nestale... al zato mora da mu je bojao unuk![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/10/2007 : 00:14:23
|
quote: Originally posted by I like girlz
odlična naslovnica, samo što neko reče kolor je loš i ne zaslužuje ovako dobru naslovnicu. može li neko prevesti ono "sospesa"?
vidi vraga, dvojako je preko engleskoga (dok ne pročitamo)... prvo mi je palo na pamet "odgođena smrt", ali po naslovnici bi prije bilo i nešto s time što visi na litici, kao "viseća smrt" (sospesa = suspend = odgoditi, ali i visiti odozgo)... ima li koji "talijan" da riješi dvojbu ako to uopće jest? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ma2.jpg)
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
jack 50
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Tex_Magnus02(2).jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
zagorovsky
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(8).jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
![](avatars/wiggum.gif)
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 02/11/2007 : 11:41:36
|
tako-tako. Može se opet govorit o čudnom položaju zagora... Ali jak mi je onaj lik u sjeni... Iman osjećaj da ferri ovo ne crta... |
|
jack 50
Senior Member
![](AvatarUpload/Tex_Magnus02(2).jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 02/11/2007 : 11:57:36
|
Iman osjećaj da ferri ovo ne crta...
To se je i meni učinilo kad sam prvi put vidio naslovnicu |
|
Akul
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 02/11/2007 : 13:44:52
|
quote: Originally posted by jack 50
Iman osjećaj da ferri ovo ne crta...
To se je i meni učinilo kad sam prvi put vidio naslovnicu
Ma crta je to Ferri samo mu je netko pripomogao...Ne bi bilo prvi put...Ferri nebi takvu facu nacrtao, a i donji remen mi ne liči na Ferriev stil...
Tko su autori ovog broja? |
Edited by - Akul on 02/11/2007 13:46:52 |
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 02/11/2007 : 20:21:55
|
quote: Originally posted by Akul Ma crta je to Ferri samo mu je netko pripomogao...Ne bi bilo prvi put...Ferri nebi takvu facu nacrtao, a i donji remen mi ne liči na Ferriev stil...
Da. Kao da mu je pomogao Devescovi(LUD 92/93). Crtež me dosta podsjeća na njega. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/11/2007 : 17:04:50
|
Jeste malo drugacija faca nego sto smo navikli kod Ferija, ali je ta faca uz to i nesto manja nego sto bi trebalo i nego sto smo navikli kod Ferija. Inace, vec standardno su proporcije opet malo nepravilne (malo duza desna ruka), a i noga na kojoj kleci je kljakava i ravna. Dosta toga je neobicno na ovoj naslovnici, jedino sto mi se svidja je sneg i zimska atmosfera. |
|
henry
Senior Member
![](AvatarUpload/gidra avatar.jpg)
Serbia
1604 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 03/11/2007 : 18:22:46
|
Jbga, taman sam u prethodnom broju pomislio da se Gorza rešio rahitisa, ali očigledno za neke boljke nema leka... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 05/11/2007 : 12:18:23
|
quote: Originally posted by Akul
Tko su autori ovog broja?
Burattini - Rubini 4/4 |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17198 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 06/11/2007 : 12:05:42
|
Jesi ti lud? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/11/2007 : 18:35:19
|
quote: Originally posted by viktor14
Nije to Ferrijeva faca. Možda je stari Ferri umro na pola naslovnice pa ga je netko zamijenio.
![](icon_smile_big.gif)
pa ne bih rekao da je umro ali mislim da je ovo nagovjestaj za smjenu generacije.Ko god da je ovaj tip sto je pomogao Ferriju sa naslovnicom ,nesto mi govori da cemo u buducnosti vise njegovih crteza da vidimo.Eh, kada bi Villa ubuduce crtao Zagorove naslovnice... |
|
corto33
Senior Member
![](AvatarUpload/345.jpg)
Slovenia
2541 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
zagorovsky
Senior Member
![](AvatarUpload/images(8).jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 12/11/2007 : 11:51:49
|
Ne kužin zašto su uzeli Esposite, Zagor treba zaključivat priču a ne primati nove crtače, inače pohvale za Nuccia, taj lik je ludilo!! |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|