Author |
Topic |
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 19:03:35
|
Dobro rade štamparije. ;)
ZZCP (i Zorka, i VMS #2) u Darkwoodu od pre pola sata.
Go get it! ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 22/11/2007 : 19:28:49
|
Ne zaboravimo i Omen. Svaka cast Lavirintu na pokretanju novog domaceg serijala. Nadam se da cete doziveti barem sedam sezona, a ostalo nastaviti u tv seriji. Nulti broj je simpatican, odlican kao upoznavanje sa likovima, ali prava prica krece tek od prvog broja (logicno, ne?). Ovde imamo skupljene 3 monster of the week epizode, sasvim dovoljne da zapamtite koliko ima likova i sta oni zapravo rade. Sapunica krece od sledeceg broja i, posle ovog tizera, jedva cekam!!!
Moram samo da izrazim zaljenje sto Denis Dupanovic ne radi ceo serijal. Njegov crtez je odlican! Sasvim lezi Djoletovim pricama. Ovaj hommage Skubi Du Gangu je za usrati se u gace od smejanja. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 26/11/2007 : 11:42:25
|
za mene je CRS zavrsio tek nocas oko 2 sata
iako umoran, doma sam uzeo u ruke prvo ovaj strip i mogu reci samo - "oba palca gore" i "hocemo jos" ;-))) |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6194 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 27/11/2007 : 09:52:27
|
Citirat ću uvaženog Doka Lestera a moram reći kako mi se jaaaako sviđa kako crta Denis Dupanović.On mi je od svih koji su radili prvi broj najbolji i kao što reče Dušman,sjajno se uklapa u Djoletov scenarijo.Očekujem da nastavci budu još bolji! |
Bond.James Bond. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/11/2007 : 11:40:54
|
Hvala svima na lepim rečima.
Broj nula nam je "intro" broj, za upoznavanje sa likovima i donekle svetom po kojem se kreću. Od broja jedan (veoma, veoma uskoro u striparnicama) krećemo sa dužim pričama, razvijanjima likova i priče, i čak i sa ponekim subplotom. ;) Dok sam brojem nula veoma zadovoljan (ne u maloj meri zbog toga što sam imao priliku da radim sa trojicom odličnih crtača), na prvu trodelnu priču, "Glava porodice", sam bogami ponosan.
Tako da - stay tuned, it only gets better. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 15:52:08
|
Upravo sam htio napisati kako sam kratkim stvarima zadovoljan i čekam kada će se Djole zaozbiljno uzeti pisanja full-stripova, kad me preteče. Ja bih ukoliko su planirani short run-ovi ovaj 0 issue preselio kao dodatak regularnim sveskama umjesto da stoji kao zasebno izdanje, ali u svakom slučaju predstavlja sjajan uvod u ono što dolazi. Sretno! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/11/2007 : 16:16:49
|
Imamo i ovako dodatke/bekapove regularnim sveskama. ;) |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 18:05:41
|
takodje bi citirao doka, ali bih cak dodao "sva cetiri palca gore", jelte imam i dvije noge i dvije ruke (za sada, hvala Bogu ). samo naprijed djole i ekipa! insistiram da od iduceg broja povecate drasticno broj stranica ili predjete na sedmicni ritam nadam se da ce dekara bar na ovom izdanju pokazati da je ozbiljan izdavac |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 29/11/2007 : 02:23:19
|
"ozbiljna" strana lavirinta je djole, ja sam komedijashka i megalomanska:))
ja bih se ovim putem prvo zahvalio svima koji su ispomogli ovu lavirint ekskurziju na (ne:)prijateljske teritorije a tu prvenstveno mislim na chika markosa koji nam je velikodushno ustupio deo shtanda i chika zeljka(iliti dcarapoa2) koji je dobrani deo stripova uspeo da protera ispred nosa zlicama sa carine i tako moj put uchini znatno ugodnijim i ledjima mi rasteretjenijim:)) naravno zahvala ide i svima koji su svrnuli do nasheg parcheta shtanda i pokupovali izdanja i time nam dali najbolju mogutju podrshku. chinjenica da je vetjina i zadovoljna sa tom kupnjom ovog narcisa te superegoistu chini prilichno ispunjenim:)
lavirint shiba dalje laganeze i sudetji po informacijama bolje, jache i lepshe negoli ranije. uverite se i sami:
http://franopetrusa.blogspot.com/
skica za prvu gostujutju naslovnicu ZZCPa od strane chika Frana Petrushe, koautora Guja i Zmuja, stripa kojeg sebi nikad netju prezaliti shto nisam ranije uspeo da preotmem za izdavanje:)) ako se po jutru dan poznaje - bitje od ovoga neshto. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 29/11/2007 : 11:00:32
|
" "ozbiljna" strana lavirinta je djole, ja sam komedijashka i megalomanska:))"
e sto jest jest |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 29/11/2007 : 13:25:03
|
vro lako, teta biljo - chika misha iz Kluba ljubitelja stripa to(kao i sva ostala lavirint izdanja)ima u prodaji. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/11/2007 : 15:20:48
|
Kupio, procitao i hocu jos!!! Sjajno, momci!!!
P.S. Ocekujem da se oko Ace Micica i Duska Mladenovica - Lepog zavrti jedan ozbiljan plot u ZZCP. Djole, nemoj bre da zaboravis na ovo! Hint: Zorka dodje posjetiti Dzefrija i onda se "cela porodica" zabavi s njom. Naravno, u pricu tu ulaze OAM i DML producirajuci jedan 8mm 'snuff movie'... Tebi ostavljam razradu tko ce koga karati; tko ce prezivjeti i tko ce ostati bez kojeg uda...
P.P.S. Slazem se s Acom i DusManom da Djoletovu scenariju fantasticno lezi Dupanovicev crtez, ali mene je odusevio Mikica!!! Opet moram ponoviti da nije samo Talaja do jaja!!! |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
Edited by - Gaston on 29/11/2007 15:21:14 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 30/11/2007 : 01:33:14
|
Imam primjedbu!!!!!!!!!!! Prekratko!!!!!!! Utrostručite broj stranica!!!! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 30/11/2007 : 01:52:30
|
mogutje samo ako ti te dve tretjine budesh svojim crtezom popunjavao:)pPP |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/11/2007 : 04:01:03
|
Dugo bi se cekalo na taj broj... neki bi cekanje ostavili u nasljedstvo... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/11/2007 : 04:02:10
|
Zamisli posmrtnu oporuku; dragoj kcerki ostavljam cekanje na Renkyjev album... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 30/11/2007 : 18:19:35
|
"Zamisli posmrtnu oporuku; dragoj kcerki ostavljam cekanje na Renkyjev album..."
ako nista bar bi joj tim zazelio dug zivot ;-) :-D |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 03/12/2007 : 12:08:03
|
Kupila, procitala i odusevljena. Jedva cekam nastavak!
Dekara, stvarno, svaka cast na izboru izdanja, a posebno na ideji ovog sasvim novog, domaceg serijala. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic |
|